I wracamy do obrotów jak w warzywniaku. No cóż może w 2023 uda mi się wyjść na zero heh. Bank z dobrymi perspektywami, rosnącym wiborem, który pokazuje ze jego sytuacja się poprawia spada.
Dobieraj i siedź cicho. Pieniądze lubią ciszę. Przy wibor 0.25 zarobili 24 miliony, październik to juz wibor 0.7 listopad 1.7 a grudzień 2.5%, w styczniu pewnie 2,7 lub nawet 3%, a koszt pozyskania kapitału 0.3%. Czego chcieć więcej.
A zainteresowałeś się ile sprzedali kredytów na czyste powietrze dla boś to program bez większego znaczenia, 90 % kredytów idzie do firm typu polenergia, famur, mennica, columbus, samorządy, spółdzielnie, lasy panstwowe i w tych kredytach jest wibor 6m. Sorry ale czyste powietrze to kwiatek do kożucha, za to leasing elektryka to już nie kwiatek ale żyła srebra lub nawet złota i chcieli dać to pko ale pko podpadło prezesowi i NFOŚ wyżebrał to dla boś.
Gbaka jak czytam co piszesz to się zastanawiam czy ty jesteś tak dziwny czy udajesz. Jak stopy spadały boś ocierał się o upadłość pisałeś kupujcie jak boś wyszedł na prostą, dostał sterydy z rzadu i wibor rośnie jak szalony ty piszesz sprzedawaj.
albowiem dlatego winno się ignorować wypluwy tego gbaczego świerzopa pastewnego, kryptyda ta bowiem, pasie swój spęczniały, troli kołdun, uwagą poświęcaną przez Użytkowników tego szacownego Forum. Niech przepadnie w ciszy i indyferencji, ta gbacza, schizoidalna plazma.
On nie jest w żaden sposób dziwny, tylko gra lub grający mu płacą, dziw Cię, że chciał opchnąć, kiedy mu nie szło, a jak są lepsze perspektywy, to chce kupić taniej?
Jednak przyznam, że są tu i bardziej subtelne trolle, ten jest akurat irytujący, ale w gruncie rzeczy to bardzo prosty człowiek.
W porównaniu z wami wielki guru gieldy ja sprzedałem po 12,50 na samej górze a teraz kupiłem pekao minimalnie drożej niż obecny kurs ale przynajmniej będzie dywidenda
To po co tu siedzisz, młokosie czeladny, skoro w pohardzaniu masz ten papierre. Po co te defetystyczne wypluwy na klawiutorox, na co poświęcasz swój czas i energiję. Użytkownik Kek przedstawił racjonalne i potencjalne wyjaśnienie te kilka wpisów wyżej, za co w imieniu Społeczności uprzejmie dziękuję.