Dnia 2022-09-10 o godz. 18:19 ~Blizniakplwl napisał(a):
>> a nie wiesz ilu w życiu osobom pomogłem i pewnie pomogę. - poniżej obiecane podziękowania od tych osób którym pomogłeś dobrodzieju:
Dnia 2022-05-25 o godz. 14:09 ~oskubany napisał(a):
> Typ ~Blizniakplwl myśli że jak wypisuje swoje brednie z kilku różnych IP to jest anonimowy, podejrzewam że się zdziwi. Też tutaj umoczyłem przez tego gościa i poczyniłem pewne starania aby go namierzyć. Możesz być pewny ~Blizniakplwl że jak ta sprawa się zakończy to zostaniesz pociągnięty do odpowiedzialności!
Dnia 2022-04-29 o godz. 21:29 ~Ruperos napisał(a):
> Dnia 2021-10-22 o godz. 20:41 ~Blizniakplwl napisał(a):
> > Szanowni,
> > >
> > > Nie dajcie się zmanipulować. Nie sprzedawajcie akcji. Czekac. Poświęciłem 2 minuty by Wam to napisać, bo pewnie oczekujecie zysku. Później mi podziękujecie i podam adres email :)
> > > Mówię to z pełną odpowiedzialnością. Ursus do maja 2022 up +500-700%.
>
> Najlepiej podaj adres ale zamieszkania, chętnie przyjadę osobiście ci podziękować za te zyski.
Dnia 2022-05-06 o godz. 12:28 ~Ruperos napisał(a):
> NIE WIERZCIE TEMU KŁAMCY I GNO...KOWI !!! TO ZWYKŁY NAGANIACZ UBRANY W TEN PAPIER PO USZY I WISZĄCY NA HAKU !!!
> PRZECZYTAJCIE SOBIE TEMAT PT. "URSUS ŻYJE I ŻYĆ BĘDZIE !!!" JAK KŁAMAŁ I NAGANIAŁ NA TEN G... WARTY PAPIER !!!
> JA SIĘ NABRAŁEM I TEŻ PO JEGO NAMOWACH DAŁEM SIĘ UBRAĆ I TERAZ MAM TYLKO PROBLEM !!!
> NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ TEMU NACIĄGACZOWI BEZ SZKOŁY !!!
Dnia 2022-05-06 o godz. 13:09 ~Ruperos napisał(a):
> NIE WIERZĘ W ANI JEDNO TWOJE SŁOWO KŁAMCO I NAGANIACZU I BĘDĘ ZAMIESZCZAŁ INFO ŻE JESTEŚ OSZUSTEM I KRĘTACZEM POD KAŻDYM TWOIM POSTEM !!!
> WISISZ NA HAKU ZNACZNIE WYŻEJ NIŻ 0,34 ZŁ I DLATEGO PANICZNIE SIEDZISZ NA TYM FORUM I NAGANIASZ !!!
> SKORO NIKT NIE SUGERUJE SIĘ OPINIAMI NA PSEUDOFORUM TO PO CO TUTAJ SIEDZISZ I ZNIECHĘCASZ INNYCH ABY SPRZEDAWALI A WRĘCZ ABY KUPOWALI? BOISZ SIĘ O CUDZE PIENIĄDZE?!
> CO TY MOŻESZ UDOWODNIĆ? SWOJE TYTUŁY JUŻ WYSŁAŁEŚ DO ~BĄDŹMY POWAŻNI ?!