Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,13 zł , zmiana od tamtej pory: -89,92%

Re: Ponizej 0.20 nie spadnie

Dnia 2022-09-10 o godz. 18:19 ~Blizniakplwl napisał(a):
> > I nigdy nikogo nie naganialem. Daj mi cytat gdzie kogoś nagonilem pozerze. - o chociażby tutaj, proszę:
Dnia 2021-10-22 o godz. 20:41 ~Blizniakplwl napisał(a):
> Szanowni,
> >
> > Nie dajcie się zmanipulować. Nie sprzedawajcie akcji. Czekac. Poświęciłem 2 minuty by Wam to napisać, bo pewnie oczekujecie zysku. Później mi podziękujecie i podam adres email :)
> > Mówię to z pełną odpowiedzialnością. Ursus do maja 2022 up +500-700%.

> > Prawda jest taka, że jak strace 100% to zostaje z czymś. Mam dokument potwierdzający kompetencje. - Wątpię że cokolwiek masz. Wymyśliłeś fikcyjną historyjkę aby odwołać się do własnego "autorytetu" że niby ty masz racje bo pokończyłeś jakieś tam szkoły i uzyskałeś jakieś tam tytuły. Teraz sprzedajesz historyjkę jak to doktor i podwójny magister dał się ubrać z własnej nieprzymuszonej woli w akcje upadłej spółki i wisi teraz na haku - to pokazuje ile są warte tak naprawdę te twoje "dokumenty", "kompetencje" i słowa które tutaj wypisujesz:
Dnia 2021-08-01 o godz. 11:42 ~Blizniakplwl napisał(a):
> > Jeżeli ktoś przeczytał zazalenie, uzasadnienie i opinie, która ma 54 strony i jest zdania, że ursus to trup, to albo niech odda dyplom uczelni wyższej albo niech się nie wypowiada.
> > Nigdy tak nie czułem radości kupując dzisiaj 20000 akcji ursusa z najwyzsza dozą prawdopodobieństwa ze bede mieć kilkukrotny zysk. (...) Jestem tego całkowicie pewien, że ursus nie upadnie. Dzisiaj po przeczytaniu ww.tekstu powiedziałem rodzinie, ze jeżeli się mylę i ursus upadnie to oddaje wszystkie dyplomy uczelni wyższej na które pracowałem 11 lat. 2 tytuły mgr oraz ukończonym doktorat. 
> > Szkoda ze nie mogę więcej dokupić, bo mam aliora którego kupiłem po 17 zł i wtedy też bylem pewny ze wroci w ciągu 1.5 roku na 50 zł i więcej. Zaroiblem juz 111% i czekam na kolejne 100%. Było to w grudniu. Nie pomyliłem się co do orlenu, lotosu i aliora. Ale nie bylem tak pewny jak ursusa. Życzę kolejnych 125 lat.

> > A tacy jak ty nie maja prawa nazywać kogoś oszustem czy kłamcą. - związku z powyższym mam wszelkie prawo nazywać cię oszustem i kłamcą. Wykazałem bowiem jak oszukujesz ludzi i naganiasz ich do inwestowania w bezwartościowe akcje bankruta, wykazałem również jak obiecałeś że oddasz "dyplomy" kiedy się okaże że się pomyliłeś, czego teraz odmawiasz uczynić.

> Chcesz wysle ci ale papier toaletowy bo zal ci tylek ściska i zazdrościsz. - tylko tyle możesz mi wysłać bo tak naprawdę tylko tyle masz.

> > Ty zostajesz z niczym jako zyciowy nieudacznik. - a skąd ty wiesz kim jestem i jakie mam papiery? Z tego co pamiętam ja wykazałem skromność i się na tym forum nigdy nie przechwalałem swoimi tytułami.

> > Ty mądrości ogłaszasz na forum, ja jeżdżę po międzynarodowych konferencjach - tylko jak sam pisałeś, nie w Waszyngtonie, tam cię jakoś nie zapraszają ;-)

> > Potrafisz kogoś tylko obrażać a nie wiesz ilu w życiu osobom pomogłem i pewnie pomogę. - Powyżej wykazałem że opisuję tylko prawdę o tobie, a co do tej twojej rzekomej "pomocy" innym ludziom, to w usuniętych komentarzach dałem kilka cytatów podziękowań tych "wdzięcznych" ludzi, którzy zawdzięczają tobie fachowe doradztwo inwestycyjne. Te komentarze były tak pochlebcze, że aż administrator postanowił usunąć komentarz, więc może puszczę jeszcze raz w oddzielnym komentarzu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
URSUS -4,91% 0,01 2022-10-14 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.