1) tak jak napisał ~Ddd
2) jak można dopuścić do rozwalenia w majestacie prawa tak perspektywicznego biznesu - ukłony w stronę władz Spółki
3) jak można dopuścić - także w majestacie prawa - do babrania się przez - bez mała - 7 lat z przywróceniem stanu wyjściowego - ukłony w stronę regulatora rynku i organów prawnych
Ja z kolei sobie myślę o bajce Tuwima "Idzie Grześ przez wieś". Ta nasza GPW to ta bajkowa wieś. a ziarnami piasku są spółki. No i tak ten rynek się kręci "w koło Macieju", tylko gdzie jest Grześ?
to KNF żle postąpił bo nie powinni odrazu wywalać z notowań lecz to zrobić ostrzegawczo np na 10-20 sesji i w międzyczasie ukarać Paluchowskiego za nie dopełnienie obowiązku raportów, zostaliśmy ukarani MY ale ZA CO???
To ja ci powiem za co zostałeś ukarany a za to żebyś nigdy nie wchodził na GPW bo jak widzisz kant nad kanty. Ja tez mam straty 120 tys.ale zrozumiałem ze GPW to kupa cwaniaków i mam nauczkę .Straty odrobiłem z nawiązka na działka zamiast kupić akcje zakupiłem grunty podzieliłem na działki szt 26 po 3000 m sprzedane już 17 działek i jestem na ++++++++++ ale GPW omijam dalekim łukiem .Hawe to była świetlana przyszłość a okazała sie goła d..u..pa cwaniaków, gdzie nam akcjonariuszom pokazano dwa złączone pośladki. Sorry za bazgroły
Szanowny Przed-szkoda,. Sytuacja w Hawe wynika że słabości KSH i Sądów Gospodarczych. Może zdecydujesz się napisać do Komisji Handlu Sejmu, która jest odpowiedzialna za taki a nie inny stan obowiązującego w Polsce prawa gospodarczego i zadać jej Przewodniczącemu te pytania, które sformułowałes'. Szczególnie jedno: jakie widzi realne szanse na przywrócenie prawidłowego funkcjonowania SA Hawe w świetle obowiązującego prawa i zaistniałych dotychczasowych faktów.
Poczekajmy do 11go moze co kolwiek bedzie wiadomo na temat walnego itd.
Przeciw Spolce i Zarzadowi toczy sie wiele spraw ale to cwane lisy. Druga strona sa wierzyciele ktorzy swojej kasy nie popuszcza i nie jest to w naszym interesie.
Świetnie by było gdyby udało Ci się sformułować zapytania i skierować pod wskazany adres. Trzymam kciuki ! Bardzo dobrze byłoby gdyby PAH zdecydował zwrócić się tamże, wyglądałoby to poważnie i profesjonalnie. Szczególnie, że nawet jeśli Sąd wyda korzystne dla nas postanowienie w sprawie NWZA, to i tak wyegzekwowanie tego będzie nadal trudne ze względu na postawę Paluchowskiego !