Też w to wierzę, choć to co dla Ciebie będzie piękne, w przypadku wielu z nas d.. nie urwie :) Pozostaje czekać i liczyć, że wzrosty będą jak najwyższe, bo to że będą wydaje się i dla mnie oczywiste. W zasadzie już się zaczęły z początkiem roku. kwiecień - to będzie dla mnie miesiąc prawdy
Ten kurs został zbijany lata..Też posiadam akcje od początku(masters),mam dużą stratę i cierpliwie czekam,że coś może się zdarzy i choć trochę odzyskam(strata 150k.złotych).Moja wina,nie bylo mnie w kraju nie interesowałem się tym.Nie mam do nikogo pretensji, że akcje posiadam po 1.90 grosza.Pozdrawiam tych co mają stare akcje i nie tylko.Ciekawe co się dzieje teraz z niejakim Sn...Chyba dobrze pamiętam.
Przez lata to spadało samo pod wpływem tego co się w spółce działo (złodziejskie połączenie, resplit, sytuacja finansowa spółki spowodowaną nieudolnością zarządu), ale ostatnie półtorej roku to już celowe działanie. Sn zniknął bardzo szybko jeszcze w 2007 roku z tego pamiętam.
wujek, masz w zupełności rację, jesteśmy bardzo słabi i tylko tak zgrywamy mocarnych, ale chyba przyznasz, że każdy czasami chciałby się poczuć wielkim, nie damy rady nic zrobić z kursem, w ogóle nic nie damy rady, może jedynie uda się pisać mniej bzdur, żebyś nie musiał tego czytać, dziękuję za cenną lekcję życia, myślę, że całe konsylium związane z Galilleo może się pod tym podpisać, bądź zdrów zacny wujku
to nie są bajki, a TY szanowny wujku jesteś wytrawnym detektywem, nikt się nie zorientował przez tyle lat, już myślałem, że jest to mistyfikacja doskonała, ale jednak nie, na moją zgubę przybył na forum wujek wielki szacun zacny wujku
jeszcze jedno wujku, mam nadzieję, że nie sprawię Ci przykrości, gdy będę dalej pisać sam do siebie, bo wiesz ja lubię takie schizofreniczne klimaty, na giełdzie padaczka, to przynajmniej na forum trochę przyjemności
widzę, że konwersacja kwitnie zaxy:) najbardziej mnie śmieszą te zarzuty o tym, jak to przebiegle zmieniam klawiatury/nicki i piszę sam ze sobą, żeby oszukać chyba wujka (po przecież wg jego logiki tu nikogo więcej nie ma) podczas, gdy sam wielokrotnie go przyłapałem na tym, że w jednym wątku atakował mnie pod różnymi pseudnimami. No, ale stara ludowa prawda mówi, że każdy sądzi swoją miarą
Szlachetny G pomasuj swoją spracowaną głowę i trop spiski zacznij od ip i weż pod uwagę ,,,,ze mogę być kobietą doprawdy co za szlachetni ludzie łza się w oku kręci
Ten kto czuje się oszukany,może złożyć prywatny pozew do sądu lub do prokuratury.Chętnie się tym zajmą z urzędu...(poprzez KNF).Ja nie znam szczegółów,co się działo,ale chyba było kilka resplitów.Jeśli były przekręty to pozew jest zasadny.Zastanawiam się nad pozwem i doniesieniem do prokuratury.Za Pis są duże szanse odzyskania kasy.
Największy przekręt dotyczył złodziejskiego połączenia. Nie poszliśmy z tym do sądu w określonym terminie, a sprawa całkowicie przedawniła się po 5 latach gdzieś w 2013 roku, W radzie nadzorczej siedzi były sędzia sądu polubownego w KNF. Splity i resplity nie są żadnym przestępstwem. Teraz to możemy im naskoczyć.
Sąd Polubowny przy Komisji Nadzoru Finansowego jest stałym, niezależnym sądem właściwym do rozpoznawania sporów między uczestnikami rynku finansowego, w szczególności pomiędzy podmiotami podlegającymi nadzorowi KNF a odbiorcami świadczonych przez nie usług. Przed Sądem Polubownym rozpatrywane są sprawy, których wartość przedmiotu sporu, co do zasady, wynosi co najmniej 500 zł oraz o prawa niemajątkowe. W ramach Sądu Polubownego działa Centrum Mediacji oraz Centrum Arbitrażu.
oj niewygodna prawda co, że usuwasz? to jeszcze raz... cytat z CV Pana Marczuka 2011 - 2013 - sędzia Sądu Polubownego przy KNF pelne CV na stronie Wikany
No dobra przyznaje się, Wujek mnie zdemaskował. A teraz karty na stół. Tak naprawdę nie mam akcji Wikany, w ogóle nie wiem co to za spółka. Jestem fotografem modelek Max Model i nazywam się Ewa S. (gallileo), można wpisać w wyszukiwarkę jak nie wierzycie. Serio.
przecież o tym mieliśmy poinformować w ostatniej chwili, całkowicie przyparci do muru, miałem nadzieję, że tą część prawdy, którą wyjawiłem wujowi wcześniej, wystarczy by go zadowolić, że już da nam spokój, teraz już nic nie pozostało w odwodzie, zostaliśmy całkowicie bezbronni, może trzeba zmienić spółkę, zanim nas wyśledzi znowu kilka lat niezłej zabawy będzie, szkoda tylko trochę tych, co rzeczywiście wierzyli
Wybacz zaxy ale nie moglem dluzej czekac, mialem noz na gardle i pętle zalożoną na szyi, zrozum.Jakos Ci to wynagrodze, jak trzeba będzie zagrać coś do kotleta, albo cyknać fotkę do dowodu, masz u mnie gratis
a do tych co jeszcze sie łudzą prosty przekaz. Wikana wcale nie buduje mieszkań tylko wypieka ciastka! https://drogerianiemiecka.pl/pl/producer/WIKANA/138
Nie rozumiem tylko jednego na tym forum: niektórzy używają strasznych wulgaryzmów i ich posty nie zostają usuwane.Ja kilka minut temu napisałam post i został usunięty.I nie były to słowa zbytnio obelzywe.
w takim razie muszę przeprosić, bo i ja sam dałem się kilka razy wyprowadzić z równowagi. Co do usuwania postów, to jeśli nikt nie zgłosi posta do moderatora to nie usuwają nawet niekulturalnych wyrazeń), ale jak ktoś zgłosi to potrafią usunąć, za byle co. Usuwają też posty z linkami na różne strony (jeśli ktoś zgłosi)