• Moi Ukochani Pisowcy! Autor: ~Mike75 [188.47.83.*]
    Użyjcie swoich wpływów, żeby wyrok WSA i NSA był sprawiedliwy ( żart, choć niestety stał się rzeczywistością ) ! Odkręcając słowa - nie ingerujcie w system sprawiedliwości!
    Nie może być tak, żeby Zero pouczał profesorów Prawa, którzy mają duża większą wiedzę i po prostu są mądrzejsi!
    Przegracie! Ja Mike75 obiecuję Wam to i nawet w 1 % Wam pomogę w tym - żebyście znaleźli właściwe dla Was miejsce, Moi Ukochani Pisowcy!
  • Re: Moi Ukochani Pisowcy! Autor: ~Mike75 [188.47.83.*]
    Ja znam tą pewność siebie i arogancję - ale nie będę mówił czyja to była swastyka.
    Na całe szczęście ja mam swoich idoli - jak Broniewski, Słowacki czy Asnyk- mnie te chude "gwiazdy" Pisowskie nie zachwycają, bardziej mi ich żal.
  • Re: Moi Ukochani Pisowcy! Autor: ~Jaś [94.172.231.*]
    Chlopie napisał byś coś merytorycznego...co w sprawie się dzieje...
  • Re: Moi Ukochani Pisowcy! Autor: ~Mike75 [5.184.102.*]
    Haha, Jasiu- merytorycznosc to była do 30.12.2020, teraz jest tylko oczekiwanie na wyrok WSA, potem NSA i brak konkretów. I brak ukradzionej kasy. Nawet się ładnie do mnie zwracasz - chłopie, hehe - zaczalem nawet lubić te sformułowanie i wcale nie czuje się urażony!
  • Re: Moi Ukochani Pisowcy! Autor: ~Lesław_Czarnecki [46.114.104.*]
    Mike, dalej tu dziadożysz?
  • Re: Moi Ukochani Pisowcy! Autor: ~Miike75 [31.60.224.*]
    Chyba mam problem z przebaczeniem tak jak Wasz przywódca. Powinienem przecież odpuścić, bo te wpisy sam przyznaje są bez sensu. Swoją drogą nawet jak dostanę odszkodowanie to szkód zdrowotnych i moralnych nikt juz mi nie zwróci. Jedna niewłaściwa decyzja a ile będzie przykrych konsekwencji. I po co to wszystko?
  • Re: Moi Ukochani Pisowcy! Autor: ~CCCP [161.8.19.*]
    Im dalej od tej daty 04.01.2021r. tym bardziej przekonuje się o przekręcie. Nie mialem papierów idea (mam GNB), także bezpośrednio mnie to nic nie kosztowało (pomijam odszkodowanie z moich podatków). Co raz więcej pisowcy robią przekrętow w prawie, kręcą, mieszają paragr. i dostosowują do swoich potrzeb. Kiedyś tam głosowalem na goscia z PIS-u, żyłem nadzieją, że w końcu będzie normalniej, po krętactwach Tuska i okradaniu Polakow przez "elyty" z jego ekipy. Niestety kolejny raz bład i nauczka na przyszłośc. Na pewno w wyborach 23r. a może i wcześniej na pewno pisowcy, tuskowcy, bolszewiki i p................. pójdą w odstawkę, mego i mojej rodziny głosu mieć nie będą.
  • Re: Moi Ukochani Pisowcy! Autor: ~Marudy [5.173.12.*]
    A nie lepiej odrobić na Holdingu? 2 zika będzie może w wakacje już. No nie lepiej jękolić
  • Re: Moi Ukochani Pisowcy! Autor: ~CCCP [83.24.199.*]
    Ja nie mam co odrabiac na razie, strat dzieki Bogu w 20r. nie mialem, a w 21r. na teraz tez nie mam. Ale roznie moze byc i nie zapieram sie, ze ten rok skoncze na minusie. Nie wiem o co biega na tych ostatnich podbitkach GH i dzisiajszej GNB, mi to smierdzi, to nie jest gra gieldowa, to spekula.
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.