Wartość spółki wysoce zaniżona. Tym powinna zainteresować się KNF. Ten kto śledzi notowania dobrze wie jak wielokrotnie zaniżano kurs małymi pakietami.
Dnia 2022-01-25 o godz. 10:33 martyna11 napisał(a): > Prezes ma na nas wylane to nikt tego nie rusza.
To też. Ale nawet prawdziwe gnioty ruszają. Choć do końca dnia jest jeszcze trochę czasu, a jak ktoś obserwował TKO, to można było zauważyć, że ktoś się całkiem nieźle bawił.
Dnia 2022-01-25 o godz. 10:38 ~co napisał(a): > Ruszy jak będzie jakiś duży kontrakt. Na ARM bym nie liczył. Produkcja samochodów też w tej chwili słabo. Papier na lata.
Sanmed głównie idzie na pokrowce na łóżka covidowe i kombinezony. Te nie są wieczne i raz na jakiś czas trzeba zamówić nowe, a łóżek ma być nawet 60 tysięcy. Dlatego dziwi tymbardziej brak jakiegokolwiek kontraktu. Chyba, że robią małe umowy, ktorych nie muszą podawać, bo sami z siebie przecież tego nie zrobią.
cmpunk proszę nie zabieraj głosu, bawił się TKO jprdl co za matoł, Ty w tym czasie bawiłeś się z j-23 fiutkiem ? Weź Ty juz nic nie pisz skoro wisisz tu od 15 lat na 2,4 czy tam 2,6 i nie wyszedłes jak było powyżej 5... Dla mnie te Twoje pokrowce jak przecież widzisz że cyrk z covidem się kończy ?
Dnia 2022-01-25 o godz. 10:56 mroz napisał(a): > cmpunk proszę nie zabieraj głosu, bawił się TKO jprdl co za matoł, Ty w tym czasie bawiłeś się z j-23 fiutkiem ? > Weź Ty juz nic nie pisz skoro wisisz tu od 15 lat na 2,4 czy tam 2,6 i nie wyszedłes jak było powyżej 5... > Dla mnie te Twoje pokrowce jak przecież widzisz że cyrk z covidem się kończy ?
To jeszcze potrwa. Za mało wyszczepionych. Standardy sanitarne jeszcze długo będą na wyższym poziomie, podjedź sobie pod byle szpital, gdzie testują, może być ten na Wolskiej i zobacz, czy cyrk się kończy :-).
wiem i przyznaje się bez bicia, przecież jeszcze nie tak dawno tak uwierzyłem w tą spółkę, że jeszcze dobierałem :) No ale non stop nie będę się kopał z koniem sam... cmpunk weź nie prdl...
Wszystko wszystkim ale gdzie jest prezes? Nagle zniknął i siedzi cicho. Jedną podbitkę zrobili w 2020 roku. Wtedy sypali infami. Teraz firma sie rozwija, co widać nawet na stronie. Mają sanmmed, mają inne potencjały i cisza... jak makiem zasiał. Cały rok zbijanie kursu i cisza. Niech mi ktoś z was napisze, że wyniki były i są jak w upadającej spółce bez żadnej wartości i prognoz. Czy się covid skończy czy nie spółka radzi sobie nieźle i jest warta więcej jak zetal za akcję.
Dnia 2022-01-25 o godz. 10:54 ~hmm napisał(a): > zadajesz pytania na ktore odpowiedzi dostawales na tym forum juz od conajmniej roku
i kolejna ofiara losu i holdingu snw ,.... a wystarczyło posłuchać normalnych tych co tu jak na innych spółkach zarobili i zalecali odwrót ,.... już z poziomów 5,xx
Widzę , że ta sama grupka co zwykle próbuje zainteresować jakąś kolejną ofiarę na "okazyjne" zakupy , ale na szczęście zainteresowania ŻADNE
Dnia 2022-01-25 o godz. 13:54 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-01-25 o godz. 10:54 ~hmm napisał(a): > > zadajesz pytania na ktore odpowiedzi dostawales na tym forum juz od conajmniej roku > > i kolejna ofiara losu i holdingu snw ,.... > a wystarczyło posłuchać normalnych tych co tu jak na innych spółkach zarobili i zalecali odwrót ,.... już z poziomów 5,xx > > Widzę , że ta sama grupka co zwykle próbuje zainteresować jakąś kolejną ofiarę na "okazyjne" zakupy , ale na szczęście zainteresowania ŻADNE >
SFERANET Wolumen: 520 Obrót: 996 Transakcje: 4
Coś jeszcze masz do dodania? A zapomniałbym, dziś górne widły :-D.
Dnia 2022-01-25 o godz. 14:03 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-01-25 o godz. 13:54 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-01-25 o godz. 10:54 ~hmm napisał(a): > > > zadajesz pytania na ktore odpowiedzi dostawales na tym forum juz od conajmniej roku > > > > i kolejna ofiara losu i holdingu snw ,.... > > a wystarczyło posłuchać normalnych tych co tu jak na innych spółkach zarobili i zalecali odwrót ,.... już z poziomów 5,xx > > > > Widzę , że ta sama grupka co zwykle próbuje zainteresować jakąś kolejną ofiarę na "okazyjne" zakupy , ale na szczęście zainteresowania ŻADNE > > > > SFERANET > Wolumen: > 520 > Obrót: > 996 > Transakcje: > 4 > > Coś jeszcze masz do dodania? A zapomniałbym, dziś górne widły :-D.
cepie , możesz codziennie , a nawet kilka razy dziennie pisać o SFERANET zaoszczędzisz mnie czasu ,... i z góry dziękuje a, ... nie zapomnij jeszcze o 4 Mass i Bras już (jeszcze) ich nie mam , ale pisz KONIECZNIE !!!!
Ano. tak to jest gdy się nie ma czego pisać o "sukcesach" lubelskiego tzw. holdingu
Dnia 2022-01-25 o godz. 14:38 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-01-25 o godz. 14:03 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-01-25 o godz. 13:54 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2022-01-25 o godz. 10:54 ~hmm napisał(a): > > > > zadajesz pytania na ktore odpowiedzi dostawales na tym forum juz od conajmniej roku > > > > > > i kolejna ofiara losu i holdingu snw ,.... > > > a wystarczyło posłuchać normalnych tych co tu jak na innych spółkach zarobili i zalecali odwrót ,.... już z poziomów 5,xx > > > > > > Widzę , że ta sama grupka co zwykle próbuje zainteresować jakąś kolejną ofiarę na "okazyjne" zakupy , ale na szczęście zainteresowania ŻADNE > > > > > > > SFERANET > > Wolumen: > > 520 > > Obrót: > > 996 > > Transakcje: > > 4 > > > > Coś jeszcze masz do dodania? A zapomniałbym, dziś górne widły :-D. > > cepie , możesz codziennie , a nawet kilka razy dziennie pisać o SFERANET zaoszczędzisz mnie czasu ,... i z góry dziękuje > a, ... nie zapomnij jeszcze o 4 Mass i Bras już (jeszcze) ich nie mam , ale pisz KONIECZNIE !!!! > > Ano. tak to jest gdy się nie ma czego pisać o "sukcesach" lubelskiego tzw. holdingu
Tak to jest, jak się nie ma papierów spółki, na forum ktorej siedzi się całymi dniami i żyje wspomnieniami sprzed 15 lat. Już ci pisalem, że powinieneś siedzieć w IPNie, tam jest twoje miejsce :-D.
Dnia 2022-01-25 o godz. 14:48 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-01-25 o godz. 14:38 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-01-25 o godz. 14:03 cmpunk napisał(a): > > > Dnia 2022-01-25 o godz. 13:54 ~J-23 napisał(a): > > > > Dnia 2022-01-25 o godz. 10:54 ~hmm napisał(a): > > > > > zadajesz pytania na ktore odpowiedzi dostawales na tym forum juz od conajmniej roku > > > > > > > > i kolejna ofiara losu i holdingu snw ,.... > > > > a wystarczyło posłuchać normalnych tych co tu jak na innych spółkach zarobili i zalecali odwrót ,.... już z poziomów 5,xx > > > > > > > > Widzę , że ta sama grupka co zwykle próbuje zainteresować jakąś kolejną ofiarę na "okazyjne" zakupy , ale na szczęście zainteresowania ŻADNE > > > > > > > > > > SFERANET > > > Wolumen: > > > 520 > > > Obrót: > > > 996 > > > Transakcje: > > > 4 > > > > > > Coś jeszcze masz do dodania? A zapomniałbym, dziś górne widły :-D. > > > > cepie , możesz codziennie , a nawet kilka razy dziennie pisać o SFERANET zaoszczędzisz mnie czasu ,... i z góry dziękuje > > a, ... nie zapomnij jeszcze o 4 Mass i Bras już (jeszcze) ich nie mam , ale pisz KONIECZNIE !!!! > > > > Ano. tak to jest gdy się nie ma czego pisać o "sukcesach" lubelskiego tzw. holdingu > > Tak to jest, jak się nie ma papierów spółki, na forum ktorej siedzi się całymi dniami i żyje wspomnieniami sprzed 15 lat. Już ci pisalem, że powinieneś siedzieć w IPNie, tam jest twoje miejsce :-D.
Dla ciebie najlepszym miejscem do siedzenia , też już o tym pisałem nie raz , jest Pawilon Nr 5 Szpitala Wolskiego , a jeszcze lepszym Instytut Medyczny przy ul. Sobieskiego mają tam wyższe referencje i leczą bardziej skomplikowane przypadki np. taki jak ten twój.
Ps. Będąc już w którejś z tych placówek leczniczych mógłbyś sprawdzić jak i czy ? w praktyce są wykorzystywane produkty lubelskiego tzw. holdingu ,.....
Dnia 2022-01-25 o godz. 15:01 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-01-25 o godz. 14:48 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-01-25 o godz. 14:38 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2022-01-25 o godz. 14:03 cmpunk napisał(a): > > > > Dnia 2022-01-25 o godz. 13:54 ~J-23 napisał(a): > > > > > Dnia 2022-01-25 o godz. 10:54 ~hmm napisał(a): > > > > > > zadajesz pytania na ktore odpowiedzi dostawales na tym forum juz od conajmniej roku > > > > > > > > > > i kolejna ofiara losu i holdingu snw ,.... > > > > > a wystarczyło posłuchać normalnych tych co tu jak na innych spółkach zarobili i zalecali odwrót ,.... już z poziomów 5,xx > > > > > > > > > > Widzę , że ta sama grupka co zwykle próbuje zainteresować jakąś kolejną ofiarę na "okazyjne" zakupy , ale na szczęście zainteresowania ŻADNE > > > > > > > > > > > > > SFERANET > > > > Wolumen: > > > > 520 > > > > Obrót: > > > > 996 > > > > Transakcje: > > > > 4 > > > > > > > > Coś jeszcze masz do dodania? A zapomniałbym, dziś górne widły :-D. > > > > > > cepie , możesz codziennie , a nawet kilka razy dziennie pisać o SFERANET zaoszczędzisz mnie czasu ,... i z góry dziękuje > > > a, ... nie zapomnij jeszcze o 4 Mass i Bras już (jeszcze) ich nie mam , ale pisz KONIECZNIE !!!! > > > > > > Ano. tak to jest gdy się nie ma czego pisać o "sukcesach" lubelskiego tzw. holdingu > > > > Tak to jest, jak się nie ma papierów spółki, na forum ktorej siedzi się całymi dniami i żyje wspomnieniami sprzed 15 lat. Już ci pisalem, że powinieneś siedzieć w IPNie, tam jest twoje miejsce :-D. > > Dla ciebie najlepszym miejscem do siedzenia , też już o tym pisałem nie raz , jest Pawilon Nr 5 Szpitala Wolskiego , a jeszcze lepszym Instytut Medyczny przy ul. Sobieskiego mają tam wyższe referencje i leczą bardziej skomplikowane przypadki np. taki jak ten twój. > > Ps. > Będąc już w którejś z tych placówek leczniczych mógłbyś sprawdzić jak i czy ? w praktyce są wykorzystywane produkty lubelskiego tzw. holdingu ,.....
Scett, dobra znajomość placówek tylko pozytywnie świadczy o tym, że korzystasz z tych usług. Tylko jest jeden problem- leki masz za słabe :-(.
Dnia 2022-01-25 o godz. 16:02 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-01-25 o godz. 15:01 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-01-25 o godz. 14:48 cmpunk napisał(a): > > > Dnia 2022-01-25 o godz. 14:38 ~J-23 napisał(a): > > > > Dnia 2022-01-25 o godz. 14:03 cmpunk napisał(a): > > > > > Dnia 2022-01-25 o godz. 13:54 ~J-23 napisał(a): > > > > > > Dnia 2022-01-25 o godz. 10:54 ~hmm napisał(a): > > > > > > > zadajesz pytania na ktore odpowiedzi dostawales na tym forum juz od conajmniej roku > > > > > > > > > > > > i kolejna ofiara losu i holdingu snw ,.... > > > > > > a wystarczyło posłuchać normalnych tych co tu jak na innych spółkach zarobili i zalecali odwrót ,.... już z poziomów 5,xx > > > > > > > > > > > > Widzę , że ta sama grupka co zwykle próbuje zainteresować jakąś kolejną ofiarę na "okazyjne" zakupy , ale na szczęście zainteresowania ŻADNE > > > > > > > > > > > > > > > > SFERANET > > > > > Wolumen: > > > > > 520 > > > > > Obrót: > > > > > 996 > > > > > Transakcje: > > > > > 4 > > > > > > > > > > Coś jeszcze masz do dodania? A zapomniałbym, dziś górne widły :-D. > > > > > > > > cepie , możesz codziennie , a nawet kilka razy dziennie pisać o SFERANET zaoszczędzisz mnie czasu ,... i z góry dziękuje > > > > a, ... nie zapomnij jeszcze o 4 Mass i Bras już (jeszcze) ich nie mam , ale pisz KONIECZNIE !!!! > > > > > > > > Ano. tak to jest gdy się nie ma czego pisać o "sukcesach" lubelskiego tzw. holdingu > > > > > > Tak to jest, jak się nie ma papierów spółki, na forum ktorej siedzi się całymi dniami i żyje wspomnieniami sprzed 15 lat. Już ci pisalem, że powinieneś siedzieć w IPNie, tam jest twoje miejsce :-D. > > > > Dla ciebie najlepszym miejscem do siedzenia , też już o tym pisałem nie raz , jest Pawilon Nr 5 Szpitala Wolskiego , a jeszcze lepszym Instytut Medyczny przy ul. Sobieskiego mają tam wyższe referencje i leczą bardziej skomplikowane przypadki np. taki jak ten twój. > > > > Ps. > > Będąc już w którejś z tych placówek leczniczych mógłbyś sprawdzić jak i czy ? w praktyce są wykorzystywane produkty lubelskiego tzw. holdingu ,..... > > Scett, dobra znajomość placówek tylko pozytywnie świadczy o tym, że korzystasz z tych usług. Tylko jest jeden problem- leki masz za słabe :-(.
słabe i coraz słabsze są te twoje odpowiedzi podobnie jak kursik cały czas na WSTECZNYM "perełki" z Lublina Czy już w LUTYM pożegnamy uroczyście 1 z przodu???
Nikogo nie zamierzam zainteresować. Wiszę sobie, mam czas, żeby poczekać. Nie wyjdę ze stratą i tyle. Co inni uważają i zrobią... ich sprawa. Ja czytam i analizuje w przeciwieństwie do niektórych osób na tym forum.
J-23 przyznaj się, że płacą Ci, żeby naganiać w dół. Tylko argumenty macie słabe. Ja mogę czekać i 5 lat. I w d... mam wasze negatywne ujadanie.
Dnia 2022-01-25 o godz. 15:00 martyna11 napisał(a): > Nikogo nie zamierzam zainteresować. Wiszę sobie, mam czas, żeby poczekać. Nie wyjdę ze stratą i tyle. Co inni uważają i zrobią... ich sprawa. Ja czytam i analizuje w przeciwieństwie do niektórych osób na tym forum. > > J-23 przyznaj się, że płacą Ci, żeby naganiać w dół. Tylko argumenty macie słabe. Ja mogę czekać i 5 lat. I w d... mam wasze negatywne ujadanie.
Ubaw po pachy !!! HAHAhhhahahaaaa Jesteś jeszcze lepsza niż ten etatowiec wcpunk !!!! ARGUMENTY słabe i Wcale nie spada HAHAHHHahaaaaa Jeśli masz problemy ze szeroko pojętym zdrowiem ,...pamięcią , to przypomnę , że Obecny kurs to 1,6x zł 3,5 KROTNY spadek z 5,80,..... ale czekaj dalej, roztropka - cempka i tak nie pokonasz on na akcjach siedzi już 16 lat i ciągle szczęśliwy .
A gdzie te 15,5 miliona w pożyczkach
A gdzie 1 milon w Wikanie
To razem około 20 baniek
A pożyczka to niby koszt , ale kasa jest.
Tylko po co dzielić się z powodem na giełdzie lepiej ich w.......m i tyle
Bo ma się akcjonariuszy głęboko w d........., Ale do czasu do pierwszej kontroli przy polskim ładzie.
Ha , ha, ha ha ha ha ha ha ha
Ja już kiedyś pisałem- dla mnie niech pomnażają kasę nawet na sutenerstwie i handlu organami. Ale to, że milczą, jest wkurzające. Spółka bardzo dobra, tylko zarząd... Chyba, że w końcu zrobią taki deal, że będą musieli podać.
Wiesz nie... nie o to chodzi. Ja jestem na tej spółce od jakiegoś czasu. Nie udzielałam się wcześniej, bo nie chciałam wchodzić w dyskusje z takimi jak J-23. Bez dowodów, bez argumentów, bez merytorycznych wypowiedzi z ciągłym ujadamiem. A teraz milczy jak mu niewygodnie. Niech udowodni, że jest tak jak pisze.
martyna11 szkoda z nimi wchodzić w polemikę ja tych 2 błaznów obserwuje już prawie 2 lata. Dla jednego spółka jest ble pomimo tego ze nie ma akcji (akurat tu miał farta, albo tak dobrze zna tych krętaczy i jego analizy się sprawdziły) a dla drugiego tego co siedzi tu od 15 lat ze srednią ok 2,5 jest och ach
Dnia 2022-01-26 o godz. 11:13 mroz napisał(a): > martyna11 szkoda z nimi wchodzić w polemikę ja tych 2 błaznów obserwuje już prawie 2 lata. > Dla jednego spółka jest ble pomimo tego ze nie ma akcji (akurat tu miał farta, albo tak dobrze zna tych krętaczy i jego analizy się sprawdziły) a dla drugiego tego co siedzi tu od 15 lat ze srednią ok 2,5 jest och ach
Kto powiedział, że ach i och? Zarząd jest do dupy i to twierdzę od dawna, ale spółka jest okej i niedowartościowana. I z tego, co widzę, to Martyna jest tego samego zdania.
cmpnuk wybacz ale jakbym miał akcje od 15 lat i trafiłaby się okazja wyjścia ze 100% zyskiem to bym to zrobił i dał sobie spokój z giełdą, a Ty co ? miałes taka okazje i jestes dalej na stracie więc musi być och ach albo nie wiem co innego bo racjonalnego wytłumaczenia na to nie ma !
on musi byc albo jakims naganiaczem od B, albo po prostu cały czas obraca swoimi akcjami bo az sie wierzyc nie chce zeby byc takim gamoniem I nie zrobic przez tyle lat nic nawet po tym jak kurs dolecial do prawie 6 PLN
To wszystko jest nieistotne. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że spółka nie jest bankrutem, perspektywy ma, potencjał niczego sobie. Z jakiś względów prezes nie chce się tym podzielić. Dlatego więkoszc inwestorów uciekła. Upadająca Wikana lepiej stoi jak Sanwil... ale może to też zamierzone...
Dnia 2022-01-26 o godz. 14:00 ~hmm napisał(a): > on musi byc albo jakims naganiaczem od B, albo po prostu cały czas obraca swoimi akcjami bo az sie wierzyc nie chce zeby byc takim gamoniem I nie zrobic przez tyle lat nic nawet po tym jak kurs dolecial do prawie 6 PLN
Ja od dawna tu pisałem , że wcpunk jest gamoniowatym naganiaczem ewentualnie takiego udaje i "wczuwa" się idealnie w położenie innych takich "szczęśliwców", którzy chcą pójść w jego ślady.
Re: SANWIL kiedyś szybko wirował... Autor: ~J-23 [83.28.217.*] 2022-01-26 09:33 Dnia 2022-01-26 o godz. 08:57 cmpunk napisał(a): > Podejrzewam, że większość jest na stracie. Część, być może sprowokowana przez pojawiające się i znikające batoniki na sprzedaży, nie wytrzyma ciśnienia i sprzeda, ale reszta zakopie papier i poczeka na lepszy moment.
cempek , a kiedy będzie ten "lepszy moment" ? jak snw podbije do 50 zet czy jeszcze lepiej ? i to faktycznie będzie tylko MOMENT ? Taki moment już miałeś jak było po 5,xx ja proponuję zakopać ten 'papier' w Zakopanym i potem szukać jak to szukał 500+ donek ,... Masz już wprawę w tym CZEKANIU 16 lat
Wszyscy płaczą nad tym, dlaczego nie sprzedałem... Oczywiście, mogłem i z perspektywy czasu bym to zrobił, bo odkupując później miałbymznacznie więcej akcji. Nie sprzedałem, bo liczyłem i nadal liczę, że kurs odbije. Nie wylewam łez na forum, ile to jestem w plecy, bo nie widzę w tym sensu. Nie są to środki, które są mi potrzebne do życia i mogę spokojnie czekać kolejne 15 lat, jak co poniektórzy mi tu imputują :-D. Martyna, z jedną kwestią się nie zgodzę- Wikana to nie jest absolutnie żaden balon, ma najwyższe w historii zyski, skromną bo skromną, ale dywidendę, spłaca zadłużenie, ma kolejne zlecenia. Tak samo Herkules, gdzie Sanwil jest w akcjonariacie- kupują nowy sprzęt, wszedł nowy inwestor. Jedyny minus tego wszystkiego jest taki, że jest małe zainteresowanie papierami, już wspominałem, że dla mnie obroty poniżej 100k na takich spółkach to nie obroty, nie mają nic wspólnego z fundamentami, można sobie ładnie sterować kursem. A ty scett, jak tak bardzo chcesz, to mogę zrobić najazd na Sferaneta i też troszkę pospamować, będzie weselej, co? :-)
Dnia 2022-01-27 o godz. 06:47 cmpunk napisał(a): > A ty scett, jak tak bardzo chcesz, to mogę zrobić najazd na Sferaneta i też troszkę pospamować, będzie weselej, co? :-)
cemp, świetnie sam siebie opisałeś "POSPAMOWAĆ" ,...... Możesz zacząć spamować na SFERANET, tylko zrób to z lepszym efektem i skutkiem niż na snw ,.... Siedzisz tu na snw już 15 -16 lat spamujesz na wzrosty, wychwalając tzw. "holding" na wszystkie możliwe sposoby , a efekt widać gołym okiem tzn, nie widać go , bo po krótkotrwałej podbitce na 5.xx na fali COVID-owej paniki i przypadkowym (pewnie pomyłkowym) zamówieniu z ARM , cały czas na wstecznym .......
A i jeszcze jedno PERSPEKTYWA czekania KOLEJNYCH 15 lat " i mogę spokojnie czekać kolejne 15 lat," podziała na "dawców kapitału " z snw NA PEWNO mocno motywująco,..... I już widzę te kolejki do zakupu "walorów" holdu snw
Nie mam dziś czasu na śledzenie forum , ale możesz od czasu do czasu wkleić jakieś najświeższe notowania z Bras, 4Mass (na razie nie mam, ale kto wie?) i SFERANET.
Dnia 2022-01-27 o godz. 10:47 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-01-27 o godz. 06:47 cmpunk napisał(a): > > A ty scett, jak tak bardzo chcesz, to mogę zrobić najazd na Sferaneta i też troszkę pospamować, będzie weselej, co? :-) > > cemp, świetnie sam siebie opisałeś "POSPAMOWAĆ" ,...... > Możesz zacząć spamować na SFERANET, tylko zrób to z lepszym efektem i skutkiem niż na snw ,.... > Siedzisz tu na snw już 15 -16 lat spamujesz na wzrosty, wychwalając tzw. "holding" na wszystkie możliwe sposoby , a efekt widać gołym okiem tzn, nie widać go , bo po krótkotrwałej podbitce na 5.xx na fali COVID-owej paniki i przypadkowym (pewnie pomyłkowym) zamówieniu z ARM , cały czas na wstecznym ....... > > A i jeszcze jedno PERSPEKTYWA czekania KOLEJNYCH 15 lat " i mogę spokojnie czekać kolejne 15 lat," podziała na "dawców kapitału " z snw NA PEWNO mocno motywująco,..... > I już widzę te kolejki do zakupu "walorów" holdu snw > > > > Nie mam dziś czasu na śledzenie forum , ale możesz od czasu do czasu wkleić jakieś najświeższe notowania z Bras, 4Mass (na razie nie mam, ale kto wie?) i SFERANET. >
Spokojnie, nie śmiem nawet zbliżyć się do twojego spammingu, nie masz sobie równych? Czemu nie masz czasu? Kierownik kazał odkażać wózki na zakupy? :-D
cempek jak tam ? przytaczam wątek z początku roku, jeszcze sprzed wojny, o ile bardziej jestem w plecy od tamtego czasu ? a miałeś taką pompkę zrobić...
Dnia 2022-12-22 o godz. 10:19 mroz napisał(a): > cempek jak tam ? > przytaczam wątek z początku roku, jeszcze sprzed wojny, o ile bardziej jestem w plecy od tamtego czasu ? > a miałeś taką pompkę zrobić...
Ty też masz chemiczną lobotomię? Już dawno pisałem, że mam tyle papiera, ile chciałem i więcej nie potrzebuję. Masz ciśnienie- wal PKC. Ja sobie poczekam na kolejną pandemię :-).