Poza nami, są jeszcze inni ludzie, którzy sami ocenią przedstawione przeze mnie informacje. To, jak ktokolwiek traktuje na tym forum lub gdziekolwiek indziej , innych ludzi to kwestia indywidualna tego kogoś. Nota bene, jak na kogoś, kto tak lekceważąco traktuje akurat to forum, to myślę, że nie jest Pan do końca szczery, bo jednak poświęca Pan swój czas, na to forum.
Ja, zwracam sie do tych , którzy sa w stanie sprawdzić moje informacje. A co do ustawy, która zmieni życie wiekszości na niekorzyść , to samo życie pokaże. Nawet , jeśli Pana ta ustawa nie dotyczy, jak w przypadku 95 % dwujęzycznych w parlamencie okupacyjnym, to inne zdarzenia będą Pana dotyczyc jeszcze boleśniej. Nie, nie będę dalej wyjaśniać. Myśli Pan, że jest Pan ustawiony do końca zycia i demonstruje Pan poczucie wyższości, ale sporo się niedługo zmieni...Ta polemika do niczego dalej nie doprowadzi, więc nie bedę już poświęcać mojego czasu. Te słowa skierowałem nie tylko do Pana, ale do ludzi- Polaków , którzy sa na razie w gorszym od Pana położeniu. Jestem przekonany , że chociaż 10 % z nich wyciagnie odpowiednie wnioski. To świadoma mniejszość zmieniała zawsze historię.