W grupie na facebooku o nazwie "Poszkodowani akcjonariusze i obligatariusze GNB" dzisiaj pojawi się wzór skargi do WSA opracowany przez prawników Prawnicy pracują też nad innymi krokami prawnymi wszystkiego można dowiedzieć się na bieżąco link do grupy to www.********.com/groups/626611905480268
Ni mogłem wysłać z pełnym linkiem dla zainteresowanych wiadomo jakie słowo podstawiamy
To były obligacje podporządkowane i nie ma szans na cokolwiek. Zeby nie było miałem 2 serie obligacji, proszę więc nie rzucać mięsem, że sieje propagande. Oczywiście prwnicy będą was mamiawiać dla nich to czysty interes, czy coś ugrasz czy nie oni i tak skasują za usługe.
Tu poczytaj -
https://www.bankier.pl › wiadomosc
Ugoda PZU z Eureko – Polska rozdaje pieniądze - Bankier.pl
Międzynarodowego Trybunału Arbitrażowego - myślę że Leszek dojdzie do porozumienia z bankami i rządem i dostanie odszkodowanie
Jak nie to akcjonariusz banku zarejestrowany w Holandii postara się o arbitraż
Należy udowodnić że NBP działał nie zgodnie z prawem
A nigdzie nie ma napisane że NBP ma dbać o bezrobocie - do czego się Glapinski przyznał na konferencji prasowej
Jak nie znasz pewnych zasad - to żaden PLAN NAPRAWCZY nie zadziała (no może jak masz szczęście) i nikt ci banku nie zabierze w momencie szczytowym CHFPLN
Napisane jest że NBP stoi na straży złotego I walczy z inflacją
Jak jest każdy widzi
Ja czekam , może coś Leszek się podzieli
Nie dość że mu nie pomogli (wiedzieli że ma problemy i chce bank ratować) to mu wakacje kredytowe dowalili - w myśl ratowania systemu bankowego kazali mu dołożyć kasy - by mu zabrać bank (wymagający restrukturyzacji)
O problemach wiadome było przed kowidem i wojną
Może to nie takie proste - ale przy tych stopach % i umacniająym złotym bank łapał oddech
Wypij piwko i czekaj na Leszka Czarneckiego
Zamiast tracic czas na pisanie bzdur o jakis skargach na resolution to po pierwsze zgone na to wydała komiska Uni Europejskiej, po drugie bank LCz. przynosil straty od ponad 7 lat, po trzecie LCz odpowiedzial, ze nie zamuerza dokapitaluzowac banku, po czwarte braki kapitalowe ponad 3 mln ujemne kapitaly a to duzo wiecej niz ja pisalem od kilkunastu miesiecy.
Wiec skonczcie tu sie poklepywac po plecach szukajac winnych i nadziei bo nadziei nue ma a winny jest jeden --> Leszek Czarnecki !
To od Leszka obrony zależy - czy będzie odszkodowanie
Unia stwierdziła brak kasy I OK resolution
A Leszek mówi o ,,prześladowaniu,, - musi to udowodnić (ma nagrania -:) albo blef
Ja mu kibicuje- ale czy nam coś skapnie ?? Zobaczymy
TSUE potrafi zamknąć kopalnie w Turowie
To Sąd Arbitrażowy zablokuje sprzedaż nowego banku aż do rozpatrzenia skargi - co skłoni do ugody tych co przejęły
To moje gdybanie - Leszek długo był cicho (albo łajza albo wie co robi)
Trochę to potrwa
Teraz zabranie banku to wymagało dużo złej woli - - dużo by pisać bo wydaje się że szansa była jak powiedział szef BFG
,,było źle, a jeszcze wakacje kredytowe I nie było odzewu od Leszka,,
Na mój analityczny rozum szansa była - tylko Leszek przespał
Myślę że należało się dogadać z BFG - powiedzieć jaka sytuacja Gnb i Leszek dołożyłby swoje a my na 10 akcji objelibysmy 1akcje po 2,73 a nie to PP do akcji
Zmyślam - ale właściciel nie próbował i to boli mnie
Sytuacja obecnych st% i ich perspektywa na dwa lata daje szansę na styk by wyjść z kłopotów To mówią obecni właściciele Gnb - bank po roku będzie w kondycji do sprzedania