Szkoda tej spółki, trochę w nią uwierzyłem, ale widzę, że to będzie tak samo gnębiona i umęczona giełdowo spółka jak wiele innych. Czy każdy inwestycja człowieka z tzw. ulicy na GPW musi być jak ciężki hazard? Nie można zainwestować w spółkę,w którą się wierzy i za rok wyciągnąć skromne kilka procent?
Dodam tylko, że pieprzę to, kupię obligację skarbu państwa, mimo, że to kiepska opcja, to lepsza niż ten hazard uprawiany na GPW, zarezerwowany dla wybitnych ekonomistów, maklerów i fundusze.
Tydzień temu naganiałeś na spadki, a teraz się dziwisz, że minus. Weź ty się człowieku lecz. Nie ma skupu, słaby sentyment to technologii to nie rośnie.
Trzeba było kupować jak była w 2019r po 6 zł a nie kupiłeś drogo bo media zaczęły pisać o niej. Kupuj tanio sprzedawaj drogo taka jest zasada. Ja na liczniku od 6,12 mam 488% .
Przez 10 dni forum zamarło, więc może uznali, że już wszyscy sprzedali co mieli sprzedać i bez negatywnego infa taniej nikt już nie sprzeda i kurs niżej nie spadnie.
To forum jest jakimś wskaźnikiem. Nastroje można wyczuć. Był tu jeden gość co na spadki naganiał, wątki zakładał. Zniknął i zaczyna rosnąć. I zawsze z rana transakcje na 2 akcje, więc ktoś tego pilnuje.