• Stwórzcie coś Pisowcy światowej klasy! Autor: ~mike75 [188.47.88.*]
    Niemcy, który Kaczyński chce dogonić za 30 lat ( swoją drogą nie wiem kto tu zgłupiał - czy ja czy Kaczyński z jego partią ) mają VW, Mercedes, Audi, Bosch i tysiące innych mark znanych na całym świecie - a MOI UKOCHANI PISOWCY, którzy łącznie z Pinokiem są wyjątkowi mocni w gębie - jaką polską markę światowej klasy stworzyli? Elektrownię Ostrołęka?
    No, wykażcie się czymś MOI UKOCHANI PISOWCY poza głupim gadaniem i szczuciem człowieka jednego na drugiego! Jeszcze Wasz czas nie minął ale zostało go mało !
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.47.88.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Stwórzcie coś Pisowcy światowej klasy! Autor: ~mike75 [188.47.88.*]
    I jeszcze jeden, może nieważny szczegół z moich obserwacji - tam pracownik w NIemczech jest w komunikatach firmowych nazwany: Mitarbeiter - co oznacza bardziej wsółpracownika niż pracownika - oni pracują nad sukces zespołowo i to jest ta różnica! I nie dzielą na LGBT, lewicę, prawicę pracowników w firmach - koncentrują się na wartości dodanej - i pytanie jest co mogę wnieść do społeczeństwa, jak pomóc? Ech, Pisowcy - szkoda mi Was! Przegracie - ale w gruncie żal mi Was! Nigdy i tak nic nie zrozumiecie!
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.