• A do Pruskiego nie mam żadnych pretensji, zrobił bardzo dobrą robotę Autor: ~mike75 [83.25.56.*]
    A że mu systematycznie przeszkadzali a na koniec wbrew prawu przejeli bank - co on mógł na to poradzić?
    W gruncie rzeczy wielka szkoda porządnego człowieka - jedyny czlowiek, który rozumiał ( jako były Prezes BFG ) do czego upadek IDei mógł doprowadzić i walczył w uczciwy i profesjonalny sposób do samego końca.
    Czy Wiecie Pisowcy, że ja tego Wam nie zapomnę? Być może przebaczę, ale potrzebuję jeszcze kilku lat - nie przyzwyczaiłem się jeszcze do tego, że wbrew prawu instytucje pisowskie okradają mnie z dnia na dzień - wbrew prawu!
    Jest jeszcze NSA - równomiernie ( na razie nie daję rady, za dużo spraw i zostawiam Ideę z boku ) będę chciał dotrzeć do członków KE od finansów i bankowości ( ale tu nie ma pośpiechu ) - Leszek niech robi swoje, moje działania tu nie zaszkodzą myślę -niech więdzą, że nie tylko Leszek jest poszkodowany!

• Re: A do Pruskiego nie mam żadnych pretensji, zrobił bardzo dobrą robotę Autor: ~mike75 [83.25.56.*]
    I do końca mojego życia nie zrozumiem, jak CI - którzy szczycą się być patriotami - załatwili 70 tys. Polaków!
    Ech, Glapciu i Pinokio - myślę, że w długim okresie to będzie Pyrrusowe zwycięstwo.
    Ale zło, które wyszło z najczarniejszych zakamarków - jest bardzo niebezpieczne!
    W gruncie rzeczy, to trochę Wam się dziwię, MOI UKOCHANI PISOWCY - macie armię, policję, służby specjalne itd... Przecież już dawno powinniście mnie zamknąć albo na trochę ( więzienie ) albo na zawsze ( zabójstwo )- dziwne, naprawdę dziwne, że tyle czasu potrzebujecie aby podjąć właściwą decyzję!
[x]
IDEABANK 0,00% 1,59 2020-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.