Firma spłaciła kredyty, teraz czeka ja tylko lustrzana przyszłość. Ma przejąć open finance wszystkich ludzi którzy tam pracowali, a to są bardzo ogarnięci pracownicy. Firma zajmuje się kredytami więc na dzisiejsze czasy jakie mamy teraz czyli kolejki po miesiac żeby dostać kredyt, niedługo wyniki za 3 kwartal które będą świetne, nawet wczoraj kobieta z zarządu kupowala akcje więc wiadomo co tu będzie. A te leszcze co piszą i namawiają na spadki będą od kupować po 5 ziko
Kobieta z zarządu kupowała? Ty tak serio? Komunikatów nie potrafisz odczytać a ludziom chcesz doradzać? Na miano leszcza to jednak Ty zasługujesz z taką inteligencją. No chyba że celowo to p8szesz zeby sprzedać jak najwyżej...
Dokładnie, ci co wiedzą jaka jest aktualnie skalowalność tego biznesu kupują a reszta niech się przygląda i nie ma co teraz nagłaśniać tematu bo zaraz podaż tanich akcji się skończy, jak już się nie skończyła bo arkusz swieci pustkami.
Świeci pustkami bo za darmo nie będą ludzie oddawać już leszcze oddali będą kupować po 5 zł, dr ma mało akci więc to jest duży plus dla nas będzie tu 10 zł za miesiąc, tak słyszałem właśnie ze prawie wszystkich zwerbowali akurat mam znajomego co pracował w open finance już pracuje wiadomo gdzie niech każdy pozbiera to wszystko do kupy i się zastanowi czy będzie kupował po 1,5 czy po 5 a potem po 10
Warto wejść bo w to grają co kilka miesięcy. Ale poniżej złotówki za tydzień i mała kwotą, tu się obroty robią na 50k więc jak wejdziesz powyżej 10k to ciężko uciec.