Dnia 2022-01-25 o godz. 16:02 cmpunk napisał(a):
> Dnia 2022-01-25 o godz. 15:01 ~J-23 napisał(a):
> > Dnia 2022-01-25 o godz. 14:48 cmpunk napisał(a):
> > > Dnia 2022-01-25 o godz. 14:38 ~J-23 napisał(a):
> > > > Dnia 2022-01-25 o godz. 14:03 cmpunk napisał(a):
> > > > > Dnia 2022-01-25 o godz. 13:54 ~J-23 napisał(a):
> > > > > > Dnia 2022-01-25 o godz. 10:54 ~hmm napisał(a):
> > > > > > > zadajesz pytania na ktore odpowiedzi dostawales na tym forum juz od conajmniej roku
> > > > > >
> > > > > > i kolejna ofiara losu i holdingu snw ,....
> > > > > > a wystarczyło posłuchać normalnych tych co tu jak na innych spółkach zarobili i zalecali odwrót ,.... już z poziomów 5,xx
> > > > > >
> > > > > > Widzę , że ta sama grupka co zwykle próbuje zainteresować jakąś kolejną ofiarę na "okazyjne" zakupy , ale na szczęście zainteresowania ŻADNE
> > > > > >
> > > > >
> > > > > SFERANET
> > > > > Wolumen:
> > > > > 520
> > > > > Obrót:
> > > > > 996
> > > > > Transakcje:
> > > > > 4
> > > > >
> > > > > Coś jeszcze masz do dodania? A zapomniałbym, dziś górne widły :-D.
> > > >
> > > > cepie , możesz codziennie , a nawet kilka razy dziennie pisać o SFERANET zaoszczędzisz mnie czasu ,... i z góry dziękuje
> > > > a, ... nie zapomnij jeszcze o 4 Mass i Bras już (jeszcze) ich nie mam , ale pisz KONIECZNIE !!!!
> > > >
> > > > Ano. tak to jest gdy się nie ma czego pisać o "sukcesach" lubelskiego tzw. holdingu
> > >
> > > Tak to jest, jak się nie ma papierów spółki, na forum ktorej siedzi się całymi dniami i żyje wspomnieniami sprzed 15 lat. Już ci pisalem, że powinieneś siedzieć w IPNie, tam jest twoje miejsce :-D.
> >
> > Dla ciebie najlepszym miejscem do siedzenia , też już o tym pisałem nie raz , jest Pawilon Nr 5 Szpitala Wolskiego , a jeszcze lepszym Instytut Medyczny przy ul. Sobieskiego mają tam wyższe referencje i leczą bardziej skomplikowane przypadki np. taki jak ten twój.
> >
> > Ps.
> > Będąc już w którejś z tych placówek leczniczych mógłbyś sprawdzić jak i czy ? w praktyce są wykorzystywane produkty lubelskiego tzw. holdingu ,.....
>
> Scett, dobra znajomość placówek tylko pozytywnie świadczy o tym, że korzystasz z tych usług. Tylko jest jeden problem- leki masz za słabe :-(.
słabe i coraz słabsze są te twoje odpowiedzi podobnie jak kursik cały czas na WSTECZNYM "perełki" z Lublina
Czy już w LUTYM pożegnamy uroczyście 1 z przodu???