haha - dobre sobie. Idż to Getback ( do zarządu i RN Getback oraz właściciela Getback - Abris ), idż do audytora, idż do GPW a przede wszystkim do KNF, który dopuścił złodziejskie obligacje do obrotu publicznego oszukując w ten sposób m.in. zarząd Idei czy innych banków, które też rozprowadzały dopuszczone przez KNF obligacje. Swoją drogą - IDea Bank miał być dofinansowany sporą kwotą 200 mln, ja sam w mojej części - gdyby była emisja dla wszystkich akcjonariuszy dołożyłbym się ale nikt mnie o zdanie nie pytał a po prostu mnie BFG na polecenie Pinokia i Glapy okradł poprzez nacjonalizację Banku. Ja moje długi spłacam, zawsze spłacałem - ale nie rozumiem dlaczego mam być na polecenie partyjnych urzędników w biały dzień okradziony? Na to mojej zgody nie będzie!
I ja gdybym kupił te trafne obligacje, które Skarb Państwa dopuścił na rynek - przede wszystkim żadałbym odszkodowania od Skarbu Państwa! Klientom Amber Gold Panstwo wypłaci odszkodowania za mniejszy przekręt - a GetBack tak naprawdę to afera PIS - przez Getback ja też straciłem pieniądze jako akcjonariusz Idei ( a więc przez PIS i jego instytucje, bo nie dopilnowali - a kto wie czy celowo tego nie zrobili, żeby wepchnąć Leszka na minę ) - po zmianie Władzy Ci naprawdę winni powinni wylądować za kratkami ( i pewnie tak się stanie ), narazie na sprawiedliwość w tym temacie oraz IDei Banku nie ma co liczyć. Takie jest moje zdanie na temat naszej, polskiej praworządności ( zresztą znane na całym Świecie ).
Nie siej propagandy antypisowskiej tylko oddaj kasę . Twój IB nigdy nie dostał zgody na rozprowadzanie tych obligacji. Skumał się ze złodziejami i pozbawił ludzi miliardy złotych.
A czy ja mówię, że IB był czysty przy rozprowadzaniu obligacji? Że nie zdarzał się misseling? IB aż nadto zapłacił cenę... A propos - upadek Getback i wpływ Idei Banku na jego upadek - to nawet nie jest 1 procent... W wątku wymieniłem odpowiedzialnych za upadek GEBACK i dopuszczenie obligacji do obrotu - zreszta obligacje to tylko część czegoś znacznie większego.
A odnośnie tego, że nie lubię PIS - no cóż, nie lubię! Mam do tego prawo! Ale bym się nie odezwał ani słowem, machnąłbym rękę - gdyby mnie nie okradli! Wiem, że chcieli okraść Leszka nie mnie czy innych akcjonariuszy/obligatariuszy IB - ale Pisowcy mieli to gdzieś, że realizując swój plan nacjonalizacji Banku skrzywdzą niewinnych ludzi - więc sobie piszę na forum nieistniejącego Banku, żeby wyrzucić z siebie złość na MOICH UKOCHANYCH PISOWCÓW! Prosta - prawda?
A zamykajcie Pisowcy! Dorzućcie jeszcze z 30 mln Polaków, którzy Was tak nie znoszą jak i ja! Tylko kto na Was, MOI UKOCHANI PISOWCY będzie wtedy pracował? Zostanie 10 mln głosujących na Was emerytów, rencistów, bezrobotnych itd.. Oj, budżet Polski tego by nie wytrzymał! Więc widzicie, MOJE KOCHANE DARMOZJADY - jak zamknięcie za dużo ludzi będzie mały problem! Narazie to tacy jak ja Was utrzymują a nie na odwrót!
Odrobiłeś już te 100tys zł? Czy po półtora roku jesteś jeszcze większą fajtłapą finansową niż wcześniej?
Opowiem CI pewną historię, OKO. Kiedyś jak byłem w Londynie ( przed laty ) na ulicy zaczepił mnie ambasador Chorwacji, lekarz o 6 specjalizacjach - również poeta Chorwacki. I opowiedział mi pewną historię - o pewnym Chorwacie, który dziś jest bohaterem narodowym w swojej ojczyźnie. W skrócie - ten człowiek próbował 4 razy i za każdym razem tracił majątek - coraz większy majątek Zrezygnowany po ostatniej przegranej usiadł pod płotem. Zdarzyło się, że przez płot próbował przejść ślimak. Próbuje pierwszy raz - spadł... Próbuje drugi, trzeci i czwarty - rownież spadł. Ale za piątym razem przeszedł przez płot! I natchnął tego Chorwata do jeszcze jednej próby - i tym razem mu się powiodło i został jednym z najbogatszych Chorwatów! Morał jest prosty - nie można się poddawać! Pieniądze - cóż - rzecz nabyta - ale ważne są zasady - ja działam w sposób przejrzysty i uczciwy starając się nikogo nie krzywdzić - czemu MOI UKOCHANI PISOWCY również nie mogą tak podejmować decyzji? I czermu zawsze muszą wszystko popsuć?
Elektorat liczysz równie biegle jak Rostowski pieniądze. Do szkoły po naukę ubeckie matołki .
I tu się mylisz - dzieci bez prawa do głosu - też mają coś do powiedzenia... Ostatnio mój siostrzeniec 11 letni dzwonił, że strzela w parku rozrywki do Pinokia i Kaczora - nie pochwalam tego, bo to uczy nienawiści - więc dzieci mają też coś do powiedzenia...