Sektor bankowy - Z wakacji kredytowych skorzystało ponad 500 tys. kredytobiorców - premier,!! Sektor bankowy, deweloperski - Popyt na kredyty mieszkaniowe w lipcu spadł o 66,8% r/r - BIK PKO Bank Polski Biuro Maklerskie PKO Banku Polskiego Biuro Analiz Rynkowych 02-515 Warszawa, ul. Pulawska 15
Za III kwartał te twoje zyski będą MAŁE.... BOŚ Bank szacuje, że wakacje kredytowe obniżą w III kw. wynik brutto banku o 55 mln zł https://www.bankier.pl/wiadomosc/BOS-Bank-szacuje-ze-wakacje-kredytowe-obniza-w-III-kw-wynik-brutto-banku-o-55-mln-zl-8377430.html NIE DAJCIE się nabrać na podbitkę sprzedażową. Każdy decyzję podejmuje samodzielnie...
Ilość wniosków kredytowych w VII.2022 r. spadła o 70% r/r. Nie dajcie się wkręcić na podbitkę sprzedażową. Paru manipulantów wczoraj podbiło cenę i będą sprzedawać...
Ilość to może być wody. Jak już to liczba wniosków. A tak konkretnie. BOŚ w 74% przypadków udziela kredyty klientom instytucjonalnym, a nie indywidualnym, więc jakie znaczenie ma dla nich ten spadek o którym piszesz ? Odpowiem. Żaden! Wszystko to co napisałem jest w raporcie finansowym, wystarczy przeczytać. Nie zakłamuj rzeczywistości "ella" . Kredyty hipoteczne kowalskiego, wakacje kredytowe praktycznie nie dotykają wyników tego banku
Wiesz komu możesz ten kit wciskać... Tu już nie ma głupich. Każdy widzi, że byle info i już manipulanci sprzedają wyżej o kilka lub kilkanaście procent. Szybka podbitka i upychanie akcji. Nie ze mną te numery Bruner...
Mój kit można zweryfikować w ogólnodostępnym raporcie finansowym spółki BOŚ. Daj do tego konkretny kontrargument? Chyba nie jesteś akcjonariuszem tej spółki, jeśli nie czytasz tak znaczących dokumentów jak RAPORT FINANSOWY. Nie podważysz tego swoim krzykiem i pustymi hasełkami o manipulantach. Zapraszam do przeczytania RAPORTU FINANSOWEGO trollu spadkowy .
Ella nikt cię nie namawia do kupna nawet ci powiem sprzedaj i nie męcz się kobieto... wszystko jest w raporcie za 2 kwartal więc nie oszukuj ludzi. Każdy może otworzyć i sprawdzić ile jakich kredytów ma boś czy dotkną go wakacje czy nie. Ty pewnie nie zdążyłaś kupić przed raportem i żal ci d..p ściska
Zgadza się. Pojawia się na spółkach (np. KGHM) gdzie o kursie decydują fundy. Zawsze jest bardzo nachalna /vel nachalny/ co powoduję bardzo małą wiarygodność. Jeśli faktycznie to kobieta - bardzo wulgarna aż nie przystoi damie. Jeśli chłop - to taki pańszczyzniany. Po prostu zero kultury.
Mogą trzymać kurs boś na jakim poziomie zechcą ale tylko przez jakiś czas. Gdy rozpocznie się skup pozabijają się o akcje. Nie jest możliwe utrzymanie kursu spółki, która będzie zarabiać ponad 200 milionów rocznie przy kapitalizacji 700 milionów. A dodam, że akcji w obrocie jest mało, wręcz bardzo mało. Ponad 90% akcji ma skarb państwa i nie chodzi mi o nfos, lasy i pfr a o spółki skarbu państwa pko, orlen, pzu itd. Tak tak. Tak się jakoś złożyło, że znowu państwo wszystkich wyruch...o
Co Ty nie powiesz, ja stawiam, że PKN przejmie GNB, zrobią Orlen Bank, potem oni zrobią wezwanie na BOŚ ale tak powyżej 30, aby swoi zarobili i NFOŚ wyszedł z zyskiem.