Dnia 2022-01-03 o godz. 14:59 ~Michal14354 napisał(a):
> Pamiętam czasy jak pisałeś pozytywnie o Merlinie i broniłeś zażarcie przed trollami
Ja? Kiedy? Chyba mnie z kimś pomyliłeś kolego, albo ktoś się pode mnie podszył ;) Ja obserwuję tą szmatę od kilku lat i wciąż mam rację w swoich wnioskach :) Póki co nie ma absolutnie żadnych sygnałów, wydarzeń, komunikatów dających podstawę do jakiegokolwiek wzrostu. Nawet nie utrzymano w dłuższej perspektywie kursu powyżej 25 - 30 groszy, więc o czym tu mowa. Tutejsi bajkopisarze naiwnie wyczekują chyba jakiś fejk niusów na miarę współpracy z krypto jam i wygranej na loterii w związku z tym, ale to mrzonki, tu już wszystko się wydarzyło i nic już się nie wydarzy. Merlin to wydmuszka, kto miał zarobić wziął swoje, odszedł od stołu i zapomniał o istnieniu tego trupa, reszta bajdurząca nie wiadomo o czym to utracjusze wiszący na hakach po 50 groszy i więcej. Macie koledzy papier toaletowy w portfelu, i to zużyty już. Technicznie merlin w 2019 roku wyszedł na prostą /\_/\___________________________________________________________________________________