Nigdy w żadnym moim tekście - nienawiść jest zła! Jeśli przez przypadek coś mi wymknęło - to przepraszam, nigdy nie jestem za nienawiścią! Popatrzcie sobie w twarz Moi Ukochani Pisowcy - a czy Wy nawołujecie do nienawiści? Jak zawsze oddany Wam ( prawie jak pies ) - Mike75 pozdrawia Was!
No, zawsze Święci LUDZIE KOŚCIOŁA - jak choćby Arcybiskup Jędraszewski - niby mówił o czerwonej zarazie porównując ją do LGBT - chyba to nie jest nawołanie do nienawiści? Moi Kochani Pisowcy - tak, jestem za Polakami i za Konstytucją. Choć WIELKI PRZYWÓDCA NARODU jak poczuł strach -też wzywał swoje brygady do OBRONY KOŚCIOŁÓW! Czy to po katolicku - nie wiem, może i tak? Świat Ludzki jest pełen pytań i rzadko można uzyskać prawdziwą i celną odpowiedź - niestety!
I nie wiem - moje zdanie - Generał Jaruzelski - któremu wiele razy śmierć zaglądała w oczy i który nie raz nie tylko w trakcie II wojny światowej walczył za wolną Polskę - i jak porównuję Was do niego, MOI UKOCHANI PISOWCY - to przepraszam, ale ja już zdecydowałem kto się bardziej ojczyźnie przysłużył! A jestem patriotą! Poza tym - Generał Jaruzelski by nie stchórzył i nie zachował się Jarek w wyniku niewielkich strajków przeciwników złamania statusu quo w sprawie aborcyjnej. Tam było czuć strach w oczach!!!!!!!
I tak przy okazji Oświata - były już tam różne katastrofy - Zalewska ( Piontkowski chciał dobrze ale nie miał szans ani twarzy do zmian ) - no i przyszedł czas Czarnka. Nie wiem czy śmiać się czy płakać. O ile Zalewska cofnęła w miarę dobrą zmianę odnośnie gimnazjów, ten człowiek chcę indoktrynizacji Młodych Polaków - pocieszeniem jest fakt, że i Hitler czy Stalin (jak również PRL ) też chcieli tego samego ale nie za bardzo im wyszło. Patrzę na to wszystko z niepokojem - jako Polak i patriota. MOI UKOCHANI PISOWCY - kłaniam się uniżenie - Mike75 - i jak zwykle działając dla Waszego Dobra - ostrzegam Was przed czasem w trosce o Was!