Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: B3SYSTEM zamrożenie notowań

wielokrotnie już mi się wydawało,że mamy dołek, ale niestety nikt nie chciał nawet bronić kursu i leciało i leciało......i leciało..
Nikt nie ma pojęcia kiedy skończą się spadki na szerokim rynku, choć mamy już jakieś objawy przesilenie i ewentualne spadki nie powinny być już bardzo znaczące, zwłaszcza dla B3s, który wali na dół praktycznie od początku notowań i obecnie ma ułamkową cenę z emisji
I nikt nie chce za bardzo kupować, bo przeciez może być taniej. Zakładam,że B3S nie zbankrutuje, w 2008 osiągnie zakładany zysk, a wtedy C/Z będzie bardzo przyzwoity .
Osobiście mam zamiar zacząć powoli dobierać - założyłem poziom poniżej 1,75 PLN, choć to oczywiście zależy od sytuacji na GPW
Ponadto zakładam,że jak będziemy w okolicach dna besssy B3S może być obiektem przejęcia, zawsze tak jest w oku cyklonu bessy,że za bezcen przejmowane są dobre firmy
W każdym bądź razie za h...ja nie sprzedam tak tanio tych akcji, za dużo sił mnie kosztowało ich trzymanie

pozdr. dla zdołowanych akcjonariuszy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.