• Moi Ukochani Pisowcy - czy ja nawołuję do nienawiści? Autor: ~Mike75 [188.47.52.*]
    Nigdy w żadnym moim tekście - nienawiść jest zła! Jeśli przez przypadek coś mi wymknęło - to przepraszam, nigdy nie jestem za nienawiścią!
    Popatrzcie sobie w twarz Moi Ukochani Pisowcy - a czy Wy nawołujecie do nienawiści?
    Jak zawsze oddany Wam ( prawie jak pies ) - Mike75 pozdrawia Was!

• Re: Moi Ukochani Pisowcy - czy ja nawołuję do nienawiści? Autor: ~Mike75 [188.47.52.*]
    No, zawsze Święci LUDZIE KOŚCIOŁA - jak choćby Arcybiskup Jędraszewski - niby mówił o czerwonej zarazie porównując ją do LGBT - chyba to nie jest nawołanie do nienawiści?
    Moi Kochani Pisowcy - tak, jestem za Polakami i za Konstytucją.
    Choć WIELKI PRZYWÓDCA NARODU jak poczuł strach -też wzywał swoje brygady do OBRONY KOŚCIOŁÓW! Czy to po katolicku - nie wiem, może i tak?
    Świat Ludzki jest pełen pytań i rzadko można uzyskać prawdziwą i celną odpowiedź - niestety!
  • Re: Moi Ukochani Pisowcy - czy ja nawołuję do nienawiści? Autor: ~Mike75 [188.47.52.*]
    I nie wiem - moje zdanie - Generał Jaruzelski - któremu wiele razy śmierć zaglądała w oczy i który nie raz nie tylko w trakcie II wojny światowej walczył za wolną Polskę - i jak porównuję Was do niego, MOI UKOCHANI PISOWCY - to przepraszam, ale ja już zdecydowałem kto się bardziej ojczyźnie przysłużył! A jestem patriotą!
    Poza tym - Generał Jaruzelski by nie stchórzył i nie zachował się Jarek w wyniku niewielkich strajków przeciwników złamania statusu quo w sprawie aborcyjnej. Tam było czuć strach w oczach!!!!!!!
    I powiem Wam, MOI UKOCHANI PISOWCY jeszcze coś - można człowieka zamknąć w więzieniu, można go torturować - ale nie można zabrać jego godności.

Poczytajcie to co ten człowiek ( Viktor Frankl ) ma to przekazania, przyda Wam się na Waszą niepewną przyszłość:

pl.wikipedia.org/wiki/Viktor_Frankl

Jak zwykle się kłaniam i pozostaję z szacunkiem - Mike75
    I tak przy okazji Oświata - były już tam różne katastrofy - Zalewska ( Piontkowski chciał dobrze ale nie miał szans ani twarzy do zmian ) - no i przyszedł czas Czarnka. Nie wiem czy śmiać się czy płakać. O ile Zalewska cofnęła w miarę dobrą zmianę odnośnie gimnazjów, ten człowiek chcę indoktrynizacji Młodych Polaków - pocieszeniem jest fakt, że i Hitler czy Stalin (jak również PRL ) też chcieli tego samego ale nie za bardzo im wyszło.
    Patrzę na to wszystko z niepokojem - jako Polak i patriota.
    MOI UKOCHANI PISOWCY - kłaniam się uniżenie - Mike75 - i jak zwykle działając dla Waszego Dobra - ostrzegam Was przed czasem w trosce o Was!
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.