• Pamiętacie jak Pinokio mówił Autor: ~mike75 [188.47.69.*]
    że żaden bank pisowski nie jest zainteresowany przejęciem IDei?
    Ten kłamca!
    Mówił to bodajże w 2019 a przecież już szykowali się do nacjonalizacji Idei...
    Przecież już wtedy mnie i innych oszukiwał!
    Twórca miliona samochodów elektrycznych, hehe!
    Ja już naprawdę wolę Ziobro z dwojga złego - ten chociaż konsekwentnie rozwala system sprawiedliwości ale otwarcie o tym mówi i nie kłamie! Choć zło i tak pozostaje złem!
  • Re: Pamiętacie jak Pinokio mówił Autor: ~Taaa [5.173.10.*]
    Znowu się pochlało?
  • Re: Pamiętacie jak Pinokio mówił Autor: ~mike75 [5.184.108.*]
    Hehe, żeby przetrwać moralnie dla mnie ciężkie rządy Pisowcow muszę się czasami wyzerować, bo w przeciwnym razie trafiłbym do psychiatryka a nie daj Boże w jednej sali by mnie posadzili razem z Szalonym Antkiem. On by mi mówił o wybuchach a ja o Idei. Więc lepiej żeby do tego nie doszło....
  • Re: Pamiętacie jak Pinokio mówił Autor: ~mike75 [188.47.55.*]
    I a propos - nikogo nie obrażam poprzednim tekstem - tragedia jest zawsze tragedią i szkoda żyć ludzkich! Pod tym względem ja nie różnicuję ludzi na Pisowców, migrantów, Lewaków itd - każde życie ludzkie jest niezwykle cenne!
    Może Wy się kiedyś MOI UKOCHANI PISOWCY - zmienicie - ale szczerzę w to wątpię niestety...
    Pozdrowienia dla Szalonego Antka ( coś ostatnio rzadko go puszczają na wizję niestety ...) !
  • Re: Pamiętacie jak Pinokio mówił Autor: ~Taaa [5.173.10.*]
    No ok ale nie uważasz że skoro przegrałeś na giełdzie większość pieniędzy to nierozsądnie jest przepijać resztę? Może odkładaj by córce przyszłość zapewnić!
  • Re: Pamiętacie jak Pinokio mówił Autor: ~mike75 [188.47.55.*]
    Hehe - dziś na GPW zarobilem 15 KPLN ( choć to jeszcze zysk niezrealizowany )... Jeszcze tylko 85 kPLN i odrobię IDeę.
    A zapomniałem... Trochę mniej, bo trzeba uwzględnić realną stopę inflacji - czyli jak ktoś miał rok temu 100 kPLN i trzymal w PEKAO lub innym pisowskich banku na lokatach to ma 90 kPLN... Więc już dużo Taaa do odrobienia nie mam!
    Inny temat - NSA jeśli będzie profesjonalne, niezależne i obiektywne - zwróci ponownie skargi do WSA, oni nie zachowali się profesjonalnie w temacie IDEI - ja w sądy pisowskie nie wierzę ale kto wie.. Może znajdzie się kilku uczciwych sędziów.
  • Re: Pamiętacie jak Pinokio mówił Autor: ~Taaa [37.47.181.*]
    Ty tuzie gpw
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.