• Dlaczego teraz Autor: ~Petrol [5.173.138.*]
    Dlaczego dopiero teraz? smerf oraz anonymous mają tak rozległą wiedzę o spółce a dopiero teraz alarmują? dlaczego nie robili tego wcześniej?
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~Johnny [94.254.234.*]
    Bo wychodzą na jaw kolejne ich przekręty
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~6_9 [93.105.178.*]
    Dnia 2022-10-06 o godz. 09:55 ~Petrol napisał(a):
    > Dlaczego dopiero teraz? smerf oraz anonymous mają tak rozległą wiedzę o spółce a dopiero teraz alarmują? dlaczego nie robili tego wcześniej?

Odpowiedź jest bardzo prosta. Spróbuj napisać coś nie pomyśli RM i Johnnego, a w krótce dowiesz sporo rzeczy o sobie o których sam nie wiesz i nie wiedziałeś.

A tak na marginesie, Johnny ze swoją tępą propagandą i agresywnymi wpisami pojawił się gdy ostatnie mosty łączące z inwestorem już zaczęły płonąć. Ja to nie uznaje za przypadek.

• Re: Dlaczego teraz Autor: ~Daniel [5.134.74.*]
    Dnia 2022-10-06 o godz. 12:32 ~6_9 napisał(a):

> A tak na marginesie, Johnny ze swoją tępą propagandą i agresywnymi wpisami pojawił się gdy ostatnie mosty łączące z inwestorem już zaczęły płonąć. Ja to nie uznaje za przypadek.

To jest ciekawe bo Johny jest osobą która najwięcej spamuje na tym forum, wszędzie widzi żaby i myśli ze tu na forum pisze on i pod wszystkimi innymi nickami chrzanowski którego kiedyś kochał ale dziś już go nie lubi.

Jak ktoś nie nieprzychylnie coś napisze o nim samym tj. Małeckim albo o PAM to od razu zakłada nowy wątek i wyzywał od żab tą osobę.

Tak mi przyszło do głowy że kiedyś się mówiło że osoby psychicznie chore widzą różowe słonie a Johnny widzi wszędzie żaby - przypadek? Nie sądzę :)

• Re: Dlaczego teraz Autor: ~smerf [68.235.38.*]
    Do tego bardzo nerwowy, to niezwykłe wytworzenie tutaj niemal wału obronnego dla Małeckiego dowodzi, że on sam jego krytykę odbiera osobiście. Zresztą dwukrotna wpadka z nickiem PRAWDA to potwierdza.
    No i całkowite nierozumienie krytyki jego samego, całkowita niezdolność do samoporawienia się oznacza rzeczywiście problem ze zdrowiem. Zastanawiam się dlaczego p. Smółka tego gościa rekomendował i czy nie było po nim tego widać tak na żywo.
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~6_9 [93.105.178.*]
    Niestety, wg mojej wiedzy, na ówczesny czas, nie było innych chętnych.
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~zoska [89.64.103.*]
    Ustalono :

Uchwały podjęte na WZA w lipcu / dzien -sprawdzcie / , były złożone przez BLG /Prowadzacy WZA/
    w KRS w dniu 30.09.2020 r./ /prawie 3 miesiace po WAlnym / w tym Uchwała o tekście ujednoliconym STATUTU Spólki .

Natomiast wpis do KRS nastąpił 09,11,2022 i zgodnie z zapisami Porozumienia które przytaczał tu Anonymous - vice prezes Krok , miał zrezygnować /sam od siebie/ z tego stanowiska , a jego stanowisko miał objąć RM
    Wówczas RM byłby tą drugą osobą bez której BLG , nie mógł by podpisywać żadnego dokumentu , wymagajacego podpisu dwóch osób z zarzadu - zgodnie z zajmowanymi stanowiskami .

Czy chodziło już na samym początku , by RM - wyeliminować ?
    Jak znam życie to Małecki powinien podejść do BLG, klepnąć go przyjaźnie po ramieniu i spytać po prostu - dobrze żeby się do tego uśmiechnął. I by znał odpowiedź.
    A nie teraz, post faktum wynajdywanie setek idio tycznych tłumaczeń, oskarżanie. Ten człowiek się nie nadaje do niczego a efekt że znaleźliśmy się w szambie bez odwrotu.
    W ślad za niektórymi rażonymi angielską korespondencją tu przytaczaną, pozwalam sobie również zademonstrować moje anglistyczne umiejętności - Farewell, money.
    Albo... Tofa, tupe.
    Albo... លាហើយលុយ។
    Bardzo nas to cieszy, że znaleźliście się w szambie. Za oszustwa i kradzieże trzeba płacić.
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~wróżka [195.146.4.*]
    Za wrzucenie nas w szambo i zostawienie bez grosza Johnny śmieciu zapłacisz.
    Ha, ha, ha. chrzanowski też w szambie. Aż miło :)
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~petrol [5.172.234.*]
    Dnia 2022-10-06 o godz. 13:55 ~smerf napisał(a):
    > Jak znam życie to Małecki powinien podejść do BLG, klepnąć go przyjaźnie po ramieniu i spytać po prostu - dobrze żeby się do tego uśmiechnął. I by znał odpowiedź.
    > A nie teraz, post faktum wynajdywanie setek idio tycznych tłumaczeń, oskarżanie. Ten człowiek się nie nadaje do niczego a efekt że znaleźliśmy się w szambie bez odwrotu.
    > W ślad za niektórymi rażonymi angielską korespondencją tu przytaczaną, pozwalam sobie również zademonstrować moje anglistyczne umiejętności - Farewell, money.
    > Albo... Tofa, tupe.
    > Albo... លាហើយលុយ។

a ja zadałem bardzo proste pytanie - cytuję : Dlaczego dopiero teraz? smerf oraz anonymous mają tak rozległą wiedzę o spółce a dopiero teraz alarmują? dlaczego nie robili tego wcześniej?

panie smerf może raczysz odpowiedzieć na to proste pytanie zamiast przechwalać się swoimi umiejętnościami lingwistycznymi poligloto .............

• Re: Dlaczego teraz Autor: ~smerf [68.235.33.*]
    Dnia 2022-10-06 o godz. 14:03 ~petrol napisał(a):
    > panie smerf może raczysz odpowiedzieć na to proste pytanie zamiast przechwalać się swoimi umiejętnościami lingwistycznymi poligloto .............
    >

Bo khmerski mam w 1 palcu no i samoański też - udowodniłem przecież. Zdaje się że to Ty panie petrol, rażony przytaczaną obcojęzyczną korespondencją razem z forwardem zaczęliście nagle pisać po angielsku?
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~abc [83.20.243.*]
    myślę że o to chodziło
    mysle ze o to chodziło
    mysle ze o to chodziło zoska
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~smerf [68.235.32.*]
    Dnia 2022-10-06 o godz. 14:03 ~petrol napisał(a):
    >a ja zadałem bardzo proste pytanie - cytuję : Dlaczego dopiero teraz? smerf oraz anonymous mają tak rozległą wiedzę o spółce a dopiero teraz alarmują? dlaczego nie robili tego wcześniej?
    >

Co do mojej rozległej wiedzy polecam przeczytać mój wątek z 27/09:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_stan-rzeczy,56903425.html
    w szczególności pierwszy akapit do pkt-u 1. Myślę, że dla kogoś myślącego nic trudnego, to jeśli chodzi o mnie.
    Natomiast co do Anonimusa to sam się przez chwilę zastanawiałem, ale odpowiedź jest prosta - wcześniej by został zakrzyczany i wyzwany od złodziei, kulą w płot. Teraz kiedy Małecki nas utopił, przychodzi do rozliczeń tego Waszego nieudacznika więc nadszedł czas żeby się włączyć. I dobrze.
    Dnia 2022-10-06 o godz. 14:13 ~abc napisał(a):
    > mysle ze o to chodziło zoska

O ile pamiętam Anonimus tłumaczył już zośce, że miejsce FK to nie mogło być zwolnione ze względów obiektywnych. Ale było wtedy pytać, to byśmy od dawna znali odpowiedź. CZY WY_PAM DO CHOL ERY TEGO NIE ROZUMIECIE ŻE SAMI SIĘ (I NAS) WTRYNILIŚCIE W TO BAGNO?
    No i ważne pytanie, czy to było w czasie gdy Małecki już przestał współpracować z inwestorem / BLG i wręcz wypowiedział wojnę BLG? (wojna znaczy zniszyć przeciwnika, chyba wiemy)
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~makler [5.253.206.*]
    Dnia 2022-10-06 o godz. 13:33 ~zoska napisał(a):
    > Natomiast wpis do KRS nastąpił 09,11,2022

Nie było jeszcze 09.11.2022, listopad będzie za kilka tygodni.
    Dnia 2022-10-06 o godz. 14:37 ~smerf napisał(a):
    > O ile pamiętam Anonimus tłumaczył już zośce, że miejsce FK to nie mogło być zwolnione ze względów obiektywnych. Ale było wtedy pytać, to byśmy od dawna znali odpowiedź. CZY WY_PAM DO CHOL ERY TEGO NIE ROZUMIECIE ŻE SAMI SIĘ (I NAS) WTRYNILIŚCIE W TO BAGNO?
    > No i ważne pytanie, czy to było w czasie gdy Małecki już przestał współpracować z inwestorem / BLG i wręcz wypowiedział wojnę BLG? (wojna znaczy zniszyć przeciwnika, chyba wiemy)
    >

Ale po co ja pytam, przecież odpowiedź jest prosta.
    Jeśli Wy z węszycielką zośką dotychczas na to pytanie nie możecie odpowiedzieć i prowadzicie domysły wszędzie węsząc podstęp, to świadczy że Małecki z BLG ze sobą już nie rozmawiali.
    Zatem jeśli wtedy nie gadali ze sobą to nie dziwię się dlaczego Małecki nigdy nie został osobą współdecyzyjną. A jakaś podstawa formalna jest o ktrej mówił Anonimus.
    I tyle.
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~Jastrząb [77.111.246.*]
    Trzeba zobaczyć jak wygląda sprawozdanie Pani Notariusz z WZA
    Pamiętam jak gonili do jej biura.
    To już bezcelowe.
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~KK [162.255.45.*]
    Dnia 2022-10-06 o godz. 13:33 ~zoska napisał(a):
    > Ustalono :
    >
    > Uchwały podjęte na WZA w lipcu / dzien -sprawdzcie / , były złożone przez BLG /Prowadzacy WZA/
    > w KRS w dniu 30.09.2020 r./ /prawie 3 miesiace po WAlnym / w tym Uchwała o tekście ujednoliconym STATUTU Spólki .
    >
    > Natomiast wpis do KRS nastąpił 09,11,2022 i zgodnie z zapisami Porozumienia które przytaczał tu Anonymous - vice prezes Krok , miał zrezygnować /sam od siebie/ z tego stanowiska , a jego stanowisko miał objąć RM
    > Wówczas RM byłby tą drugą osobą bez której BLG , nie mógł by podpisywać żadnego dokumentu , wymagajacego podpisu dwóch osób z zarzadu - zgodnie z zajmowanymi stanowiskami .
    >
    > Czy chodziło już na samym początku , by RM - wyeliminować ?

Dokładnie tak ci oszuści pod wodzą SmółkiD /Litwiniaka /chrzanowskiego /blega i smerfokrokachcieli okraść nas wszystkich wyprowadzająć z spółki aktywa tak abyśmy nic nie dostali a oni pod stołem wzieliby kasę za wyprowadzenie aktywów z spółki !! Taki był plan tych że oszustów koloborantów żaby - czyli SmółkiD -Litwiniaka -chrzanowskiego itp.Że plan się nie powiódł to zaczeli atakować PAM i Pan Prezesa RM ! ale rozliczmy teraz tych oszustów i koloborantów żaby tak samo jak oni chcieli nas okraść teraz my ich rozliczymy i każdego osobiście pociągniemy do wypłaty ogromnych odszkodowań !!
    Pisałam już to ?
    EcoEnergy2010 ( spółka która Petrol kupił od Masashi Holding LIM.w kwietniu 2012-dobil do 100%-/już wykreślona z KRS -08-11-2021

/A Masashi trzymal Eco ,jak "gorący kartofel " -juz po 4 miesiacach ,opchnal dalej do Petrola .
    Tak to leciało...
    Co za lektura z tego KRS :)

Która następna w kolejce ?
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~Prokurator [85.202.81.*]
    BLG i Krok idą siedzieć do końca swoich dni
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~xx [213.134.184.*]
    teraz wykreślą petrolinvest
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~KK [162.255.45.*]
    Dnia 2022-10-06 o godz. 09:55 ~Petrol napisał(a):
    > Dlaczego dopiero teraz? smerf oraz anonymous mają tak rozległą wiedzę o spółce a dopiero teraz alarmują? dlaczego nie robili tego wcześniej?

Dlatego że dopiero teraz wychodza ich przekręty jakich dokonywali przez lata !! za co teraz zostaną rozliczeni z każdej ukradzionej i wyprowadzonej złotówki z spółki !! i dojedziemy ich wszystkich po kolei !! My jako Akcjonariusze jesteśmy siła zmotywowani i rozliczymy tych że oszustów i złodziei !! ich dni są już policzone i nie będzie zmiłuj się dopadniemy każdego z nich z osobna i ich rodzinki !!
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~Akcjonariusz [23.249.172.*]
    Dnia 2022-10-06 o godz. 15:10 ~KK napisał(a):
    > Dnia 2022-10-06 o godz. 09:55 ~Petrol napisał(a):
    > > Dlaczego dopiero teraz? smerf oraz anonymous mają tak rozległą wiedzę o spółce a dopiero teraz alarmują? dlaczego nie robili tego wcześniej?
    >
    > Dlatego że dopiero teraz wychodza ich przekręty jakich dokonywali przez lata !! za co teraz zostaną rozliczeni z każdej ukradzionej i wyprowadzonej złotówki z spółki !! i dojedziemy ich wszystkich po kolei !! My jako Akcjonariusze jesteśmy siła zmotywowani i rozliczymy tych że oszustów i złodziei !! ich dni są już policzone i nie będzie zmiłuj się dopadniemy każdego z nich z osobna i ich rodzinki !!

Dlatego trzeba ich wszystkich rozliczyć i my jako akcjonariusze to zrobimy ! Bedzie niebawem o tym głośno bleg-smerfo-krok-i kilku współpracowników którzy z nimi współpracowali zostaną oskarżeni i zostaną im postawione zarzuty !
    Dnia 2022-10-06 o godz. 16:47 ~zoska napisał(a):
    > Pisałam już to ?
    > > EcoEnergy2010 ( spółka która Petrol kupił od Masashi Holding LIM.w kwietniu 2012-dobil do 100%-/już wykreślona z KRS -08-11-2021
    > > /A Masashi trzymal Eco ,jak "gorący kartofel " -juz po 4 miesiacach ,opchnal dalej do Petrola .
    > > Tak to leciało...
    > > Co za lektura z tego KRS :)

Tak zośka, czytaj. Gdybyś tak wzięła na tapetę cały świat to byś się zdziwiła, zaczytałabyś się po uszy. I wszystko zgodnie z prawem, tracą (zostają na lodzie) tylko naiwne głupki.
    Taka opowiastka: Bracia McDonald's (ci od burgerów) wymyślili sposób na szybką obsługę klientów niespotykaną wówczas w USA (szybkie ściezki w kuchni). Znalazł się ktoś kto im obiecał rozpowszechnienie takich burgerowni, pod ich nazwiskiem. Po jakimś czasie panowie McDonald's ciągle skupieni na pracy w swojej własnej, pierwszej burgerowni, a stwarzający wciąż trudności temu obrotnemu panu co rozpowszechnił ich technologię i stworzył imperium, zostali na koniec tylko z tą ich burgerownią i pozbawieni prawa używania nazwy McDonald's.
    Bracia McDonald's nie tylko nic nie dostali z powstałego imperium, ale musieli zdjąć szyld "McDonald's" ze swojego dachu.
    Tak się kończy brak współpracy i rzucanie kłód pod nogi, oczywiście w połączeniu z naiwniactwem.
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~Spokoloko [51.15.53.*]
    Smerf juz przestan bo sie spocisz to ze nie ma otg i nci juz nie ma nie jest wazne szok to bedzie jak sie dowiedzą ze ty to jednak nie jestes krok.. o cie panie runie wtedy mit ryska lwie serwce, bedzie gabriel janowski chyba tez z uodzi moze rodzina
    Czyli z tym OTG to mistyfikacja - że niby wciąż przy spółce jest - żeby co?
    W jakim celu, można wiedzieć?
    Naprawdę rozumne teorie mile widziane.
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~Spokoloko [51.15.53.*]
    Ty zacznij znow gadac lepiej jak krok bo sie naprawde wyda nie slyszysz jak dżony juz sapie
    Dnia 2022-10-06 o godz. 19:51 ~smerf napisał(a):
    > Tak zośka, czytaj. Gdybyś tak wzięła na tapetę cały świat to byś się zdziwiła, zaczytałabyś się po uszy. I wszystko zgodnie z prawem, tracą (zostają na lodzie) tylko naiwne głupki.
    > Taka opowiastka: Bracia McDonald's (ci od burgerów) wymyślili sposób na szybką obsługę klientów niespotykaną wówczas w USA (szybkie ściezki w kuchni). Znalazł się ktoś kto im obiecał rozpowszechnienie takich burgerowni, pod ich nazwiskiem. Po jakimś czasie panowie McDonald's ciągle skupieni na pracy w swojej własnej, pierwszej burgerowni, a stwarzający wciąż trudności temu obrotnemu panu co rozpowszechnił ich technologię i stworzył imperium, zostali na koniec tylko z tą ich burgerownią i pozbawieni prawa używania nazwy McDonald's.
    > Bracia McDonald's nie tylko nic nie dostali z powstałego imperium, ale musieli zdjąć szyld "McDonald's" ze swojego dachu.
    > Tak się kończy brak współpracy i rzucanie kłód pod nogi, oczywiście w połączeniu z naiwniactwem.
    >

Podejrzewam, że gdyby to było dzisiaj to bracia McDonalds założyliby tam w USA forum internetowe i przez następne lata żalili się, że była umowa trójstronna o ON ich oszukał. Że oszustwo polegało na tym że im obiecywał i nie dotrzymał obietnicy.
    No i poza tym że był nieuczciwy, złodziej bandyta i w ogóle skończy w celi.
    Czy taki scenariusz , był już "krojony " od początku roku 2020 aż do podpisania Umowy trójstronnej + Porozumienia jako uzupełnienie do Umowy w której za Inwestorem Finansowym /określony w Umowie / krył się Inwestor strategiczny ?
    Sprawdzę jeszcze wersję Anonymousa , kiedy to z nazwy pojawił się Nostrum / lubię daty , cyfry , chronologię zdarzeń i KRS ;)/

a to wersja @Johnny / potem ułożę wersję Anonymousa , bo trzeba zebrać z kawałków/
    a ty @ smerfie odpytaj Anonymousa / on przecież dużo wie / - jakiej to narodowości przedstawiciele chodzili po polach OTG i byli zadowoleni z ciśnień , o którym to zdarzeniu nie omieszkał nam powiedzieć na Walnym BLG / No i skojarz wtedy z wpisem @Johnny

2022! #6
    Umowa była podpisana przez Blega i kroka i PAM i Kazachami którzy byli tylko Kolejną lipą która była tylko po to aby wyprowadzić koncesje !

SmółkaD czyli ja Anonymoust wsadziłem swojego człowieka do RN Litwiniaka i oszukałem was wszystkich PAM

Gdzie Litwiniak miał pomóc wyprowadzić Koncesje Blegowi z Spółki bez wiedzy Akcjonariuszy i ich zgody !

Za co Bleg miał wynagrodzić nasza grupkę szemraną czyli kilka osób .

koncesje miały przejść na Podstawioną spółkę celowa zarejestrowaną w Rosji .

Petrolinvest miał potem zostać wykasowany z KRS i tak nastąpił by koniec Petrola i akcjonariuszy którzy nie dostali by już nic !

Inwestor wypłaciłby blegowi i krokowi 12 mln zł oraz dostali by posady Krok -w Embie i Bleg w Powstałej nowej Spółce w Rosji .

P.S. No i zapytam - a z jakimi to aktywami miał pozostać Petrolinvest w KRS , skoro w Polsce już kasuja wpisy , a na potencjalne zyski ze spólki celowej/ zapewne po spłacie w pierwszej kolejności wszystkich wierzytelności ciążących na Petrolu , bez pewności ściągnięcia należnych zobowiązań dla Petrola -ORI ,OTG,Emba/ -czekać latami .
    Co Petrol mial przez lata wpisywać do sprawozdań finansowych by być w KRS - może ten zapis by wystarczył czekamy na zyski ze SPOLKI CELOWEJ .
    O udziałach % ,to chyba pomysł który urodził się na potrzeby tego forum. /mam prawo tak sądzić , bo przecieków brak/
    Zupełnie mnie to nie obchodzi.
    Dla mnie liczy sie rezultat.

ps: Ty chyba zośka byłaś (jesteś) księgową, albo minęłaś się w swoim życiu zawodowym z talentem wchodzenia w nieistotne w zderzeniu z rzeczywistością szczegóły.
    Do szczegółów , potrzebne są cyfry. Pokaż mi biznes bez cyfr !

Chyba , że lubisz beletrystykę , najlepiej z dobrym humorem .
    Szczegóły nie muszą być cyframi, mogą być nieistotnymi pierdołami. Talent to talent.
    BLG , też myślał że jestem księgową :) i chyba dlatego "zapomniał" przysłać mi przed Walnym 2020 r Sprawozdania finansowe za 2017.2018.2019 o które prosiłam mailowo . Przeprosił - doceniam.
    Dnia 2022-10-07 o godz. 09:40 ~zoska napisał(a):
    > BLG , też myślał że jestem księgową :)

No proszę, to bije w oczy, BLG też to zauważył.
    Talent to talent, wyłazi każdym szwem.
    Tak, twój kolega od oszustw też to zauważył? A co nas to obchodzi?
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~Prezes [31.0.32.*]
    Krs
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~Erudyta [185.109.168.*]
    smerfo kloc już od samego rana kleci farmazon za farmazonem
    Tego czytać się nie da. Fe klocu
    Dnia 2022-10-06 o godz. 21:01 ~Spokoloko napisał(a):
    > Ty zacznij znow gadac lepiej jak krok bo sie naprawde wyda nie slyszysz jak dżony juz sapie
    >

Sapał sapał, w końcu nie wytrzymał i posypały się zwyczajowe, nudne inwektywy.
    Dobrze gadam jak krok? :0)
  • Re: Dlaczego teraz Autor: ~Spokoloko [51.89.117.*]
    Hm.. jeden nowy wątek dżonego o tobie znaczy ze slabo ci idzie moze zapytaj o termin nwza zobaczysz jak dżony sypnie całą garsć nowych wątków tylko nie pytaj o otg bo zupelnie na lekcjach dzony sie nie skupi dziś
    No faktycznie z tym WZA / NWZA to czekamy.
    Ale już widzę pierwsze zwiastuny niemocy (cyt. z innego wątku: "na to trzeba ,bardzo dużo środków finansowych i to tzw. .reprezentacyjnych".

• Re: Dlaczego teraz Autor: ~Spokoloko [51.89.117.*]
    A i mecenas nie tani a i rejent ceny podniósł bedzie składka?
    Idź do szkoły po naukę pisania, bo nawet się nie potrafisz poprawnie wypowiedzieć. Taki jesteś spanikowany.
[x]
PETROLINV 46,97% 1,94 2017-06-28 17:04:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.