Pozwoli Szanowny Pan że, może do Pana takimi literami. Uważam że Szanowny Przewodniczący, długo nie miał do czynienia z planktonem w swej partii, oczywiście piastując wysokie stanowiska w UE. O wojnie na Ukrainie miał pan dostać info, w maju 2021 roku. Ja z byłego PZL kierownik wysokotechnologicznego wydziału, to miałem to. Ale pana plankton wywija koziołki, matołki, fikołki, szpagaty, jak małpa w cyrku, to wyszło jak wyszło. Mówią że, to doktor, a pan Przewodniczący to tylko magister. Nawet taki Bury mistrz. No Panu Bogu Chwała, że może coś przed wyborami się zmieni, bo jak nie, to jak to mówią, "Niech cię kaczka kopnie, czy gęś, już nie pamiętam. Ale bez info to wychodzi Niemen "Ciu ciu babka". No i jeszcze ten Szymon płaczliwy konstytucjonalista, panie go nie lubią, mówią "Taki miś mały miś co klapnięte uszko ma, i wolą mistrza Warszawy, bo sympatyczny elegancki nienaganny w każdym calu, i nie płacze. Najgorszy ten cholerny plankton, z takim wygrać wybory to mistrzostwo świata, Prezes mówi że, ten plankton to bierze na siebie, że takich leszczy, to mały pikuś wypłoszyć, ja widzę że oni boją się już własnego cienia. Bo nawet info panu nie podają. A za pasem wybory.
Jak mogłem wiedzieć w maju 2021? Dobre pytanie? Gdyż jak byłem ostatni raz na wycieczce na Ukrainie, to poszliśmy na Cmentarz Orląt Lwowskich, a na Cmentarzu stały dwa polskie lwy zapudłowane, by ich nie było widać. No to mnie zdenerwowało, i użyłem kilku brzydkich słów o Rządzie Ukrainy, i zastanawiałem się, czy te pudła da się rozwalić. Wtedy podeszła do mnie Radziecka Pani, i powiedziała mi, bym nic nie mówił bo mnie jeszcze na cmentarzu zapudłują. A oni postarają się bym opuścił Ukrainę do Polski, dziwne, ale nie tak dziwne jak mogło by być. Robiłem abgreit do Neptuna, bynajmniej nie pomnika w Gdańsku, podniesienie zasięgu Neptun. A Radziecka pani nie chciała by ten abgreit mieli na Ukrainie? No i wyjechałem z Ukrainy innym przejściem granicznym. W trakcie kontroli granicznej po stronie ukraińskiej, był zanik napięcia. Systemy określające czy jest przewożona broń jądrowa nie działały, a autobus przejechał obok nich, bo szlabany nie podniosły się, brak napięcia na przejściu, komputery stały.
brednie publicznie to całkowite dno intelektualne. Nie martw się współczesny Napoleonie genisz twoich myśli docenia w zakładzie z kratami w oknach, z drzwiami bez klamek , już tam czekają z utęsknieniem na ciebie z białym kitlem ,sznurowany na plecach , co byś sobie krzywdy nie zrobił miszczy forumowy!!!
Dnia 2022-09-18 o godz. 04:05 ~1965 napisał(a): > brednie publicznie to całkowite dno intelektualne. Nie martw się współczesny Napoleonie genisz twoich myśli docenia w zakładzie z kratami w oknach, z drzwiami bez klamek , już tam czekają z utęsknieniem na ciebie z białym kitlem ,sznurowany na plecach , co byś sobie krzywdy nie zrobił miszczy forumowy!!!
DZIĘKUJĘ ZA MIŁE SŁOWO, A MOŻE LEPIEJ JAK W FILMIE "PSY'? CYTAT " TROCHĘ PIACHU I DUŻO WORKÓW" ALE TAK NIKT NASZEJ WSPANIAŁEJ SOLIDARNOŚCI NIE POTRAKTOWAŁ. NO BO BYLI PEWNI ŻE W 1981 ROKU ROSYJSKIE WOJSKA NIE WJADĄ DO POLSKI. NO TAK PREZYDENT BYŁ PEWNY ŻE, NIE WIADĄ NA UKRAINĘ. KTOŚ KUPER URATOWAŁ SOLIDARNOŚCI W 1981, A TERAZ TYCH CO IM PUPĘ URATOWALI, TAK WŁAŚNIE TRAKTUJA. TO JAKIŚ NOWY URZĄD BEZPIECZEŃSTWA MAMY? PISZ DALEJ W UNII PRZECZYTAJĄ, TO BARDZO CIEKAWA KONCEPCJA PRAWNA I SPRAWIEDLIWOŚCI RP. GRATULUJĘ
"W trakcie kontroli granicznej po stronie ukraińskiej, był zanik napięcia. Systemy określające czy jest przewożona broń jądrowa nie działały, a autobus przejechał obok nich, bo szlabany nie podniosły się, brak napięcia na przejściu, komputery stały". NO WIĘC DZIĘKI NASZYM DZIELNYM UKRAIŃCOM, MOŻEMY SIEDZIEĆ NA BĄBLACH, BYNAJMNIEJ NIE NA CHOINKE, CHŁOPAKI STARAŁY SIĘ O UNIĘ EUROPEJSKA, A WIĘC NOWE WALIZKI, DZIĘKI NASZYM DZIELNYM UKRAIŃCOM MOGŁY WJEŻDZAĆ, NA TEREN UE, ZA BAKSZYSZ?
BO PAN POPIERA WŁADYMIRA? CZY BOI SIĘ PAN PREZESIE KACZYŃSKI WŁADYMIRA, CZY MOŻE JEST PAN TAKI GUPI? BO PRZECIEŻ GDYBY PAN MIAŁ WŁASNĄ BROŃ ODWETOWĄ, I MÓGŁ UŻYĆ ODWETU W RAZIE ATAKU, TO BYŁO BY DLA ROSJI PROBLEMATYCZNE. ODWET NA TERENIE ROSJI ZMIENIŁ BY POPARCIE DLA PREZYDENTA PUTINA, BO TO BIŁO BY W ROSJAN. A TU NA UKRAINIE TO BAWIĄ SIĘ I NISZCZĄ TYLKO UKRAINĘ. A BRONI ODWETOWEJ USA IM NIE DA, BO TO GROZI ODWETEM ATOMOWYM. A GDYBY UKRAINA SAMA POSIADAŁA TAKĄ BROŃ, TO MOŻE DO TEGO BY NIE DOSZŁO. BO KOSZTY DLA ROSJI BYŁY BY OGROMNE. A TAK LEJA W DUPĘ UKRAINĘ. A PANU TEŻ USA NIE DA TAKIEJ BRONI DO BYSPOZYCJI, A TAKIEJ PGZ NIE PRODUKUJE. I DUPA ZBITA. "W ŚRÓD SAMYCH PRZYJACIÓŁ, PSY UKRAINĘ ZJADŁY". " A POTEM MOŻE I POLSKĘ"?