• MOI UKOCHANI PISOWCY - PRZEPRASZAM WAS! Autor: ~Mike75 [83.25.50.*]
    Ale ja naprawdę nad tym nie panuję!
    No cóż... Jednak mnie okradliście no i pogłębiliście moją chorobę...
    Wierzcie mi, że najchętniej bym już nic nie pisał. To i tak na nic nie ma wpływu - przyznam, że nawet mam już gdzieś te odszkodowanie, tą całą sytuację - najlepiej gdybym w ogóle nie wiedział, że kiedyś istniał taki bank.
  • Re: MOI UKOCHANI PISOWCY - PRZEPRASZAM WAS! Autor: ~4444 [31.179.123.*]
    Na forum GNB podają pana za przykład.
  • Re: MOI UKOCHANI PISOWCY - PRZEPRASZAM WAS! Autor: ~Mike75 [83.25.50.*]
    Niech podają! Niech widzą co kontrowersyjne decyzje Instytucji Państwowych robią z człowieka ( ja wiem, że mam rację ale to za mało - to tak jakby w Rosji jeden człowiek chciał zrobić demokrację )!
    Ja im naprawdę przebaczyłem i odpuściłem - i to dla mnie jest najważniejsze - i nie chcę już do tego wracać - a inni niech piszą co chcą. Nawet odszkodowanie mnie niespecjalnie interesuje gdyż cena jaką zapłaciłem była zbyt wielka i żadne odszkodowanie tego nie zwróci.

• Re: MOI UKOCHANI PISOWCY - PRZEPRASZAM WAS! Autor: ~laik [153.19.102.*]
    Odszkodowanie, a jak je uzyskać, znaczy co konkretnie zrobić?
  • Re: MOI UKOCHANI PISOWCY - PRZEPRASZAM WAS! Autor: ~Mike75 [188.47.48.*]
    Akcjonariusze już nic nie zrobią, sprawa jest w NSA a NSA nie jest do końca niezależne ( popatrz na komedie z TK czy Sądem Najwyższym - bo to są komedie, tego inaczej nazwać nie można ).
    Jest jedno rozwiązanie, żeby długofalowo dostać jednak odszkodowanie - odsunąć w uczciwych wyborach PIS od władzy. Choć ja w to całą opozycję też za bardzo nie wierzę - prawdziwych patriotów, którzy jednocześnie wiedzą co jest dobre dla Polski, dla gospodarki tak naprawdę nie ma wielu.
  • Re: SZCZESCIE ZE MAMY JARKA Autor: ~ree [104.149.133.*]
    Lider PO Donald Tusk

nie jest nadzieją polskiej wolności. Jest nadzieją polskiej niewoli i polskiego podporządkowania pod but niemiecki. Jest nadzieją tych, którzy bardzo źle życzą Polsce 
  • Re: SZCZESCIE ZE MAMY JARKA Autor: ~BBi [195.181.161.*]
    Pan Kaczynski ma racje zeby przeciwstawic sie Niemcom na kazdym kroku.Najpierw zmienic wlascicieli tych mediow ktore sa w rekach niemieckich I szczuja
    Kaczyński: Niemcy udzielają porad, to szczyt bezczelności
     Kaczyński: Nie ustępujmy Rosjanom i Niemcom.
    Zwyciężymy po to, żeby nikt nie mógł powiedzieć, że co wolno Francji i Niemcom, to tego nie wolno Polsce;
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.