• Powodzenia Autor: ~Jerzy [94.254.238.*]
    W nowym roku żebyśmy zobaczyli złotówki a nie grosze Panowie i Panie
  • Re: Powodzenia Autor: ~Ummmmmm [62.133.153.*]
    to od jerzyka slyszymy od pol roku jak narazie coraz nizej hahahahahah gratulacje dzieci sa dumne hahahah
  • Re: Powodzenia Autor: ~Jerzy [94.254.238.*]
    A po co tu siedzisz ? Ja jestem bo liczę na zysk, a Ty ? Jeżeli nie masz akcji po co ciągle zaśmiecasz forum ?
  • Re: Powodzenia Autor: ~Michal14354 [5.173.66.*]
    Liczy, że kupi grosza taniej i będzie myślał, że to dzięki swoim "manipulacją" albo sprzedał ze stratą i teraz złośliwe wypisuje bzdury - jedyne możliwe opcje. Czekam teraz na ripostę, że to jego misja społeczna aby ostrzegać bogu ducha winnych, ale najlepiej nie zwracać uwagi na tego typu postacie uwagi.

Ps. Polecam film dokumentalny "trolle w natarciu" żeby zrozumieć w jakimś stopniu tego typu ludzi.
  • Re: Powodzenia Autor: ~Mind [91.189.29.*]
    Złotówki to zostały w portfelu jak ktoś kupił merlina za kilka tysięcy ;)
    jestem tu by ostrzegac ludzi przed takimi frajerami jak wy co ubieraja ludzi w smieciowe akcje tak ciebie chcemy hahahahah
  • Re: Powodzenia Autor: ~Michal14354 [5.173.41.*]
    Pamiętam czasy jak pisałeś pozytywnie o Merlinie i broniłeś zażarcie przed trollami
    Oczywiście chodzi mi o użytkownika "Mind"
    Dnia 2022-01-03 o godz. 14:59 ~Michal14354 napisał(a):
    > Pamiętam czasy jak pisałeś pozytywnie o Merlinie i broniłeś zażarcie przed trollami

Ja? Kiedy? Chyba mnie z kimś pomyliłeś kolego, albo ktoś się pode mnie podszył ;) Ja obserwuję tą szmatę od kilku lat i wciąż mam rację w swoich wnioskach :) Póki co nie ma absolutnie żadnych sygnałów, wydarzeń, komunikatów dających podstawę do jakiegokolwiek wzrostu. Nawet nie utrzymano w dłuższej perspektywie kursu powyżej 25 - 30 groszy, więc o czym tu mowa. Tutejsi bajkopisarze naiwnie wyczekują chyba jakiś fejk niusów na miarę współpracy z krypto jam i wygranej na loterii w związku z tym, ale to mrzonki, tu już wszystko się wydarzyło i nic już się nie wydarzy. Merlin to wydmuszka, kto miał zarobić wziął swoje, odszedł od stołu i zapomniał o istnieniu tego trupa, reszta bajdurząca nie wiadomo o czym to utracjusze wiszący na hakach po 50 groszy i więcej. Macie koledzy papier toaletowy w portfelu, i to zużyty już. Technicznie merlin w 2019 roku wyszedł na prostą /\_/\___________________________________________________________________________________
    Każdy wie, że sklep nie ma racji bytu i nie po to trzyma akcje merlina. Kierunek znany już jest od jakiegoś czasu i nie jest to działalność księgarni, która po wpłacie pieniędzy nie realizuje wysyłek.
  • Re: Powodzenia Autor: ~Jerzy [5.173.153.*]
    Niektórzy oddali ze względów podatkowych , a teraz szukają jelenia co im wystawi 500k papieru za 15 gr.
  • Re: Powodzenia Autor: ~leon [5.173.34.*]
    Za taka kase to z 50k warto kupic niech se leży.
    Naganiajcie naganiajcie wielkie wieloryby, uwalilicie kase i probujecie wcisnac "ciebie chcemy" hahahahha osly
  • Re: Powodzenia Autor: ~Amant [37.109.33.*]
    Dnia 2022-01-03 o godz. 18:06 ~Mind napisał(a):
    >Merlin to wydmuszka, kto miał zarobić wziął swoje, odszedł od stołu i zapomniał o istnieniu tego trupa, reszta bajdurząca nie wiadomo o czym to utracjusze wiszący na hakach po 50 groszy i więcej. <

Mind nie jest prawdą że kto miał wziąć kasę, już wziął. Czichon, który w Merlina wpakował najwięcej grubych milionów, jak na razie tej kapuchy nie odzyskał. Zobacz co dalej. Nie żebym wiedział, co się wydarzy. Ale są tutaj grube ryby które jeszcze kasy nie wzięły. Może to marna pociecha, ale jednak jakiś trop...
  • Re: Powodzenia Autor: ~wycena [91.204.206.*]
    ahhhh som te wielki rypki hahaha naganiajcie naganiajcie frajerzy ile lat juz wisicie jeszcze rafalek was ubral? hahahahha
  • Re: Powodzenia Autor: ~Wiesko [188.147.35.*]
    Link nie działa
  • Re: Powodzenia Autor: ~Wiesko [188.147.35.*]
    Jaki jest realny ff?  13.83% czy 8,97%?
    Realny jest poniżej 5%
    uwaga na Troli ubieraja w DROGIE AKCJE!!!!!!!
  • Re: Powodzenia Autor: ~Michal14354 [5.173.50.*]
    Uwaga na trolli, którzy chcą wyrwać akcje grosz niżej!
  • Re: Powodzenia Autor: ~Jerzy [31.0.48.*]
    Jakby miało być źle to ff by ciągle się zwiększało a nie było tak ciasno :=)
  • Re: Powodzenia Autor: ~wycena [91.204.206.*]
    Dokładnie papier jest zebrany teraz tylko iskra i ...
    Wartość księgowa akcji to 0,054zł, kurs przeszacowany na 0,1660 na obecną chwilę i zerowe wolumeny. Liczba akcji 411 412,268, bajki o złotówce wskazują wartość szmaty na 411.412.268 zł, to niedorzeczność na resorach, nigdy to nie będzie tyle warte. Tutaj to 1zł czy 2 zł za akcje może być jedynie w wyniku scalenia akcji, a z np 2 zł będzie dalsze sypanie do 15 groszy, tak jak było na Bumechu, wytrzepanie akcjonariuszy, scalenie i wytrzepywanie dalej przez długie lata. Tak moi drodzy, ja też tak jak Wy wiszę tu na haku i straciłem jakiekolwiek nadzieje, więc sobie trolluje bo nic mi innego nie pozostało.
  • Re: Powodzenia Autor: ~Michal14354 [5.173.49.*]
    Wszyscy Ci piszą, że tutaj będzie nowa działaność biznesowa a Ty nadal pier.dolisz o księgarni
  • Re: Powodzenia Autor: ~Jerzy [5.173.153.*]
    Myśli że jak będzie myślał pesymistycznie to będzie zaskoczenie
    Nigdzie nie wspomniałem o księgarni, póki co o nowej działalności to pożyjemy, zobaczymy. Nie jedne wielkie prognozy i plany widziałem w życiu i na giełdzie. Pamiętacie brastera jak skończył? Zatem uwierzę jak zobacze a póki co rzeczywistość jest taka jak ją opisuję w postach. Podniecano się tutaj, że kolejny raport, albo, że jakieś info i nie wiadomo co się wydarzy, a ja od lat powtarzam, że nie wydarzy się nic i przy każdym raporcie/infie miałem rację. Bardzo bym chciał pewnego dnia pomylić sie w ocenie.
  • Re: Powodzenia Autor: ~Michal14354 [5.173.42.*]
    "Nigdzie nie wspomniałem o księgarni"

A jednak piszesz o wk księgarni
  • Re: Powodzenia Autor: ~Mind [89.69.255.*]
    Bumech miał umowy, wielomilionowe dochody, a kurs leciał na łeb na szyję, najpierw hurtowo emitowali nowe akcje, potem scalili, po scaleniu nurkowało dalej. Dopiero teraz się coś wydarzyło, choć wątpię w trwałość tego ruchu i pewnie zaraz runie jeszcze szybciej niż merlin na podbitce Zaorskiego. Tutaj nawet dochodów żadnych nie ma a te wielkie perspektywy póki co są kijem na wodzie pisane. Jak pojawią się kontrakty, być może w związku z tym zmiana statutu i inne ruchy, wtedy będziemy mogli mówić o jakichś perspektywach. Ja oczekuję konkretów, działań operacyjnych zgodnych choćby z planowaną strategią. Bez tego pozostanie wydmuszką leżącą na dnie giełdy w towarzystwie goven i im podobnych śmieci. Zauważcie, że nawet publikacji o spółce nie ma już od kilku lat. Ostatnie info prasowe mówi, że Anna Opala została prezesem merlina, już dawno jej nie ma, są nowi ludzie i nawet tego nie chciało się nikomu ogłaszać. To też o czymś świadczy.
[x]
MERLINGRP -6,85% 0,17 2022-06-01 02:00:00
2026-05-07
Korekta raportu okresowego
2026-05-06
Raport roczny
Raport roczny
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.