• A gdzie jest pablopablo ??? Autor: ~RóżowyMisio [143.244.54.*]
    Gdzie ta pipcia która tak się mądrowała ????
  • Re: A gdzie jest pablopablo ??? Autor: ~gonzo [176.109.165.*]
    mądrzył się, mądrzył i pewnie przeskoczył na inny kwiatek
    brak strategii i konsekwencji to największa słabość początkujących inwestorków
    tymczasem ktoś ładnie podbiera
  • Re: A gdzie jest pablopablo ??? Autor: ~Marqqo [5.173.48.*]
    Zamkniecie 1,60 dzisiaj niestety
  • Re: A gdzie jest pablopablo ??? Autor: ~pablołamaga [85.115.35.*]
    jak to gdzie?! wiadomo przecież.... stoi i czeka przy godziwej wycenie ze swoim potężnym kapitałem- 1 tys pln XD
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [138.199.59.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: A gdzie jest pablopablo ??? Autor: pawelpablo [91.150.167.*]
    oj dziubaski co wy takie niecierpliwe, po co mam tu siedzieć i z wami gadać, wystarczy, że czytam te posty pełne nadziei, zdziwienia i frustracji (o abstrakcyjnym myśleniu nie wspominając), a póki co stagnacja tutaj.
    @SD jest tutaj guru inwestowania więc niech wam maluje trawę na zielono i mówi ile to trzeba w cigames wkładać kapitału i kiedy żeby się nie frustrować, więc te moje "śmieszne" inwestowanie tutaj cóż mało istotne dla was :D
    A no i gdzie się podział ten podszywacz? mało go coś tutaj przez co duch hejtu pablopablo zamiera - @SD no weź jeszcze trochę się popodszywaj będzie mi milej (nie wiem jak tam na UL bo nie wchodzę tam) :D

Nie mniej ogólnie racja - straciłem zainteresowanie tą spółką bo zarobiłem już swoje póki co i wystarczy, a że się dzięki wam urlopuję jeszcze przez miesiąc może kapkę dłużej, to tym bardziej nie chce mi się tracić czasu na głupotki forumowe.
    Póki co nic się nie zmieniło tutaj więc cóż.
    A, że gamedev odbija tu i tam to też wolę skupić się w ramach przeznaczonego na gpw czasu na innych mniejszych spółkach, gdzie potencjał rozwoju, a co za tym idzie wzrostów znacznie wyższy.
    Jak tam podbitka pod PS5? udała się?
    Jak tam wyczekiwanie na mega wyniki? coś nie widać, żeby kurs wystrzelił pod niebo (ok w trakcie kończenia tego wpisu widzę 3% w górę 1,6 przebite, ciekawe czy jak zawsze pump and dump - gratulacje dla tych co mogli po części z haka zejść)...

Powodzenia moi mili hejterzy - btw. Bieszczady polecam, trochę pada ale i tak jest ładnie :D
  • Re: A gdzie jest pablopablo ??? Autor: ~Sd [138.199.59.*]
    O widze jest ten mitoman ktory sprzedal swoje 1500 akcji kupione po niegodnej cenie 1.38zl i sprzedal po jakze godnej 1.50zl. Tak sie pysznil ze zarobil 200 zl i stac go na pole namiotowe i lowienie ryb nad rzeczka.
    Milioner i filantrop pan swietna rada ktory o gieldzie nie ma zielonego pojecia. Buhahahaha
  • Re: A gdzie jest pablopablo ??? Autor: ~pablopablo [5.173.57.*]
    Nie płacz trzymaj dalej i dziubasku nie wiesz ile, więc wiesz mogę tobie powiedzieć że circa ponad 300% wjechało przez rok ponad, ty się kisisz więc tak jak wyżej, ciśnij dalej i podrabiaj mój hejt niech żyje wiecznie. A podróże po pl są spoko, po świecie się już nalatałem więc wiesz... Co kto lubi :D
  • Re: A gdzie jest pablopablo ??? Autor: slawusg27 [89.64.36.*]
    ~~pawepablo
    nikt poważny nie oczekuje tutaj "wystrzału w niebo" jak piszesz. Tak myślą tylko ( jak ostatnio popularne stało się określenie pewnego polityka pod granicą Białoruską ) pasikoniki skaczący z spółki na spółkę...
  • Re: A gdzie jest pablopablo ??? Autor: ~Jurek [194.242.52.*]
    Ale się nazarabiał ..... urlop w Bieszczadach :))))) No grube miliony :)))
  • Re: A gdzie jest pablopablo ??? Autor: ~RóżowyMisio [143.244.54.*]
    Wywołałem komedianta i jest. Znaczy się czuwa i się męczy.
    Oczywiście udaje zarobionego po pachy. Pisze widzę że 300%. Ej tam. Z cyframi to się nie krępuj. Wal śmiało co do główki wpadnie

• Re: A gdzie jest pablopablo ??? Autor: ~pablopablo [5.173.142.*]
    Misiu gadaj zdrów. Cieszę się że z haka schodzicie. Tyle. Jutro podbitka zapewne i kolejny zjazd po wynikach.
    A co do Bieszczad i zwiedzania naszego kraju raju ma to swoje uroki, tym bardziej jak gdzieś się nie było 20-25 lat i można porównać co się zmieniło. A cyferki po ostatniej podbitce dały na tyle fajny efekt, że cóż... Trzeba mieć umiar i też odpocząć od gpw. A męczą się raczej inni z tym żeby zejść z haka lub żeby im te 100 tys kapitału włożonego przy 0,76 wróciło na niebotyczny wirtualny zarobek. Powodzonka. za jakiś czas pewnie odczytam jaki to gniot, kiedy skończą się powody do tego żeby rosło i lekko spadnie, historia zatoczy koło a wraz z nią mój kapitał - taki żarcik.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [138.199.59.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: A gdzie jest pablopablo ??? Autor: ~pablopablo [5.173.142.*]
    @SD znowu trochę podskoczyło do góry i cwaniactwo i odwaga wjechała na forum największych wisielców takich jak ty. Najzabawniejsze było od ostatniego 1,9 twoje beczenie i wielu innych. Piszę, że fajnie, że z haka schodzisz a tobie jeszcze źle. No nie kumam. Ciekawy jestem jak ten czat jutro i czy będzie rudzielec pajacował jak zawsze przy takiej okazji Haha
    Spinaj się dalej to takie zabawne.
    Pozdro mylionerze co to ma 5% kapitału swojego w ilosci 100k PLN taka mrówka jak ja ci zazdrości mega zarobku Haha
    Mitoman i beksa. Gdzie teksty o tornistrach i innych? Tak bardzo płakałeś jak spadało... I tak bardzo wyzywałeś bo ktoś zarobił wcześniej a ty się spóźniłeś. Masz okazję niebawem też dołączyć do grona zarobionych... Sztos to forum haha
  • Re: A gdzie jest pablopablo ??? Autor: ~Lolek [154.3.222.*]
    Z haka to schodza ci co maja akcje cdpr, i to z wielkim kacem. Tutaj sie dopiero moze zaczynac.
  • Re: A gdzie jest pablopablo ??? Autor: ~Sd [138.199.59.*]
    Dnia 2021-09-01 o godz. 19:35 ~pablopablo napisał(a):
    > @SD znowu trochę podskoczyło do góry i cwaniactwo i odwaga wjechała na forum największych wisielców takich jak ty. Najzabawniejsze było od ostatniego 1,9 twoje beczenie i wielu innych. Piszę, że fajnie, że z haka schodzisz a tobie jeszcze źle. No nie kumam. Ciekawy jestem jak ten czat jutro i czy będzie rudzielec pajacował jak zawsze przy takiej okazji Haha
    > > Spinaj się dalej to takie zabawne.
    > > Pozdro mylionerze co to ma 5% kapitału swojego w ilosci 100k PLN taka mrówka jak ja ci zazdrości mega zarobku Haha
    > > Mitoman i beksa. Gdzie teksty o tornistrach i innych? Tak bardzo płakałeś jak spadało... I tak bardzo wyzywałeś bo ktoś zarobił wcześniej a ty się spóźniłeś. Masz okazję niebawem też dołączyć do grona zarobionych... Sztos to forum haha

Znowu bredzisz .. Jak moge wisiec na haku ze srednia 0,72 zl ???? To ty wisisz z rozpaczy i zazdrosci nedzarzu.
    Dla ciebie zarobek 200 zl jaki miales to fortuna….Kompromituj sie dalej mitomanie
  • Re: A gdzie jest pablopablo ??? Autor: qqba [64.88.227.*]
    Do pablopablo: ostatnio pisalem to na innej spolce ale i do Ciebie to tez sie moze tyczyc.
    Stary powiedz tak szczerze co Ci daje takie pisanie tutaj.
    Chcesz sie dowartosciowac? Kurde ale musisz miec slabe zycie rodzinne. Nikt Cie w domu nie dowartosciowuje. Szkoda mi Ciebie ze musisz na forum bankiera dowartosciowywac sie. Szkoda ze pomimo ze nie masz akcji dalej tu siedzisz i opowiadasz o swoich wakacjach. Ludzie ktorzy naprawde zarabiaja nie siedza na forum i nie pieja o tym.
    Najlepsze jest to, ze jak juz sprzedales to odrazu pisales ze cena nie wzrosnie. To jest mistrzowskie.
    Ale sluchaj zapomniales dodac ze kupiles w dolku i sprzedales na gorce.
    Jak chcesz abysmy Cie dowartosciowali to nie ma problemu, to sluchaj:
    Jestes najlepszy, jestes moim mistrzem. Chcialbym umiec tak grac na gieldzie jak Ty. Zazdro.
    Pozdro
  • Re: A gdzie jest pablopablo ??? Autor: ~pablopablo [5.173.163.*]
    Nie czaisz kontekstu rozmów z SD i paroma innymi tutaj. Widzisz dam Ci hint czasami moje jak i wielu pisanie tutaj jest anty wskaźnikiem, a czasami dobrą radą między wierszami. Jak dobrze zinterpretujesz to forum to trochę może pomóc. Z ciekawości zajrzałem co tu się dzieje, tym bardziej, że jak widzisz w wielu kwestiach się nie myliłem. To nie chodzi o dowartościowanie, mylisz pojęcia. Dowartościować się chcą ci, którzy podszywają się pod kogoś albo zakładają takie wątki jak ten. A co do kursu, niech wam rośnie. 2-3 PLN jest jak najbardziej możliwe o ile rudy niczego nie przekombinuje w jakiej perspektywie - cóż trudno powiedzieć póki co kasa jest i będzie z tego co wyszło, jakie będą wyniki - mega jestem ciekawy czy się z moimi szacunkami pokryją i co dalej. Czy coś kolejnego w stylu sgwc2 czy może w inną stronę żeby kasę zapewnić pod wyczekiwane lotf2. Mnie w każdym razie nie przekonuje spółka na dłuższą metę, a na obecną chwilę takie podbitki to zawsze kończyły się szybkim zarobkiem i kilkoma kółeczkami. A że starczy tego hazardu już dla mnie... to już powiedziałem wcześniej poniekąd. A jak wyniki będą lipne lub gdy koszta projektów prowadzonych spore to sam sobie dośpiewaj co się może dziać dalej.
    Ogólnie fajne jest też to że gamedev odbija nieco i widać, że kapitał wraca na niektóre spółki. Pożyjemy zobaczymy. I tym optymistynym akcentem do poczytania kiedyś.
  • Re: A gdzie jest pablopablo ??? Autor: ~Lidzia [31.0.94.*]
    Dnia 2021-09-02 o godz. 01:26 ~pablopablo napisał(a):
    > Nie czaisz kontekstu rozmów z SD i paroma innymi tutaj. Widzisz dam Ci hint czasami moje jak i wielu pisanie tutaj jest anty wskaźnikiem, a czasami dobrą radą między wierszami. Jak dobrze zinterpretujesz to forum to trochę może pomóc. Z ciekawości zajrzałem co tu się dzieje, tym bardziej, że jak widzisz w wielu kwestiach się nie myliłem. To nie chodzi o dowartościowanie, mylisz pojęcia. Dowartościować się chcą ci, którzy podszywają się pod kogoś albo zakładają takie wątki jak ten. A co do kursu, niech wam rośnie. 2-3 PLN jest jak najbardziej możliwe o ile rudy niczego nie przekombinuje w jakiej perspektywie - cóż trudno powiedzieć póki co kasa jest i będzie z tego co wyszło, jakie będą wyniki - mega jestem ciekawy czy się z moimi szacunkami pokryją i co dalej. Czy coś kolejnego w stylu sgwc2 czy może w inną stronę żeby kasę zapewnić pod wyczekiwane lotf2. Mnie w każdym razie nie przekonuje spółka na dłuższą metę, a na obecną chwilę takie podbitki to zawsze kończyły się szybkim zarobkiem i kilkoma kółeczkami. A że starczy tego hazardu już dla mnie... to już powiedziałem wcześniej poniekąd. A jak wyniki będą lipne lub gdy koszta projektów prowadzonych spore to sam sobie dośpiewaj co się może dziać dalej.
    > > Ogólnie fajne jest też to że gamedev odbija nieco i widać, że kapitał wraca na niektóre spółki. Pożyjemy zobaczymy. I tym optymistynym akcentem do poczytania kiedyś.

Psychopata ?????
[x]
CIGAMES 0,00% 2,96 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.