• do dre222 !! Autor: ~kenaj52 [37.225.46.*]
    Czy wyrok jest prawomocny, czy ten pan wniósł apelację ?
  • Re: do dre222 !! Autor: ~oszukany [46.77.214.*]
    do kenaj52, Janku, mam wątpliwości co do tego przedstawiciela PAH, myślę że Ty gdybyś tak do końca Mu nie dowierzał lecz wystąpił w imieniu oszukanych akcionariuszy do ESMA / Europejskiego Nadzoru Giełd Papierów Warttościowych/ w Paryżu i opisał Im genezę całego tego przekrętu to już dawno byłoby to pozytywnie w trybie nakazowym rozpatrzone, bo przecież Polska z ESMA ma podpisaną w tym temacie umowę już za rządów PIS, jest tu tak rażące złamanie prawa ipokrzywdzenie Akcjonariuszy że aż dziwne dlaczego do ESMA nikt jeszcze z tym nie wystąpił, można do Nich pisać po polsku. ja ze wzgl. zdrowotnych nie mogę, również innych powodów , natmiast chętnie się pod tym podpiszę i na pewno inni też.Adres ESMA znajdziesz w internecie, nie dajmy się zbajerować, pozdrawiam i życzę Tobie i Nam sukcesu
  • Re: do dre222 !! Autor: ~kenaj52 [37.225.38.*]
    Do "oszukanego".
    Dziękując za miłe słowa pod moim adresem w Twoim wpisie pragnę oświadczyć, że mam zaufanie do dre222. Jestem po kilku rozmowach z nim. Uważam, że działa optymalnie w istniejących warunkach. Chce doprowadzić do zwołania NWZA oraz naprawienia sytuacji w spółce a także do powrotu jej na GPW stanowiącego oczekiwany przez wszystkich akcjonariuszy cel.
    Nie podejmę wskazywanych przez Ciebie działań gdyż moja wiedza o wszystkich wydarzeniach, w tym procesowych, dotyczących Hawe jest znaczenie mniejsza niż PAHu. Sądzę, że PAH, mając wsparcie zatrudnianych prawników, jeśli uzna celowość takiego działania, zwróci się pod wskazany przez Ciebie adres. Pozdrawiam
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2017-05-04 15:25:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.