I wyszedł... HEHE. I to jest POLSKI SYSTEM SPRAWIEDLIWOŚCI! Ale MOI UKOCHANI PISOWCY - pamiętajcie, że Nasza Ojczyzna ( na całe jej nieszczęście też jesteście jej częścią ) przetrwała już gorsze czasy, zabory, okupację niemiecką itd. - i też z Wami sobie poradzi!
A więc jeśli nawet Glapa z propozycją łapówki nie ma nic wspólnego ( kto by podejrzewał tak "porządnego człowieka!" ) to jest zarzut matactwa! Po utracie władzy przez PIS ( kiedyś to się stanie ) łapówkarz i jego protektor nie będę już spać spokojnie ( teraz też już nie śpią - wysłałem tam moje demony, żeby czuwały nad ich zdrowiem i żeby do czasu procesu nic im się nie stało ). Czekają ich uczciwe procesy - no i wypadałoby przeprosić tych 70 tys. skrzywdzonych Polaków - najlepiej każdego z osobna - za krzywdę, którą im wyrządzili!
Pisowcy nie wierzą w świat metafizyczny - ale poza tym co widzimy są anioły i demony... I jest prawda i sprawiedliwość. MOI UKOCHANI PISOWCY - i powiadam Wam - w temacie IDEA BANK - winni zostaną ukarani i postawieni przed NIEZALEŻNYM POLSKIM SĄDEM! A VII PRZYKAZANIE BRZMI - NIE KRADNIJ!!!!!!!!!!!!!
Świństwo, które mi zrobiliście jest WIELKIE! Ale przebaczam! Osobiście przebaczam! Natomiast z punktu widzenia PAŃSTWA POLSKIEGO oraz skrzywdzonych 70 tys. Polaków - trzeba to prawnie uregulować, ładnie przeprosić i wypłacić odszkodowanie! Demony poszly w świat - to tylko świat metafizyczny, poza światem ludzkim - nie każdy w nie wierzy. One będą strzegły sprawiedliwości w temacie Idea Banku. Pozdrawiam MOICH UKOCHANYCH PISOWCÓW!
Zgadzam się - moje zdanie też jest takie, że około maja/czerwca Pisowcy przejmą GNB. Oni nie przebaczają swoim śmiertelnym wrogom - tym bardziej, że ich koniec się zbliża więc się będą spieszyć. Pozdr.
Dobrze przynajmniej, że sam dostrzegłeś swoją naiwność sprzed kilkunastu miesięcy... To któy urzędnik albo pisowiec zmusił ciebie do zakupu, a potem trzymania akcji ?