Odp. 1: Chcę wykazać jak co poniektórzy na tym forum uprawiają populizm i demagogię aby utopić innych na tym papierze - niczego nie wymyślam podaję fakty.
Odp. 2: Interes mam taki, aby zasiać w twojej głowie defetyzm, zrezygnowanie i bezradność tak abyś dał się wyleszczyć z tego jakże wartościowego papiera, a ja go wtedy od ciebie odkupię za bezcen a później sprzedam za 100 zł/szt. - sarkazm
Odp. 3: Jeśli nadal wierzysz to znaczy że jesteś osobą wierzącą, załóż więc może kościół wyznawców Ursusa w którym będziesz prorokiem - mamy wolność wyznania i każdy sobie tam może wierzyć w co tylko chce, wiara nie wymaga żadnych dowodów, rzeczywistość jednak opiera się na faktach.
Pytanie: kiedy w końcu przyślesz mi te swoje dyplomy: 2 magistry i doktorat? Leci już piąty miesiąc od uprawomocnienia się wyroku i odrzuceniu przez sąd tego jakże obszernego zażalenia na uznanie upadłości, a ja wciąż nie otrzymałem przesyłki od ciebie.
Nie wiem czy jest sens śledzenia wykresu w przypadku upadłej spółki. Niemniej patrząc na wykres od styczniowego dołka,można wysnuć dwie możliwości(jak zawsze).
Optymista powie. Nie został pogłębiony styczniowy dołek,mimo postanowienia o upadłości. Optymista będzie sądził,że w zasadzie w lipcu i obecnie,robimy twarde dno,coś co nazywają potrójnym dnem. Powie nawet,że mamy od stycznia RGR,który występuje przed odwróceniem trendu. No bo optymista,to optymista..
Pesymista powie. Mamy od maja boczniaka. Im dłużej boczniak trwa,to wybicie z takiej formacji bywa bardzo mocne,w górę lub w dół. Pesymista będzie sądził,że w zasadzie w przypadku złamania 0,19,nastąpi jazda na południe bez trzymanki. No bo pesymista,to pesymista.
No to sobie patrzę,czy wykres będzie optymistą,czy pesymistą.
Chcesz wysle ci ale papier toaletowy bo zal ci tylek ściska i zazdrościsz.
Prawda jest taka, że jak strace 100% to zostaje z czymś. Mam dokument potwierdzający kompetencje.
Ty zostajesz z niczym jako zyciowy nieudacznik. Potrafisz kogoś tylko obrażać a nie wiesz ilu w życiu osobom pomogłem i pewnie pomogę. A tacy jak ty nie maja prawa nazywać kogoś oszustem czy kłamcą. My takich nazywamy nieudacznikami.
I nigdy nikogo nie naganialem. Daj mi cytat gdzie kogoś nagonilem pozerze.
Bylem juz 100% do przodu i nie sprzedałem i nie jestem na minusie nie wiadomo ile, to są grosze wobec tych którzy naprawdę przeinwestowali.
Szkoda mi ciebie bo chcesz być fajny a jestes skończony...
Ty mądrości ogłaszasz na forum, ja jeżdżę po międzynarodowych konferencjach i tu cie gryzie
Dnia 2022-09-10 o godz. 18:19 ~Blizniakplwl napisał(a): > > I nigdy nikogo nie naganialem. Daj mi cytat gdzie kogoś nagonilem pozerze. - o chociażby tutaj, proszę: Dnia 2021-10-22 o godz. 20:41 ~Blizniakplwl napisał(a): > Szanowni, > > > > Nie dajcie się zmanipulować. Nie sprzedawajcie akcji. Czekac. Poświęciłem 2 minuty by Wam to napisać, bo pewnie oczekujecie zysku. Później mi podziękujecie i podam adres email :) > > Mówię to z pełną odpowiedzialnością. Ursus do maja 2022 up +500-700%.
> > Prawda jest taka, że jak strace 100% to zostaje z czymś. Mam dokument potwierdzający kompetencje.- Wątpię że cokolwiek masz. Wymyśliłeś fikcyjną historyjkę aby odwołać się do własnego "autorytetu" że niby ty masz racje bo pokończyłeś jakieś tam szkoły i uzyskałeś jakieś tam tytuły. Teraz sprzedajesz historyjkę jak to doktor i podwójny magister dał się ubrać z własnej nieprzymuszonej woli w akcje upadłej spółki i wisi teraz na haku - to pokazuje ile są warte tak naprawdę te twoje "dokumenty", "kompetencje" i słowa które tutaj wypisujesz: Dnia 2021-08-01 o godz. 11:42 ~Blizniakplwl napisał(a): > > Jeżeli ktoś przeczytał zazalenie, uzasadnienie i opinie, która ma 54 strony i jest zdania, że ursus to trup, to albo niech odda dyplom uczelni wyższej albo niech się nie wypowiada. > > Nigdy tak nie czułem radości kupując dzisiaj 20000 akcji ursusa z najwyzsza dozą prawdopodobieństwa ze bede mieć kilkukrotny zysk. (...) Jestem tego całkowicie pewien, że ursus nie upadnie. Dzisiaj po przeczytaniu ww.tekstu powiedziałem rodzinie, ze jeżeli się mylę i ursus upadnie to oddaje wszystkie dyplomy uczelni wyższej na które pracowałem 11 lat. 2 tytuły mgr oraz ukończonym doktorat. > > Szkoda ze nie mogę więcej dokupić, bo mam aliora którego kupiłem po 17 zł i wtedy też bylem pewny ze wroci w ciągu 1.5 roku na 50 zł i więcej. Zaroiblem juz 111% i czekam na kolejne 100%. Było to w grudniu. Nie pomyliłem się co do orlenu, lotosu i aliora. Ale nie bylem tak pewny jak ursusa. Życzę kolejnych 125 lat.
> > A tacy jak ty nie maja prawa nazywać kogoś oszustem czy kłamcą. - związku z powyższym mam wszelkie prawo nazywać cię oszustem i kłamcą. Wykazałem bowiem jak oszukujesz ludzi i naganiasz ich do inwestowania w bezwartościowe akcje bankruta, wykazałem również jak obiecałeś że oddasz "dyplomy" kiedy się okaże że się pomyliłeś, czego teraz odmawiasz uczynić.
> Chcesz wysle ci ale papier toaletowy bo zal ci tylek ściska i zazdrościsz.- tylko tyle możesz mi wysłać bo tak naprawdę tylko tyle masz.
> > Ty zostajesz z niczym jako zyciowy nieudacznik. - a skąd ty wiesz kim jestem i jakie mam papiery? Z tego co pamiętam ja wykazałem skromność i się na tym forum nigdy nie przechwalałem swoimi tytułami.
> > Ty mądrości ogłaszasz na forum, ja jeżdżę po międzynarodowych konferencjach- tylko jak sam pisałeś, nie w Waszyngtonie, tam cię jakoś nie zapraszają ;-)
> > Potrafisz kogoś tylko obrażać a nie wiesz ilu w życiu osobom pomogłem i pewnie pomogę.- Powyżej wykazałem że opisuję tylko prawdę o tobie, a co do tej twojej rzekomej "pomocy" innym ludziom, to w usuniętych komentarzach dałem kilka cytatów podziękowań tych "wdzięcznych" ludzi, którzy zawdzięczają tobie fachowe doradztwo inwestycyjne. Te komentarze były tak pochlebcze, że aż administrator postanowił usunąć komentarz, więc może puszczę jeszcze raz w oddzielnym komentarzu.
Dnia 2022-09-10 o godz. 18:19 ~Blizniakplwl napisał(a): >> a nie wiesz ilu w życiu osobom pomogłem i pewnie pomogę.- poniżej obiecane podziękowania od tych osób którym pomogłeś dobrodzieju:
Dnia 2022-05-25 o godz. 14:09 ~oskubany napisał(a): > Typ ~Blizniakplwl myśli że jak wypisuje swoje brednie z kilku różnych IP to jest anonimowy, podejrzewam że się zdziwi. Też tutaj umoczyłem przez tego gościa i poczyniłem pewne starania aby go namierzyć. Możesz być pewny ~Blizniakplwl że jak ta sprawa się zakończy to zostaniesz pociągnięty do odpowiedzialności!
Dnia 2022-04-29 o godz. 21:29 ~Ruperos napisał(a): > Dnia 2021-10-22 o godz. 20:41 ~Blizniakplwl napisał(a): > > Szanowni, > > > > > > Nie dajcie się zmanipulować. Nie sprzedawajcie akcji. Czekac. Poświęciłem 2 minuty by Wam to napisać, bo pewnie oczekujecie zysku. Później mi podziękujecie i podam adres email :) > > > Mówię to z pełną odpowiedzialnością. Ursus do maja 2022 up +500-700%. > > Najlepiej podaj adres ale zamieszkania, chętnie przyjadę osobiście ci podziękować za te zyski.
Dnia 2022-05-06 o godz. 12:28 ~Ruperos napisał(a): > NIE WIERZCIE TEMU KŁAMCY I GNO...KOWI !!! TO ZWYKŁY NAGANIACZ UBRANY W TEN PAPIER PO USZY I WISZĄCY NA HAKU !!! > PRZECZYTAJCIE SOBIE TEMAT PT. "URSUS ŻYJE I ŻYĆ BĘDZIE !!!" JAK KŁAMAŁ I NAGANIAŁ NA TEN G... WARTY PAPIER !!! > JA SIĘ NABRAŁEM I TEŻ PO JEGO NAMOWACH DAŁEM SIĘ UBRAĆ I TERAZ MAM TYLKO PROBLEM !!! > NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ TEMU NACIĄGACZOWI BEZ SZKOŁY !!!
Dnia 2022-05-06 o godz. 13:09 ~Ruperos napisał(a): > NIE WIERZĘ W ANI JEDNO TWOJE SŁOWO KŁAMCO I NAGANIACZU I BĘDĘ ZAMIESZCZAŁ INFO ŻE JESTEŚ OSZUSTEM I KRĘTACZEM POD KAŻDYM TWOIM POSTEM !!! > WISISZ NA HAKU ZNACZNIE WYŻEJ NIŻ 0,34 ZŁ I DLATEGO PANICZNIE SIEDZISZ NA TYM FORUM I NAGANIASZ !!! > SKORO NIKT NIE SUGERUJE SIĘ OPINIAMI NA PSEUDOFORUM TO PO CO TUTAJ SIEDZISZ I ZNIECHĘCASZ INNYCH ABY SPRZEDAWALI A WRĘCZ ABY KUPOWALI? BOISZ SIĘ O CUDZE PIENIĄDZE?! > CO TY MOŻESZ UDOWODNIĆ? SWOJE TYTUŁY JUŻ WYSŁAŁEŚ DO ~BĄDŹMY POWAŻNI ?!
Dnia 2022-09-19 o godz. 16:11 ~grzesiek napisał(a): > jak napisałem ze idzie na 5 groszy to zaraz mój post usuniety buahahaha > a tu codzien pyk pyk i tak do 5grosików pln