Hej, przyjacielu! Wiele dróg zna wiatr;Trudno je poznać i przejść.Pochyl próg nieba, szukaj swoich lat,W krajobrazy nowe wejdź.Hej, przyjacielu! Spróbuj jeszcze raz!Czas twój zaczyna się dziś!Nie patrz za siebie - świat przed sobą masz!Co dzień dalej, dalej idź!Dalej - jasnym spojrzeniem,Pierwszym pragnieniem, myślą jak ptak!Dalej - sercem gorącym,Krzykiem pod słońce, drogą pod wiatr!Hej, przyjacielu! Wiele słońc zna wiatr;Każde z nich żyje przez dzień.Kiedy odejdziesz - gdzie zostanie ślad?Wzejdzie trawa, spłynie cień ...Hej, przyjacielu! Spróbuj jeszcze raz!Czas twój zaczyna się dziś!Kwitną dokoła trotuary miast.Co dzień dalej, dalej idź!Dalej - jasnym spojrzeniem,Pierwszym pragnieniem, myślą jak ptak!Dalej - sercem gorącym,Krzykiem pod słońce, drogą pod wiatr!Hej, przyjacielu! Wiele słów zna wiatr;Prawdy nie szukaj już sam!Niech dzień odmieni marzeń twoich kształt,Zburzy spokój czterech ścian.Hej, przyjacielu! Spróbuj jeszcze raz!Czas twój zaczyna się dziś!Nie bój się patrzeć ludziom prosto w twarz!Co dzień dalej, dalej idź!
Może i odwala. Gdyby Ciebie okradziono że wszystkich oszczednosci też może Tobie by odwalało. Mam to zresztą gdzieś. Niech Pisowcy przynajmniej będą świadomi, że zrobili wielu ludziom olbrzymią krzywdę!
Dnia 2021-08-12 o godz. 08:54 ~Mike75 napisał(a): > Może i odwala. Gdyby Ciebie okradziono że wszystkich oszczednosci też może Tobie by odwalało. Mam to zresztą gdzieś. Niech Pisowcy przynajmniej będą świadomi, że zrobili wielu ludziom olbrzymią krzywdę!
ciebie nie okradziono tylko wymierzono karę, za dopuszczenie do okradzenia obligatariuszy getback !!!!!!!! Będziesz się za to smażył w piekle, czorty już grzejom smołe dla ciebie, ale zanim to nastąpi to żebyś się nie zdziwił, jak się okaże że prokuratura będzie jeszcze przesluchiwała takich jak ty akcjonariuszy celem ustalenia czy jako członkowie WZA nie dopełniliście nadzoru nad bankiem i czy tym samym nie przyczyniliście się do powstania szkody, poprzez sprzedaż obligacji getback bez zezwolenia. Leszek się wykręci, bo ma drogich prawników, ale tacy tak ty już nie !!!! Obligatariusze getback składają już na akcjonariuszy idea banku takich jak ty pozwy o odszkodowania !
Myślałem, że tylko mi odwala ale widzę, że są lepsi niż ja. Tak, tak- jako wykiwany akcjonariusz Idei jestem winny wszystkim nieszczęściom, które mają miejsce na Ziemi. A pozwy sobie składa. Życzę powodzenia!
Obligatariusze GetBeck-u (ale nie tylko tej firmy ) to najwieksza patologia swiata finansowego. Widziały gały co brały !!! Kupiłeś sobie sam te obligi to je teraz wpierdzielaj i przestań skamleć o kase. Zaden pracownik IB Cie nie zmuszał do ich kupienia i złożenia podpisu
Dnia 2021-08-12 o godz. 08:54 ~Mike75 napisał(a): > Może i odwala. Gdyby Ciebie okradziono że wszystkich oszczednosci też może Tobie by odwalało. Mam to zresztą gdzieś. Niech Pisowcy przynajmniej będą świadomi, że zrobili wielu ludziom olbrzymią krzywdę!
Co ty pie..isz Mike 75 nikt cię nie okradł po prostu popełniłeś błąd inwestycyjny ja też kiedyś straciłem sporo na giełdzie ale nikogo o to nie oskarżam sam sobie byłem winny , chciwy i głupi oraz zaślepiony to była lekcja z życia teraz już nigdy nie popełniam tego błędu zawsze kupuję spółki za maks 20% swojego portfela a gdy trafię na wybicie z dołka zakładam SL i realizuję częściową sprzedaż akcji na pokrycie kapitału za który kupiłem akcję , giełda to ryzyko inwestycyjne dlatego każdy który inwestuje swoje oszczędności powinien się z tym liczyć po pierwsze nigdy nie inwestuj 100% portfela w jedną spółkę ,po drugie zawsze ustaw stopa a gdy wchodzisz w banki musisz mieć świadomość o stracie w razie resolution . Nowy rok był bardzo bolesny dla akcjonariuszy idea bank strasznie im współczuję ale proszę pamiętać że jeżeli jest zdrowie to kasa nie jest najważniejsza bo raz ona jest a raz jej nie ma i tyle. Na początku stycznia posiadałem akcje GetinNoble też nie powiem miałem ból brzucha ale ustawiony wtedy stop los na 0,15 nie zadziałał i pomimo tej perfidnej zagrywce z idea bankiem getin przetrwał na razie a teraz już jest b.dobrze i nawet gdyby było źle odzyskałem już kapitał a reszta akcji jest za 0 zł oczywiście zabezpieczona stop losem w razie cofnięcia . Mike jeszcze jedno pytanie czy te stracone środki potrafisz odrobić bo jeżeli tak to do dzieła a słońce dla Ciebie też wyjdzie czego Ci życzę pozdrawiam