• Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał2022 Autor: ~Inwestor [46.204.64.*]
    Truck Mechanic: Dangerous Paths ( premiera planowana jest na 4 kwartał 2022.)

https://store.steampowered.com/app/995680/Truck_Mechanic_Dangerous_Paths/
  • Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał2022 Autor: ~Zabawa [212.105.131.*]
    Minęły 3 lata... a kurs 70% niżej. Jprdl sprzedajcie/oddajcie spółkę. Przestańcie udawać, że coś robicie. Asmodev przyznał, że bez sensu było wchodzić, oddał dla wojennej i teraz każdy jest zarobiony. Shockwork oddał wojennej i każdy tam tam liczy gigantyczne zyski. Może trzeba do Plw napisać aby ten grajdoł oddał zanim hossa na wojennych trwa to jeszcze zobaczymy tutaj topy.
  • Re: Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał Autor: ~Góral [185.237.143.*]
    Ale po co spamujesz to samo w kolejnym wątku, jak naganiasz na spadki to wystarczy w jednym watku.

Prawda jest taka ze teraz robii tzw biznesy tylko drobnica co widac po kwotach, jak ktos ma wiecej to czeka na najważniejsza premiere ktora nadchodzi za moment. Jak pojawi sie data premiery to ci co teraz puszczają za bezcen będą tylko żałować.
  • Re: Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał Autor: ~Michał [109.95.206.*]
    Cześć

Ja też jestem tego zdania - kapitalizacja podskoczy, a ponadto czekamy też na Train'a 2025.
  • Re: Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał Autor: ~Zabawa [212.105.131.*]
    Widzę nowi jesteście ja tu kibluję już 3 lata i tak zmieniają tylko numerki train 23, 24, 25 i chcesz się założyć, że zmienią na train 26?

Teraz jest ostatnia okazja aby zmienili profil, niech robią drony, no cokolwiek. Rakusiowito jak spotkam na ulicy to napluje w twarz za te kłamstwa "za chwilę premiera". Kap jest ultra niski. Plw zarobi i my zarobimy. Jest jeszcze kilka spółek co chce zrobić odwrotne przejęcie a niewiele już jest niskich kapów. Jak chcecie zarobić to właśnie jest jedyna szansa. Wisimy tutaj wszyscy. Nawet NewConnect rośnie, gaming ultra hossa na świecie, Cdp hossa. Wszystko hossa a takie guana nic nie rosną. Chcę już od roku wyjść nawet nie ma obrotów. Nie czaicie że wasze gadanie "zaraz premiera" nic nie daje. Już przerobiłem takich tutaj wielokrotnie. Każdy z nich wisi i nie ma jak wyjść. Nawet po łapkach widać. Może warto pocisnąć PlayWay aby zmienili profil bo dla nich chyba najbardziej zależy.
  • Re: Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał Autor: grzegwaw [77.65.98.*]
    Panie Zabawa zrozumieliśmy doskonale że chce Pan kupić tanio a sprzedać drogo, czyli tak jak wszyscy ale warto tu pamietać ze to nie lokaty państwowe a pewna loteria lub nawet spekulacja skldajaca sie z wielu czynników - które i Pan generuje transakcjami i wypowiedziami w tej małej skali. Pomijając to widać że pieniądze nie idą zawsze w parze z podstawową kulturą i warto o poziom zadbać w pierwszej kolejnosci zamiast robić rynsztok. To taka drobna porada bo chce Pan być zapewne traktowany jak ktoś poważny a nie jak kolejny przysłowiowy Janusz z internetu wylewający anonimowo swoje żale z klawiatury, poważna giełda a komentarze jak na onecie albo pudelku. Dobrego dnia zycze
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [212.105.131.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał Autor: ~marecki [37.248.170.*]
    Maruda ty to amator jestes a nie znawca skoro nie wiesz jak to dziala, spolka i kurs to rozne rzeczy gdy kilka tanich transakcji zmienia calkiem wartosci i poki co ludzie skupuja zaskorniaki od takich jak ty. Ja tez mam i pewnie duzo wiecej niz ty, kupowalem jeszcze przy pierwszej zbiorce, schemat zawsze jest ten sam ze spada ostro a potem przy sukcesach rosnie, trzeba czekac, to nie dla amatorow. Zluzuj majty i czekaj z tymi swoimi milionami albo graj na shorty. I maja tu racje ze personalne jazdy tez sa slabe na maxa a grozby pobicia sa karalne, bez sensu tez bo go dawno tu nie ma nawet i teraz kto inny to prowadzi.jakbys kumal i sluchal ze zrozumieniem to bys wiedzial ze stary prezio nie decydowal o dacie gdy wydawca albo plw moze w kazdej chwili date przestawiać, komunikatu nie bylo o tej dacie zadnego wiec o co waty? a to ze sie dzielil tym co mogl i wiedzial mimo ze nie musial to ja doceniam bo na innych takich spolkach to komunikacji zadnej poza espi nie ma, sam tez wisial ze swoimi udzialami i pewnie dalej wisi. swoja droga dobry byl i szkoda ze musial odejsc bo zdrowe sie ryplo z tego co zrozumialem, z tymi nowymi nie ma już takiego kontaktu fajnego. ogarnij sie czlowieku i zacznij myslec, jak zle inwestujesz to obwiniaj siebie tylko, na cdp pewnie tez wisiales po premierze? jak wyslesz lotto i nie wygrasz to tez grozisz zarzadowi? lol!
  • Re: Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał Autor: ~Zabawa [91.102.183.*]
    Naganiacie tutaj z grzegorzem już kilka lat. Ciągle "za chwilę premiera". A Rakus na priv pisał akcjonariuszom. Mam wiele maili od różnych osób gdzie pisał "prolog już na filanym buildzie gry" i za chwilę premiera. "Nie sprzedaję akcji swoich - tekst dokładnie dzień w którym poszło ESPI, że sprzedał akcje". Także umoczyliście i wasze naganianie nic nie pomoże. Jedyną szansą było oddanie spółki. Tylko nie wiem po co wasze naganianie od lat gdzie nikt tego nie chce wziąć już. Obroty po kilka złotych.

Trzeba być niespełna rozumu nie chcąc zarobić, a z tego co piszecie to tylko wam zależy aby inni stracili. Gdyby nawet jutro oddali spółkę pod wojenną to by kurs urósł w tydzień 300% a tak tracą wszyscy. Ja tylko liczę, że za 3 miechy zbankrutują i z musu spółkę oddadzą, jeszcze może zdążą jakieś wojenne wejść to urośnie te 300% i nara.
  • Re: Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał Autor: ~realistic [37.30.10.*]
    Panowie powiązani ze spółką źle znoszą krytykę :)
    Nazwą Cię botem albo naganiaczem, bo przecież premiera lada moment i w ogóle jest pięknie – tylko rynek jest głupi i tego nie widzi.
    Czytając niektórych, to normalnie następna Nvidia.
    Myślę, że niestety sporo z nas dało się nabrać na tę spółkę i teraz siedzimy kilka lat z gniotem w portfelu, a czytanie tych wypocin o premierach może podnieść ciśnienie.
  • Re: Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał Autor: ~Zabawa [212.105.131.*]
    Dlatego ja już nie chcę żadnych premier. Zobacz co się stało na Asmodev, Shockwork, Longterm Games, Imersion, Klabater, Iws itd. itd. wzrosty od 300 do 2000%+ gdzie nikt nawet nie gada o jakichś premierach. Niech oddadzą spółkę i też tutaj tak będzie a że kap bardzo niski to sama informacja o zmianie że przejmuje ich Ziutek co ma spawać w piwnicy drony otworzy się na ath.
  • Re: Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał Autor: ~marecki [37.248.170.*]
    Jaki rynek jak tu tylko zaskorniaki sie wyprzedaja? Powazny rynek trzyma i nie puszcza. Kilka tysiecy wystarczy i kurs leci w gore, komunikat z data premiery bedzie pierwszym impulsem, teraz bawi sie tylko drobnica z kilkoma tysiacami w portfelu. Na kazdej spolce blisko premiery pojawiaja sie tacy narzekacze i na pewno chca przez to spowodowac ze kurs wzrosnie, na pewno.
  • Re: Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał Autor: ~realistic [37.30.16.*]
    Jeśli to wy zarządzacie tą spółką – a takie odnoszę wrażenie – to nie dziwię się, że jest, jak jest.

Generalnie każda krytyka to teoria, że ktoś celowo zaniża kurs, żeby dzięki "premierze która jest tuż tuż" zarobić kokosy...

Na tej stronie istnieje coś takiego jak wykres, gdzie, Panie Marecki, może Pan zobaczyć, jak kształtował się kurs spółki od 2021 roku. Startował z poziomu ponad 5 zł, a dziś to 85 groszy...

Ale to "na pewno" wina naganiaczy. I w ogóle – zaraz premiera, a ja to "na pewno" jeden z tych, co „sięgają” kursu.

Zarządzanie, jakość produktu i sprzedaż – nie mają przecież nic do rzeczy.

To rynek i świat są przeciwko Wam, bo Wy "na pewno" robicie świetną robotę.

Nie pozdrawiam.
  • Re: Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał Autor: ~marecki [37.248.216.*]
    To sie teraz chłopie odkleiles po calosci niczym macierewiecz
  • Re: Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał Autor: ~realistic [37.30.10.*]
    Z Twoją premierą która jest ale jednak jej nie ma i znajdywaniem winnych beznadziejnych wyników spółki wszędzie tylko nie w samej spółce dla mnie jesteś idealnym kandydatem na członka komisji macierewicza.

Oni także mają świetny mechanizm wsparcia i tworzą alternatywą rzeczywistość tak jak Ty tutaj.
  • Re: Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał Autor: ~Sz [188.33.10.*]
    Zauważcie, że małe spółki gamingowe zaczęły odbijać po kolei. Kursy rosną po kilkadziesiat procent więc atom też odbije nawet bez rzadnych informacji. Pyanie kiedy?
  • Re: Truck Mechanic: Dangerous Paths,premiera planowana jest na 4 kwartał Autor: ~marecki [37.248.221.*]
    Dzisiaj mielismy przyklad tego o czym pisalem ze to detal na razie kurs ustawia bo duzi trzymaja, wystarczylo kilka tysiakow i kurs skoczyl o 8,88%
    Na razie to widzę, że właśnie spadł tyle co wzrósł i wystarczyło jeszcze mniej. To, że mamy akcje nie uprawnia nas do robienia z siebie deklów zaklinających rzeczywistość, albo niech dają premierę i datę już albo niech zwijają się szybko i składają drony wtedy będą wzrosty. Masz nawet Play2Chill wzrosło mocno bo działają, podali konkrety, data premiery to wzrosło. Tutaj Rakuś kłamał latami także zapomnij że bez konkretu cokolwiek wzrośnie. Data -- premiera / drony. Inaczej możesz sobie te akcje w d upe wsadzic.
[x]
ATOMJELLY -1,75% 1,12 2025-10-09 16:37:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.