Poczytajcie o Novina SA. Ciągle rozwijający się biznes- coraz większe zyski. Nowy inwestor, który chce objąć akcje za 2zł i skupić 1 mln akcji z rynku. Sprzedaż złota inwestycyjnego Lock up na większość akcji. Skup akcji własnych do poziomu 12 zł za akcje Dywidenda 100% wypłacana w akcjach- wystarczy mieć akcje 16 września. Za 1 akcje otrzymasz 1 gratis opłaconą i wyemitowaną przez spółkę.
To tylko podstawy, a o reszcie sami poczytajcie w komunikatach. W ten piątek możliwe, że kurs może dobić do 5-7 zł. Tu wszystko jest możliwe. Tyle plusów na wzrosty nie wiem, czy jest na jakiejś aktualnie notowanej spółce.
Byliście kiedyś na pustyni, albo widzieliście ją chociaż w telewizji? Jest tam naprawdę ogromna ilość piasku. Ale wiecie co? Nikt z nas nie zabierze ze sobą stąd ani jednego zialenka, a wiecie dlaczego? Bo ten świat nie jest nasz. Nawet jedno ziarenko na pustyni nie jest naszą własnością, nic materialnego. Kiedy wy w końcu to zrozumiecie?
Myślę, że komuś u władzy zaczynają się mieszać Światy. Lepiej żeby się nie mieszały, bo to są dwa bardzo różne światy i rządzą się innymi prawami. Pozdrawiam
Dlaczego nikt nie odpowiada? Izolujecie moje komentarze? Jestem chory? Dlaczego nie jestem na rencie chorobowej? Państwo nie ma pieniędzy? Czy już naprawdę nie ma kto pracować?