• I jeszcze jedno MOI UKOCHANI PISOWCY! Autor: ~mike75 [188.47.48.*]
    Ja swoimi wpisami nikomu krzywdę nie robię - działam w interesie społecznym ale nie obniżam wartości dodanej i PKB Polski i nie stoję na drogach jak Agrounia szkodząc przy tym tak naprawdę zwykłym obywatelom ( bo to głównie w nich uderza taki strajk - choć może to jedyna metoda rozmów z Pisowcami ).
    Ja sobie strajkuję na forum przeciw decyzji BFG o resolution i nierównemu traktowaniu Idei w porównaniu z innymi podmiotami gospodarczymi przez Pisowców! A jest to strajk bezterminowy do czasu wywieszenia białej flagi przez Pisowców i przyznania się do swoich grzechów! A tych grzechów było naprawdę sporo!
  • Re: I jeszcze jedno MOI UKOCHANI PISOWCY! Autor: ~mike75 [188.47.48.*]
    I w gruncie rzeczy jak będę jechał do Brukseli w szlachetnym celu - mógłby mi BFG parę złotych z tych pieniędzy co mnie okradli - na wyjazd służbowy dorzucić, hehe - może powinienem napisać wniosek...
    Ja tego chyba nigdy nie zrozumiem - jak może jeden Polak działać przeciw drugiemu Polakowi wykorzystując przy tym wszelkie dostępne instytucje publiczne ( to nie są Pisowskie Instytucje - to są instytucje, których właścicielami są zwykli, normalni Polacy ) - przecież to jest gorsza niż mafia- mafia chociaż wiadomo jaka jest. Pozdrowienia dla MOICH UKOCHANYCH PISOWCÓW!
    I jak MOI UKOCHANI PISOWCY - widząc, że nie możecie już dalej kryć prawdy - wywiesicie białą flagę - będę dążył do tego, żeby nawet jak ktoś miał 2 akcje IDEA BANK też dostał odszkodowanie bez znaczenia czy składał skargę do WSA/NSA - prawdziwy patriota chroni również własnymi środkami tych najbardziej poszkodowanych Polaków, MOI UKOCHANI PISOWCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I sobie tak myślę - jeśli taki posiadacz 2 akcji IDEA BANK dostanie z powrotem na konto z 50 zł - to pomyśli sobie, że jednak te PAŃSTWO POLSKIE jest uczciwe - trochę to potrwa, natomiast prawdziwi urzędnicy państwowi zwrócą któregoś dnia te pieniądze zdefraudowane przez urzędników pisowskich. To jeszcze trochę potrwa ale prawda zwycięży. Żal mi Was Pisowcy - przykład wypadku Szydło i tego młodego człowieka z Seicento pokazuje, że zrobicie wszystko, żeby prawda nigdy nie wyszła na wierzch - ale zarówno tam jak i tu przegracie, fałsz i zakłamanie długo nie przetrwa! Pozdrowienia dla Pinokia!
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.