Żeby tylko utrudnić postępowanie na etapie WSA przed NSA i sprawić dodatkowe koszty dla poszkodowanych...Tony odpisów!!!!! No tak, czego się można spodziewać w ten wigilijny wieczór od MOICH UKOCHANYCH PISOWCÓW! A więc MOI UKOCHANI PISOWCY - Chrystus, który kocha prawdę się ponownie dziś narodził!
Generalnie w moim życiu byłem zawsze po stronie słabszego, bezbronnego - i może też często przegrywałem. Ale tym razem z pomocą Chrystusa dokończymy ten bój w sposób zwycięski - Wesołych i Spokojnych Świąt MOI UKOCHANI PISOWCY ( trochę pomyślcie czasami o tych, którzy do swoich rodzin nie dotarli - jak choćby Ci na granicy - jak również o tym, żeby zwierzęta dobrze traktować, bo to nasi przyjaciele ).
Teraz wiem, co czuli rewolucjoniści ( lub ludzie Solidarności za PRL ) walcząc - ale nie będąc w stanie wygrać z nieuczciwym systemem! Tak, wiem! I jeszcze raz powtarzam! Na koniec końców - przegracie MOI UKOCHANI PISOWCY! Nikt nie będzie oszustów, manipulatorów i kłamców tolerował w dłuższym okresie czasu - kiedy kłamstwa wyjdą na jaw!