Po akceptacji części planu naprawy... Jak można być takim świnią? Otóż można - mój owczarek podhalański ma więcej honoru i zasad postępowania niż wszyscy Pisowcy razem wzięci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ten owczarek podhalański zwany Misiek - to bohater. Nie bałby się Pisowców - walczyłby o sprawiedliwość. I jak ładnie przynosi piłeczkę i jak się cieszy na mój widok - tego MOI UKOCHANI PISOWCY nie zrozumiecie, bo zdolność kochania ludzi lub zwierząt w Was zanikła ( zwyciężyła w Was złą strona miłości - nienawiść ).
Jak to rząd nie ma z tym nic wspólnego? Decyzja BFG była konsultowana z rządem i Glapa. Więc zarówno rząd jak i PiS poparł ta decyzję. Prawda czasami ma różne oblicza ale tutaj nie ma dyskusji. Prawda jest tylko jedna.
Mój kochany Taaa - dopóki jest cień nadziei ze strony poszkodowanych - sprawa nie jest zakończona! A nadzieja jest, powiedziałbym, że nie tylko nadzieja ale i szanse na ostateczne zwycięstwo są spore - no i czekam na uzasadnienie wyroku, bo jeszcze do mnie nie doszło - bardzo jestem ciekaw argumentacji WSA...