Czyli ta sama liga. Choć musze przyznać, w Rosji już bym siedział za moje teksty... Lub już bym nie żył. A Pisowcy jeszcze mnie zamknęli - czyli jesteśmy gdzieś między demokracją a totalitaryzmem. MOI UKOCHANI PISOWCY - Wy naprawdę jesteście KOCHANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I podjąłem decyzję MOI UKOCHANI PISOWCY - choćbyście centymetr po centymetrze mojego ciała torturowali - nie zejdę z drogi, który wyznaczył mi Broniewski, Tuwim, Asnyk czy Mickiewicz! W to co ja wierzę - to są ideały - a to co Wy wierzycie - to są manipulacje Pinokia i Kaczora! I tym się różnimy! Najgorsze, że oni wykorzystują do ich manipulacji Naród Polski - i część Narodu - o dziwo - im wierzy. I powtarzam jeszcze raz - przegracie temat IDEA BANK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przegracie również temat WOLNEJ I DEMOKRATYCZNEJ POLSKI, którą skłóciliście i gnębicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I jeszcze raz, żeby mój przekaz był jasny - gdyby Armia Czerwona przegrała pod Stalingradem itd. - nie byłoby Kaczorów lub Pinokiów, nie byłoby Narodu Polskiego - cała przestrzeń po Słowianach byłaby własnością Narodu Niemieckiego - więc ostrożnie MOI UKOCHANI PISOWCY z tą prawdą historyczną! Zauważyłem również, że Pinokio proponując Polakom miskę ryżu - chcę teraz też zwykłym Rosjanom miskę ryżu zaproponować - zamiast myśleć jak skończyć konflikt wojenny oni razem z Kaczorem szukają tylko możliwości rozpętania III wojny światowej - nadal Rosja ma największy arsenał broni nuklearnej ale ci ślepcy nic nie widzą, chodzą po omacku nie dbając o interes Narodu Polskiego... Jedynie dyszą nienawiścią...
I wzięli tego Czarnka, żeby wciskał te głupoty i kłamstwa Polskim Dzieciom - to już MOI UKOCHANI PISOWCY nie jest temat tylko IDEA BANK - temat jest bardzo, bardzo poważny.... Jeszcze nadal możecie mnie zlikwidować, macie swoje służby pod wodzą Kamińskiego... Ale chcę jako patriota i prawdziwy Polak to wyraźnie powiedzieć - odrzucam WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO WIELKIE PRZEKLEŃSTWO DLA POLSKI ŻE PISOWCY SIĘ ZNIKĄD POJAWILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!