Co do pierwszego zdania Pańskiej wypowiedzi to 100% zgoda. Z tym że ja wszystkich na tym forum uważam za odstrzeleńców i nie spodziewam się że ktoś napisze tutaj coś mądrego. Traktuję to forum jak kącik satyryczno-rozrywkowy a piszących tutaj forumowiczów jako kabareciarzy.
Co do tego co mnie czeka od 1 stycznia, to doskonały przykład takiego właśnie kabaretu, już z resztą bardzo oklepanego. Tak się składa że doskonale pamiętam jak rok temu pisano tutaj jak to rok 2022 ma być rokiem przełomowym, jeden z waszych kolegów rozbawiał mnie też opowieścią o upalnej wiośnie i lecie. Naprawdę, wysilcie się i wymyślcie coś nowego.
A co do Pańskich spraw które mają się bardzo dobrze i zgodnie z przewidywaniami, to również się w 100% zgadzam. Sprawy się toczą zgodnie z moimi przewidywaniami.
Na koniec muszę Panu jednak oddać że te historyjki o dowodach suwerena II RP i affidavit są dosyć oryginalne i bardzo mnie rozbawiły Pańskie spektakle humorystyczno-rozrywkowe gdy czytałem Pańską argumentację na ich temat.