Dnia 2022-10-20 o godz. 17:25 ~Er napisał(a): > Jak by było prawdą że Tusk załatwił Hawe - to powodem mogło być to że wiedział kto siedział w akcjionariacje > > Czekam na powrót notowani na GPW
Na tym własnie polega problem Hawe, struktura akcjonariatu...
To że przelewy z Unii do Hawe zostały wstrzymane za czasów Tuska to fakt - podejrzewam że miał poważny powód - nie tylko złość że jego kolesiów ktoś nagrał
A brak przelewu z Unii to problem ze spłatą kredytów pod inwestycje - TAK TUSK ZAŁATWIŁ FALENDE M
może to będzie wykorzystane politycznie a
historia wyborcza właśnie się zaczęła
Tusk jaki jest każdy widzi - powód do wstrzymania przelewu był (jaki ?)
Wierz w co chcesz !
Śledzę Hawe sa i podaję fakty -
Jak niejaki Grad (przez szwagra ) wykończył Techmex sa - można powiedzieć konkurencja Ok
Ale on był w rządzie koleś Tuska - powinien ?
Pomógł rodzinie wygrać przetarg i wystarczy
Składy węglowe FALENDY i Hawe też - przekręcono
Wszyscy piszą że Hawe nie miało kasy - pewnie ze nie miało , ale posiłkowało się kredytem i liczyło na dofinansowanie z Unii
Tak robi się w całej Europie i działa - tylko u nas jak przeskrobiesz albo nie dasz kasy w raklamowce ,,BIEDRONKA,, To przegrałeś
A sądy to mafia
Koniec idę spać
Oj nieładnie chyba nie masz już jedynek bo gdybyś je miał to raczej byś nie obrażał !!! Nawet do wroga zwracamy się Ty a nie ty !!!! Szanuj adwersarzy by i oni mogli Ciebie szanować !!!! Pozdrawiam zdroworozsądkowców
Nic więcej jak ty nie napisałem-,, czytaj ze zrozumieniem i nie myl faktów ,, - Tyle i aż tyle
Możesz mieć swoje argumenty ok bo tu historia długa.
Ktoś usuną ok - oby Hawe wróciło na notowania to obaj będziemy zadowoleni
pozdrawiam posiadaczy
Dobry art, niżej albo wyżej o syndku GOŁĄB
,,Nazwisko warszawskiego syndyka pojawia się także przy upadłości spółki HAWE S.A., która przez lata była symbolem biznesowej działalności Marka Falenty, skazanego w głośnej aferze podsłuchowej, w której rola służb specjalnych nigdy nie została do końca wyjaśniona.,,
Ja to pisałem poważnie -
Taka była wladza Tuska
Za autostrady kasę dostawały spółki zachodnie a podwykonawcy zero
tak cwaniactwo tych rządów walczyło z wszystkimi od inwigilacji dziennikarzy po zemsta np. na FALENDzie