• Teoria Lejzorka Rojtszwańca Autor: ~kosmita [95.41.8.*]
    Lejzorek Rojtszwaniec krawiec mężczyzniany z Homla twierdził, że jak zwalniają to oznacza, że będą przyjmować. Przez analogię do sytuacji BOS na giełdzie,oznacza to że jak cena akcji spada to oznacza, że będzie rosła. Tyle teoria, a jak będzie to mam takie odkrywcze przemyślenia, że zobaczymy jak będzie. A tak na poważnie to do połowy grudnia oczekuję ceny 20 PLN z krótkotrwałym wzrostem do 22 PLN. Ceny przerywanej lekkimi spadkami w lutym i w okresie wakacji dla studentów.
  • Re: Teoria Lejzorka Rojtszwańca Autor: ~Inur [5.173.31.*]
    Państwowe toto i kupione przez państwo po 90 pln decyzją kaczorów po 90. Dofinansowane emisją przez kaczora po 72, 35 i 10 a kosztuje 9. Ciekawe czy spadnie do 8 czy wzrośnie do 50. Będzie c/z 5 czy będzie c/z 1 czy c/z 10. Ja kupiłem i obserwuję, trochę sprzedam po 15, trochę po 20, a później zobaczymy w ksiegach NFOŚ bos wyceniany jest przez audyt na 4 miliardy to ponad 400% od kursu.
  • Re: Teoria Lejzorka Rojtszwańca Autor: ~Olo [109.206.198.*]
    Panstwowy bank, a tak sie posypal. Zastanawiajace. Samo biuro maklerskie jest chyba warte obecnej wyceny.
    W tym roku konczy sie postepowanie naprawcze, wiec moze ten fakt przyciagnie wieksze zainteresowanie instytucjonalnych.
  • Re: Teoria Lejzorka Rojtszwańca Autor: ~kosmita [95.41.8.*]
    Jadąc z Krakowa do Zakopanego to najpierw kilka godzin w samochodzie, nerwy i korki samochodowe, pózniej doświadczenie łupienie przez tubylców, deszcz i wiatr, w plecaku kabanosy, jajka na twardo i kiszone ogórki, ale samo wejście na Giewont to już bułka z masłem. Tak samo jest z akcjami, chyba że akurat jest wichura albo lawiny. Powiało trochę, popadało, ale teraz wyszło słońce i wyruszamy w góry.
  • Re: Teoria Lejzorka Rojtszwańca Autor: ~obserwator [213.134.191.*]
    mam teorię spiskową dlaczego spadło: Janina Goss członkiem rady nadzorczej PKN OrlenPAP - Biznes
    11 sty 2023, 18:07

11.01.2023, Warszawa (PAP) - Janina Goss została powołana przez Ministra Aktywów Państwowych, w imieniu akcjonariusza Skarbu Państwa, do składu rady nadzorczej PKN Orlen - podała spółka w komunikacie. (PAP Biznes)
    można się urządzić, można???!!!
  • Re: Teoria Lejzorka Rojtszwańca Autor: ~Olo [109.206.198.*]
    a do grudnia 2022 roku była również członkiem rady nadzorczej Banku Ochrony Środowiska.
  • Re: Teoria Lejzorka Rojtszwańca Autor: ~obserwator [213.134.191.*]
    prezio to chyba zaciągnął pożyczką we frankach jak inni na mieszkania a dług rośnie !
  • Re: Teoria Lejzorka Rojtszwańca Autor: ~pytanie [188.47.117.*]
    czyli że co?
    Orlen jednak przejmie BOŚa
    Nie ważne czy to zrobi, tylko za ile?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.85.11.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
BOS 0,20% 10,04 2026-06-01 09:51:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać