• powielam text, bo już był wykasowany... Autor: ~bezznaczenia [31.61.163.*]
    25 maja 2022 r wysłałem do prezesa zarządu wezwanie do zapłaty , w formie affidavit, na kilka milionów Euro , z tytułu odszkodowania za zlamanie prawa zawartego w MPPOiS z 1966 r, data wejścia w życie 1977 r, Dz. U . 1977 nr 38 poz. 167 i drugiego paktu - Dz. U. 1977 nr 38 poz 169, zgodnie z Międzynarodową taryfa odszkodowawczą za łamanie praw ludzkich.
    Wcześniej, wysłałem ofertę sprzedaży za 120 PLN za 1 akcję.
    Forma affidavit wymusza odpowiedź również w formie affidavit, a jeśli druga strona nie odpowie w okreslonym terminie i nie obali affidavit, to oznacza to przyznanie racji stronie roszczącej,
    Zgodnie z prawem zawartym w Maxims of Law czyli Maksymach Prawnych obowiązujących
    w krajach bloku IMF pod legislacją Bar Association, zwłaszcza :
    - § 3 of 10 Maxims of Law
    AN UNREBUTTED AFFIDAVIT STANDS AS TRUTH IN COMMERCE. ” He who does not deny, admits.” NIEZAPRZECZALNY W HANDLU AFFIDAVIT STANOWI PRAWDĘ. „ kto nie zaprzecza, przyznaje” - § 6 Maxims of Law
    AN UNREBUTTED AFFIDAVIT BECOMES THE JUDGMENT IN COMMERCE.
    OŚWIADCZENIE AFFIDAVIT STAJE SIĘ WYROKIEM W HANDLU. 
  • Re: powielam text, bo już był wykasowany... Autor: ~bezznaczenia [31.61.163.*]
    ...a pozew o odszkodowanie za łamanie praw ludzkich składa sie w MTK w Hadze, adres jak poniżej.

Międzynarodowy Trybunał Karny
    International Criminal Court
    The Hague
    Office of the Prosecutor
    Post Office Box 19 519
    2500 CM, The Hague, The Netherlands
  • Re: powielam text, bo już był wykasowany... Autor: ~miszcz [91.123.188.*]
    Na Pańskiej tak się śmiali , że aż na Nowogrodzkiej było słychać .
  • Re: powielam text, bo już był wykasowany... Autor: ~bezznaczenia [31.61.163.*]
    " miszczu", zachowujesz sie jakbyś był agentem zarządu Elektrimu.
    Co jest śmiesznego w prawie miedzynarodowym, które zacytowałem?
    Stosuję to prawo od dwóch lat, w sprawach podatkowych i innych. Jakoś do tej pory nikogo to nie rozbawiło, a odpowiedzi na moje pisma dostaję między innymi od prezesów sądów.
    Pochwal się elokwencją i wiedzą i odnieś się merytorycznie, zamiast błaznować. Bo dobrze to nie wygląda z twojej strony.
  • Re: powielam text, bo już był wykasowany... Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*]
    Dnia 2022-11-10 o godz. 11:47 ~bezznaczenia napisał(a):
    > 25 maja 2022 r wysłałem do prezesa zarządu wezwanie do zapłaty , w formie affidavit, na kilka milionów Euro , z tytułu odszkodowania (...)
    > Wcześniej, wysłałem ofertę sprzedaży za 120 PLN za 1 akcję. (...)

Od 25 maja 2022r. minęło trochę czasu, pół roku, zapomniał Pan napisać jaka była odpowiedź prezesa na to wezwanie do zapłaty? czy Panu wypłacił grzecznie roszczenie?

Dnia 2022-11-10 o godz. 12:57 ~miszcz napisał(a):
    > Na Pańskiej tak się śmiali , że aż na Nowogrodzkiej było słychać .

Dokładnie tak było :-) trafił Pan w sedno :-)))))
  • Re: powielam text, bo już był wykasowany... Autor: ~bezznaczenia [31.61.167.*]
    oczywiście, że nie zapłacił i nie spodziewam się, że zapłaci bez wyroku MTK w Hadze, ale z chwila otrzymania wezwania do zapłaty leca odsetki, a proces przegra. Sądy 3 RP nie maja legitymacji państwa i ich wyroki są nieważne . Wszystkie sądy to prywatne firmy prawa handlowego działające pod parasolem holdingu Poland Republic of nr 0000079312. NSA ma DUNS numer 422 188 864, WSA w W-wie ma DUNS numer 367990913. Można sprawdzić na upik duns . Tak stanowi prawo międzynarodowe UCC czyli Uniform Commercial Code. Poinformowałem Pana Daniela z PAE o mojej strategii. Nie moge sie ze wszystkiego wyspowiadać na forum, więc ewentualne pytania prosze kierować do Pana Daniela.
    Byłem przez kilka dni zablokowany na tym forum, a to oznacza, że trafi,łem w sedno. Możliwe, że ponownie zostanę zablokowany.
    Każdy może sobie przemyśleć to co napisałem.
  • Re: powielam text, bo już był wykasowany... Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*]
    To niech Pan koniecznie da znać jak już wygra tą sprawę w Hadze i otrzyma Pan zasądzone pieniądze + odsetki.

P.S. z tego co dobrze pamiętam to Pan jest tym odstrzeleńcem od "Dowodu Suwerena II RP", i jak tam sprawy w sądach?
    zdaje się że Pan jako posiadacz dowodu II RP miał być jakoś poważniej traktowany w sądach, które to z kolei miały orzekać zgodnie z konstytucją z 1935r. Udało się już Panu coś wygrać? bo jak zwykle forumowicze tutaj mają wiele ambitnych planów i pomysłów do wdrożenia tylko zawsze na końcu zapominają się pochwalić końcowymi efektami.
  • Re: powielam text, bo już był wykasowany... Autor: ~bezznaczenia [77.79.235.*]
    Uważam, że powinien pan pytać tych, których nie uważa pan za odstrzeleńców, bo przecież od odstrzeleńców nie spodziewa się pan nic wiarygodnego. Czekaja pana od 1 stycznia tzw. " nowe czasy", stopniowo coraz bardziej bolesne. Tyle może panu powiedzieć odstrzeleniec.. A moje sprawy w prywatnych firmach prawa handlowego symulujących sądy , ogólnie maja się bardzo dobrze i zgodnie z przewidywaniami.

Co do pierwszego zdania Pańskiej wypowiedzi to 100% zgoda. Z tym że ja wszystkich na tym forum uważam za odstrzeleńców i nie spodziewam się że ktoś napisze tutaj coś mądrego. Traktuję to forum jak kącik satyryczno-rozrywkowy a piszących tutaj forumowiczów jako kabareciarzy.
    Co do tego co mnie czeka od 1 stycznia, to doskonały przykład takiego właśnie kabaretu, już z resztą bardzo oklepanego. Tak się składa że doskonale pamiętam jak rok temu pisano tutaj jak to rok 2022 ma być rokiem przełomowym, jeden z waszych kolegów rozbawiał mnie też opowieścią o upalnej wiośnie i lecie. Naprawdę, wysilcie się i wymyślcie coś nowego.
    A co do Pańskich spraw które mają się bardzo dobrze i zgodnie z przewidywaniami, to również się w 100% zgadzam. Sprawy się toczą zgodnie z moimi przewidywaniami.

Na koniec muszę Panu jednak oddać że te historyjki o dowodach suwerena II RP i affidavit są dosyć oryginalne i bardzo mnie rozbawiły Pańskie spektakle humorystyczno-rozrywkowe gdy czytałem Pańską argumentację na ich temat.
  • Re: powielam text, bo już był wykasowany... Autor: ~bezznaczenia [31.61.168.*]
    Poza nami, są jeszcze inni ludzie, którzy sami ocenią przedstawione przeze mnie informacje. To, jak ktokolwiek traktuje na tym forum lub gdziekolwiek indziej , innych ludzi to kwestia indywidualna tego kogoś. Nota bene, jak na kogoś, kto tak lekceważąco traktuje akurat to forum, to myślę, że nie jest Pan do końca szczery, bo jednak poświęca Pan swój czas, na to forum.
    Ja, zwracam sie do tych , którzy sa w stanie sprawdzić moje informacje. A co do ustawy, która zmieni życie wiekszości na niekorzyść , to samo życie pokaże. Nawet , jeśli Pana ta ustawa nie dotyczy, jak w przypadku 95 % dwujęzycznych w parlamencie okupacyjnym, to inne zdarzenia będą Pana dotyczyc jeszcze boleśniej. Nie, nie będę dalej wyjaśniać. Myśli Pan, że jest Pan ustawiony do końca zycia i demonstruje Pan poczucie wyższości, ale sporo się niedługo zmieni...Ta polemika do niczego dalej nie doprowadzi, więc nie bedę już poświęcać mojego czasu. Te słowa skierowałem nie tylko do Pana, ale do ludzi- Polaków , którzy sa na razie w gorszym od Pana położeniu. Jestem przekonany , że chociaż 10 % z nich wyciagnie odpowiednie wnioski. To świadoma mniejszość zmieniała zawsze historię.
    "Poza nami, są jeszcze inni ludzie, którzy sami ocenią przedstawione przeze mnie informacje." - błąd, to nie ludzie będą oceniać informacje tylko sąd, wszak pisze Pan o sprawach sądowych, a tam nie obowiązuje zasada demokracji tylko zasada prawa.

"nie jest Pan do końca szczery, bo jednak poświęca Pan swój czas, na to forum." - są ludzie którzy lubią kabaret i też poświęcają swój czas na oglądanie go, czy to automatycznie oznacza że traktują przedstawione spektakle na poważnie? Nie, traktuje się je z przymrużeniem oka, tak samo ja traktuję to forum i ludzi piszących tutaj. Zaglądam tutaj tylko po to aby się pośmiać i poczytać jakie to Wy jeszcze bzdury wymyślicie i będziecie chcieli usilnie sprzedać towarzystwu wzajemnej adoracji jako prawdę objawioną.

"Ja, zwracam sie do tych , którzy sa w stanie sprawdzić moje informacje." - bo jak rozumiem Pan ich sprawdzić nie był wstanie? niezły kabaret, czyli zakłada mi Pan sprawy sądowe na podstawie nierzetelnych informacji, albo co bardziej prawdopodobne, tylko się Panu wydaje że jakieś sprawy Pan założył. Tak jak już pisałem wcześniej, proszę koniecznie powiadomić wszystkich o finale tych spraw sądowych przed sądami II RP czy tych milionów z  affidavit. Proszę jak zwykle nie zapomnieć o tym.
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.