• Moi Ukochani Pisowcy - za Pegasusa extra odszkodowanie! Autor: ~mike75 [188.47.61.*]
    Skoro nagrywaliście rozmowy pomiędzy adwokatem R. Giertychem a głównym akcjonariuszem Idei... Oj, Moi Ukochani Pisowcy - Wy się już do śmierci nie wypłacicie!
    Na początku poprzez wywłaszczanie mnie z akcji oraz celowe działanie niszczące mój majątek jeszcze przed resolution mnie potwornie zdenerwowaliście - ale ja jak Matka Teresa już dawno Wam przebaczyłem! No, jeszcze tylko wypłacicie za akcje min. 10 zł odszkodowania a najlepiej 20 zł - wtedy nawet sam osobiście się za Was pomodlę, żeby Bóg Wam odpuścił grzechy i nie karał zbyt mocno za życie doczesne!

• Re: Moi Ukochani Pisowcy - za Pegasusa extra odszkodowanie! Autor: ~mike75 [188.47.61.*]
    I co jest najdziwniejsze - chwalicie się, że jesteście patriotami - ale w celu zrealizowania Waszych Planów nie boicie się okraść 70 tys. Polaków poprzez nacjonalizację IDea Bank.
    Nie boicie się wrobić młodego chłopaka w wypadek Szydło, zmusić do kłamstwa oficerów BOR - żeby tylko pokazać jacy to jesteście Wspaniali!
    Pamiętajcie, Kochani Pisowcy - życie ludzkie i sądy ludzkie to jedno ( to przechodzi, czasami złodziejom, manipulantom i łotrom udaje się przejść bez szwanku ) ale potem nadchodzi Sąd Boski - i tu MOI UKOCHANI PISOWCY kłamstwa i manipulacje w niczym nie pomogą, bo Bóg o wszystkim wie!
  • Re: Moi Ukochani Pisowcy - za Pegasusa extra odszkodowanie! Autor: ~mike75 [188.47.61.*]

I gwarantuję Wam Pisowcy - żywy czy martwy przejdę na drugą stronę tej sprawy i ją dokończę - jest światełko, które widzę - jest to światło prawdy i uczciwości ludzkiej, nie każdy człowiek je dostrzega.
    Niedługo Święta Bożego Narodzenia - i z tej okazji życzę Wam MOI UKOCHANI PISOWCY Spokojnych i Wesołych Świąt!
    Nie traktuje Was jak wrogów, tylko powiedzmy - może trochę zbłądziliście ale któż nie błądzi!
    Widzicie MOI UKOCHANI PISOWCY - czemu ludzie zwyciężają? Krótkookresowo - bo kłamią, oszukają... Ale to nie jest prawdziwe zwycięstwo - prawdziwe zwycięstwo rodzi się w bólu, w zrozumieniu sytuacji, w empatii, w zrozumieniu przeciwnika, w ciężkiej pracy przy wykorzystaniu talentu - POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
  • Re: Moi Ukochani Pisowcy - za Pegasusa extra odszkodowanie! Autor: ~SkądWasBiorą [31.182.190.*]
    Jeszcze bankrucie się produkujesz?
  • Re: Moi Ukochani Pisowcy - za Pegasusa extra odszkodowanie! Autor: ~ech [5.184.204.*]
    Skąd się biorą ? Ja myślę, że pogubiła ich wycofująca się armia czerwona.
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.