Teraz dwa lata czekania... W kolejnym etapie - jak trzeba będzie poznam osobiście wszystkich członków Komisji Europejskiej od bankowości i finansów i dam im dowody, że przejęcie było bezprawne i na zamówienie polityczne! Nie liczę specjalnie na NSA ale wiem, że nie jestem sam - są inni poszkodowani, klikadziesiąt tysięcy Polaków z których większość pogodziła się z niesprawiedliwością i bezprawiem niestety - zresztą powiedzmy sobie szczerze jeśli ktoś stracił poniżej 10 tys. trzeba się dobrze zastanowić nad dodatkowymi kosztami skargi do NSA i ew. kolejnych etapów. Głęboko wierzę, że temat kradzieży bardzo dobrego banku - nam Właścicielom - doprowadzimy do zwycięskiego końca!
I powiem Wam, Moi UKOCHANI PISOWCY - całkiem Wam odbiło! Macie narzędzie, możecie Panu X zabrać i dać Panu Y w ramach redystrybucji Dochodu Narodowego ( ale zgodnie z prawem i ustawami ) - i do tego nikt nie będzie się czepiał! Ale nie możecie celowo niszczyć osób lub firm, które Was nie popierają - to nie jest zgodne z Konstytucja Polską i Prawem Unijnym - i o to chcę walczyć! Powoli nadchodzi kryzys i odejdziecie ze sceny politycznej z podkulonym ogonem - prawdopodobnie część z Was wyląduje za kratkami - mam nadzieję, że tym razem Ci co przejmą Władzę nie odpuszczą.
Chłopie o czym ty gadasz kapitały idea były ujemne, miała tylko jedną gałąź biznesu która już nie działała brak możliwości pozyskania zewnętrznego kapitału to co mieli zrobić ? Czarny miał czas nie dał siana na dokapitalizowanie to nie mieli innego wyjścia. Mieli zatruć system finansowy ?
Jakie ujemne? Nie mówisz chyba o tej niespełniającej kryterium niezależności wycenie PWC na zamówienie BFG? Wg publicznie opublikowanego spr. Fin. Idei były dodatnie a bank właśnie miał publikować wyniki za kolejny super kwartał z zyskiem. Chłopie! A ja Ci mówię, że wygram z tymi urzędnikami Pisowskimi- zresztą nie jestem sam. Czas zaczyna działać weszcie na korzyść poszkodowanych. A ja mam troche czasu i znajdę potrzebna energię, żeby temat dokończyć. Wystarczy być trochę madrzejrzym od Pisowskich urzędników a to wcale nie jest trudne!
a od kiedy ta parta działa z konstytuacją i ustawami ? Ta parta nauczyła się, ze jak coś nie jest zgodnie z ustawą to trzeba utawę zmienić (nawet w nocnym głosowaniu), a jak nie ma większości to olać bo maja sądy więc i tak sprawiedliwość będzie po ich stronie. Jeszcze mają telewizje, żeby każde osztustwo uzasadnić i zawsze jakiś prawnik sie znajdzie co za garść srebrników palnie jakąś bzdure. To ze 99% będzie mówił że to bzdura to nie jestotne bo w tvp puszczą tego jednego tylko ale ze 20 razy żeby się utrwaliło.
Zgadza się! Ale kto to może zmienić? Jedynie ludzie, wyborcy.. Którzy nadal, również wg niezależnych sondaży w 30 % procentach popierają tych manipulatorów kłamstwa i prawdy...
Za mądry ty to nie byłeś inwestując w bankruta. Resolution zgodnie z prawem UE. Możesz sobie skargi nawet do świętego Piotra składać. Skutek będzie podobny.
Taaa - czyżbyś był Prezesem TSUE i szefem KE ds.bankowości, żeby wyrokować co będzie na koniec? Całkiem możliwe, że Janek lub inni odzyskają nie tylko stracone pieniądze ale znacznie więcej ponad to! Zadziwia mnie Twój interes w tym temacie... Ja uważam, że szanse są minimum 50 % ( pomimo tego, że wiem, że mamy rację ) a tylko 50 %, bo w temacie są umoczeni wysoko postawieni urzędnicy państwowi a polskie sądy straciły swoją niezależność!