Dnia 2022-10-06 o godz. 09:55 ~Petrol napisał(a): > Dlaczego dopiero teraz? smerf oraz anonymous mają tak rozległą wiedzę o spółce a dopiero teraz alarmują? dlaczego nie robili tego wcześniej?
Odpowiedź jest bardzo prosta. Spróbuj napisać coś nie pomyśli RM i Johnnego, a w krótce dowiesz sporo rzeczy o sobie o których sam nie wiesz i nie wiedziałeś.
A tak na marginesie, Johnny ze swoją tępą propagandą i agresywnymi wpisami pojawił się gdy ostatnie mosty łączące z inwestorem już zaczęły płonąć. Ja to nie uznaje za przypadek.
> A tak na marginesie, Johnny ze swoją tępą propagandą i agresywnymi wpisami pojawił się gdy ostatnie mosty łączące z inwestorem już zaczęły płonąć. Ja to nie uznaje za przypadek.
To jest ciekawe bo Johny jest osobą która najwięcej spamuje na tym forum, wszędzie widzi żaby i myśli ze tu na forum pisze on i pod wszystkimi innymi nickami chrzanowski którego kiedyś kochał ale dziś już go nie lubi.
Jak ktoś nie nieprzychylnie coś napisze o nim samym tj. Małeckim albo o PAM to od razu zakłada nowy wątek i wyzywał od żab tą osobę.
Tak mi przyszło do głowy że kiedyś się mówiło że osoby psychicznie chore widzą różowe słonie a Johnny widzi wszędzie żaby - przypadek? Nie sądzę :)
Do tego bardzo nerwowy, to niezwykłe wytworzenie tutaj niemal wału obronnego dla Małeckiego dowodzi, że on sam jego krytykę odbiera osobiście. Zresztą dwukrotna wpadka z nickiem PRAWDA to potwierdza. No i całkowite nierozumienie krytyki jego samego, całkowita niezdolność do samoporawienia się oznacza rzeczywiście problem ze zdrowiem. Zastanawiam się dlaczego p. Smółka tego gościa rekomendował i czy nie było po nim tego widać tak na żywo.
Uchwały podjęte na WZA w lipcu / dzien -sprawdzcie / , były złożone przez BLG /Prowadzacy WZA/ w KRS w dniu 30.09.2020 r./ /prawie 3 miesiace po WAlnym / w tym Uchwała o tekście ujednoliconym STATUTU Spólki .
Natomiast wpis do KRS nastąpił 09,11,2022 i zgodnie z zapisami Porozumienia które przytaczał tu Anonymous - vice prezes Krok , miał zrezygnować /sam od siebie/ z tego stanowiska , a jego stanowisko miał objąć RM Wówczas RM byłby tą drugą osobą bez której BLG , nie mógł by podpisywać żadnego dokumentu , wymagajacego podpisu dwóch osób z zarzadu - zgodnie z zajmowanymi stanowiskami .
Czy chodziło już na samym początku , by RM - wyeliminować ?
Jak znam życie to Małecki powinien podejść do BLG, klepnąć go przyjaźnie po ramieniu i spytać po prostu - dobrze żeby się do tego uśmiechnął. I by znał odpowiedź. A nie teraz, post faktum wynajdywanie setek idio tycznych tłumaczeń, oskarżanie. Ten człowiek się nie nadaje do niczego a efekt że znaleźliśmy się w szambie bez odwrotu. W ślad za niektórymi rażonymi angielską korespondencją tu przytaczaną, pozwalam sobie również zademonstrować moje anglistyczne umiejętności - Farewell, money. Albo... Tofa, tupe. Albo... លាហើយលុយ។
Dnia 2022-10-06 o godz. 13:55 ~smerf napisał(a): > Jak znam życie to Małecki powinien podejść do BLG, klepnąć go przyjaźnie po ramieniu i spytać po prostu - dobrze żeby się do tego uśmiechnął. I by znał odpowiedź. > A nie teraz, post faktum wynajdywanie setek idio tycznych tłumaczeń, oskarżanie. Ten człowiek się nie nadaje do niczego a efekt że znaleźliśmy się w szambie bez odwrotu. > W ślad za niektórymi rażonymi angielską korespondencją tu przytaczaną, pozwalam sobie również zademonstrować moje anglistyczne umiejętności - Farewell, money. > Albo... Tofa, tupe. > Albo... លាហើយលុយ។
a ja zadałem bardzo proste pytanie - cytuję : Dlaczego dopiero teraz? smerf oraz anonymous mają tak rozległą wiedzę o spółce a dopiero teraz alarmują? dlaczego nie robili tego wcześniej?
panie smerf może raczysz odpowiedzieć na to proste pytanie zamiast przechwalać się swoimi umiejętnościami lingwistycznymi poligloto .............
Dnia 2022-10-06 o godz. 14:03 ~petrol napisał(a): > panie smerf może raczysz odpowiedzieć na to proste pytanie zamiast przechwalać się swoimi umiejętnościami lingwistycznymi poligloto ............. >
Bo khmerski mam w 1 palcu no i samoański też - udowodniłem przecież. Zdaje się że to Ty panie petrol, rażony przytaczaną obcojęzyczną korespondencją razem z forwardem zaczęliście nagle pisać po angielsku?
Dnia 2022-10-06 o godz. 14:03 ~petrol napisał(a): >a ja zadałem bardzo proste pytanie - cytuję : Dlaczego dopiero teraz? smerf oraz anonymous mają tak rozległą wiedzę o spółce a dopiero teraz alarmują? dlaczego nie robili tego wcześniej? >
Co do mojej rozległej wiedzy polecam przeczytać mój wątek z 27/09: https://www.bankier.pl/forum/temat_stan-rzeczy,56903425.html w szczególności pierwszy akapit do pkt-u 1. Myślę, że dla kogoś myślącego nic trudnego, to jeśli chodzi o mnie. Natomiast co do Anonimusa to sam się przez chwilę zastanawiałem, ale odpowiedź jest prosta - wcześniej by został zakrzyczany i wyzwany od złodziei, kulą w płot. Teraz kiedy Małecki nas utopił, przychodzi do rozliczeń tego Waszego nieudacznika więc nadszedł czas żeby się włączyć. I dobrze.
Dnia 2022-10-06 o godz. 14:13 ~abc napisał(a): > mysle ze o to chodziło zoska
O ile pamiętam Anonimus tłumaczył już zośce, że miejsce FK to nie mogło być zwolnione ze względów obiektywnych. Ale było wtedy pytać, to byśmy od dawna znali odpowiedź. CZY WY_PAM DO CHOL ERY TEGO NIE ROZUMIECIE ŻE SAMI SIĘ (I NAS) WTRYNILIŚCIE W TO BAGNO? No i ważne pytanie, czy to było w czasie gdy Małecki już przestał współpracować z inwestorem / BLG i wręcz wypowiedział wojnę BLG? (wojna znaczy zniszyć przeciwnika, chyba wiemy)
Dnia 2022-10-06 o godz. 14:37 ~smerf napisał(a): > O ile pamiętam Anonimus tłumaczył już zośce, że miejsce FK to nie mogło być zwolnione ze względów obiektywnych. Ale było wtedy pytać, to byśmy od dawna znali odpowiedź. CZY WY_PAM DO CHOL ERY TEGO NIE ROZUMIECIE ŻE SAMI SIĘ (I NAS) WTRYNILIŚCIE W TO BAGNO? > No i ważne pytanie, czy to było w czasie gdy Małecki już przestał współpracować z inwestorem / BLG i wręcz wypowiedział wojnę BLG? (wojna znaczy zniszyć przeciwnika, chyba wiemy) >
Ale po co ja pytam, przecież odpowiedź jest prosta. Jeśli Wy z węszycielką zośką dotychczas na to pytanie nie możecie odpowiedzieć i prowadzicie domysły wszędzie węsząc podstęp, to świadczy że Małecki z BLG ze sobą już nie rozmawiali. Zatem jeśli wtedy nie gadali ze sobą to nie dziwię się dlaczego Małecki nigdy nie został osobą współdecyzyjną. A jakaś podstawa formalna jest o ktrej mówił Anonimus. I tyle.
Dnia 2022-10-06 o godz. 13:33 ~zoska napisał(a): > Ustalono : > > Uchwały podjęte na WZA w lipcu / dzien -sprawdzcie / , były złożone przez BLG /Prowadzacy WZA/ > w KRS w dniu 30.09.2020 r./ /prawie 3 miesiace po WAlnym / w tym Uchwała o tekście ujednoliconym STATUTU Spólki . > > Natomiast wpis do KRS nastąpił 09,11,2022 i zgodnie z zapisami Porozumienia które przytaczał tu Anonymous - vice prezes Krok , miał zrezygnować /sam od siebie/ z tego stanowiska , a jego stanowisko miał objąć RM > Wówczas RM byłby tą drugą osobą bez której BLG , nie mógł by podpisywać żadnego dokumentu , wymagajacego podpisu dwóch osób z zarzadu - zgodnie z zajmowanymi stanowiskami . > > Czy chodziło już na samym początku , by RM - wyeliminować ?
Dokładnie tak ci oszuści pod wodzą SmółkiD /Litwiniaka /chrzanowskiego /blega i smerfokrokachcieli okraść nas wszystkich wyprowadzająć z spółki aktywa tak abyśmy nic nie dostali a oni pod stołem wzieliby kasę za wyprowadzenie aktywów z spółki !! Taki był plan tych że oszustów koloborantów żaby - czyli SmółkiD -Litwiniaka -chrzanowskiego itp.Że plan się nie powiódł to zaczeli atakować PAM i Pan Prezesa RM ! ale rozliczmy teraz tych oszustów i koloborantów żaby tak samo jak oni chcieli nas okraść teraz my ich rozliczymy i każdego osobiście pociągniemy do wypłaty ogromnych odszkodowań !!
Dnia 2022-10-06 o godz. 09:55 ~Petrol napisał(a): > Dlaczego dopiero teraz? smerf oraz anonymous mają tak rozległą wiedzę o spółce a dopiero teraz alarmują? dlaczego nie robili tego wcześniej?
Dlatego że dopiero teraz wychodza ich przekręty jakich dokonywali przez lata !! za co teraz zostaną rozliczeni z każdej ukradzionej i wyprowadzonej złotówki z spółki !! i dojedziemy ich wszystkich po kolei !! My jako Akcjonariusze jesteśmy siła zmotywowani i rozliczymy tych że oszustów i złodziei !! ich dni są już policzone i nie będzie zmiłuj się dopadniemy każdego z nich z osobna i ich rodzinki !!
Dnia 2022-10-06 o godz. 15:10 ~KK napisał(a): > Dnia 2022-10-06 o godz. 09:55 ~Petrol napisał(a): > > Dlaczego dopiero teraz? smerf oraz anonymous mają tak rozległą wiedzę o spółce a dopiero teraz alarmują? dlaczego nie robili tego wcześniej? > > Dlatego że dopiero teraz wychodza ich przekręty jakich dokonywali przez lata !! za co teraz zostaną rozliczeni z każdej ukradzionej i wyprowadzonej złotówki z spółki !! i dojedziemy ich wszystkich po kolei !! My jako Akcjonariusze jesteśmy siła zmotywowani i rozliczymy tych że oszustów i złodziei !! ich dni są już policzone i nie będzie zmiłuj się dopadniemy każdego z nich z osobna i ich rodzinki !!
Dlatego trzeba ich wszystkich rozliczyć i my jako akcjonariusze to zrobimy ! Bedzie niebawem o tym głośno bleg-smerfo-krok-i kilku współpracowników którzy z nimi współpracowali zostaną oskarżeni i zostaną im postawione zarzuty !
Dnia 2022-10-06 o godz. 16:47 ~zoska napisał(a): > Pisałam już to ? > > EcoEnergy2010 ( spółka która Petrol kupił od Masashi Holding LIM.w kwietniu 2012-dobil do 100%-/już wykreślona z KRS -08-11-2021 > > /A Masashi trzymal Eco ,jak "gorący kartofel " -juz po 4 miesiacach ,opchnal dalej do Petrola . > > Tak to leciało... > > Co za lektura z tego KRS :)
Tak zośka, czytaj. Gdybyś tak wzięła na tapetę cały świat to byś się zdziwiła, zaczytałabyś się po uszy. I wszystko zgodnie z prawem, tracą (zostają na lodzie) tylko naiwne głupki. Taka opowiastka: Bracia McDonald's (ci od burgerów) wymyślili sposób na szybką obsługę klientów niespotykaną wówczas w USA (szybkie ściezki w kuchni). Znalazł się ktoś kto im obiecał rozpowszechnienie takich burgerowni, pod ich nazwiskiem. Po jakimś czasie panowie McDonald's ciągle skupieni na pracy w swojej własnej, pierwszej burgerowni, a stwarzający wciąż trudności temu obrotnemu panu co rozpowszechnił ich technologię i stworzył imperium, zostali na koniec tylko z tą ich burgerownią i pozbawieni prawa używania nazwy McDonald's. Bracia McDonald's nie tylko nic nie dostali z powstałego imperium, ale musieli zdjąć szyld "McDonald's" ze swojego dachu. Tak się kończy brak współpracy i rzucanie kłód pod nogi, oczywiście w połączeniu z naiwniactwem.
Smerf juz przestan bo sie spocisz to ze nie ma otg i nci juz nie ma nie jest wazne szok to bedzie jak sie dowiedzą ze ty to jednak nie jestes krok.. o cie panie runie wtedy mit ryska lwie serwce, bedzie gabriel janowski chyba tez z uodzi moze rodzina
Dnia 2022-10-06 o godz. 19:51 ~smerf napisał(a): > Tak zośka, czytaj. Gdybyś tak wzięła na tapetę cały świat to byś się zdziwiła, zaczytałabyś się po uszy. I wszystko zgodnie z prawem, tracą (zostają na lodzie) tylko naiwne głupki. > Taka opowiastka: Bracia McDonald's (ci od burgerów) wymyślili sposób na szybką obsługę klientów niespotykaną wówczas w USA (szybkie ściezki w kuchni). Znalazł się ktoś kto im obiecał rozpowszechnienie takich burgerowni, pod ich nazwiskiem. Po jakimś czasie panowie McDonald's ciągle skupieni na pracy w swojej własnej, pierwszej burgerowni, a stwarzający wciąż trudności temu obrotnemu panu co rozpowszechnił ich technologię i stworzył imperium, zostali na koniec tylko z tą ich burgerownią i pozbawieni prawa używania nazwy McDonald's. > Bracia McDonald's nie tylko nic nie dostali z powstałego imperium, ale musieli zdjąć szyld "McDonald's" ze swojego dachu. > Tak się kończy brak współpracy i rzucanie kłód pod nogi, oczywiście w połączeniu z naiwniactwem. >
Podejrzewam, że gdyby to było dzisiaj to bracia McDonalds założyliby tam w USA forum internetowe i przez następne lata żalili się, że była umowa trójstronna o ON ich oszukał. Że oszustwo polegało na tym że im obiecywał i nie dotrzymał obietnicy. No i poza tym że był nieuczciwy, złodziej bandyta i w ogóle skończy w celi.
Czy taki scenariusz , był już "krojony " od początku roku 2020 aż do podpisania Umowy trójstronnej + Porozumienia jako uzupełnienie do Umowy w której za Inwestorem Finansowym /określony w Umowie / krył się Inwestor strategiczny ? Sprawdzę jeszcze wersję Anonymousa , kiedy to z nazwy pojawił się Nostrum / lubię daty , cyfry , chronologię zdarzeń i KRS ;)/
a to wersja @Johnny / potem ułożę wersję Anonymousa , bo trzeba zebrać z kawałków/ a ty @ smerfie odpytaj Anonymousa / on przecież dużo wie / - jakiej to narodowości przedstawiciele chodzili po polach OTG i byli zadowoleni z ciśnień , o którym to zdarzeniu nie omieszkał nam powiedzieć na Walnym BLG / No i skojarz wtedy z wpisem @Johnny
2022! #6 Zgłoś do moderatora Umowa była podpisana przez Blega i kroka i PAM i Kazachami którzy byli tylko Kolejną lipą która była tylko po to aby wyprowadzić koncesje !
SmółkaD czyli ja Anonymoust wsadziłem swojego człowieka do RN Litwiniaka i oszukałem was wszystkich PAM
Gdzie Litwiniak miał pomóc wyprowadzić Koncesje Blegowi z Spółki bez wiedzy Akcjonariuszy i ich zgody !
Za co Bleg miał wynagrodzić nasza grupkę szemraną czyli kilka osób .
koncesje miały przejść na Podstawioną spółkę celowa zarejestrowaną w Rosji .
Petrolinvest miał potem zostać wykasowany z KRS i tak nastąpił by koniec Petrola i akcjonariuszy którzy nie dostali by już nic !
Inwestor wypłaciłby blegowi i krokowi 12 mln zł oraz dostali by posady Krok -w Embie i Bleg w Powstałej nowej Spółce w Rosji .
P.S. No i zapytam - a z jakimi to aktywami miał pozostać Petrolinvest w KRS , skoro w Polsce już kasuja wpisy , a na potencjalne zyski ze spólki celowej/ zapewne po spłacie w pierwszej kolejności wszystkich wierzytelności ciążących na Petrolu , bez pewności ściągnięcia należnych zobowiązań dla Petrola -ORI ,OTG,Emba/ -czekać latami . Co Petrol mial przez lata wpisywać do sprawozdań finansowych by być w KRS - może ten zapis by wystarczył czekamy na zyski ze SPOLKI CELOWEJ . O udziałach % ,to chyba pomysł który urodził się na potrzeby tego forum. /mam prawo tak sądzić , bo przecieków brak/
Zupełnie mnie to nie obchodzi. Dla mnie liczy sie rezultat.
ps: Ty chyba zośka byłaś (jesteś) księgową, albo minęłaś się w swoim życiu zawodowym z talentem wchodzenia w nieistotne w zderzeniu z rzeczywistością szczegóły.
BLG , też myślał że jestem księgową :) i chyba dlatego "zapomniał" przysłać mi przed Walnym 2020 r Sprawozdania finansowe za 2017.2018.2019 o które prosiłam mailowo . Przeprosił - doceniam.
Hm.. jeden nowy wątek dżonego o tobie znaczy ze slabo ci idzie moze zapytaj o termin nwza zobaczysz jak dżony sypnie całą garsć nowych wątków tylko nie pytaj o otg bo zupelnie na lekcjach dzony sie nie skupi dziś
No faktycznie z tym WZA / NWZA to czekamy. Ale już widzę pierwsze zwiastuny niemocy (cyt. z innego wątku: "na to trzeba ,bardzo dużo środków finansowych i to tzw. .reprezentacyjnych".