Miesiac temu bylo walne. Byli udzialowcy byly uchwaly byly opinie bieglego byly pytania byly odpowiedzi mniej lub bardziej merytoryczne byla uchwala o podwyzszeniu kapitalu zakladowego byly plany byly prognozy jest umowa z duza firma zaczynajaca sie na T..... na 1mw elektrownie
Teraz nagle spolka mialaby sie rozplynac i przestac funkcjonowac? Nie zadawaliby sobie trudu zwiazanego z powolywaniem walnego czy tez z zdobyciem opini od bieglego rewidenta
Gdyby to byl bankrut to poprostu olaliby sprawe
A ja sie patrze i smieje z was
Roszcie swoje dupska nastepnym razem na walne a nie podejmujecie decyzje po tym co napisza na forum jakies tam osoby w tym ja...maja dziesiatki tys akcji i czekaja az kasa sama przyjdzie
jak na razie panie Matiz to się zawsze myliłeś... także teraz to ja się śmieje z Ciebie, ale skoro tobie także do śmiechu (chyba z własnych opinii sprzed miesięcy;)) to luzik ;) tak patrząc na twe typy giełdowe (to i opennet) to ja bym na twoim miejscu giełdę odpuścił bo jesteś typowym antywskaźnikiem, co zachwalasz to leci na pysk...ale powodzenia życzę i szczęścia! jak to mawiają - kto nie ma szczęścia w grze ten ma szczęście w miłości ;) pozdrawiam !
nie ja po prostu jestem obiektywny ;) i widzę, że popełniłem duuuży błąd kupując tego gniota, który ma wiecznie tylko plany z których nic nie wynika... to już spisałem na straty ale sprzedam w dogodnym dla siebie czasie - jeść akcje nie wołają, więc niech leżą póki co-najwyżej na koniec roku wykorzystam jako tarczę podatkową...a nóż jakimś cudem któryś z planów przypadkowo zrealizują do tego czasu...a może wreszcie powołają jakiegoś zdolniejszego prezesa ;)
mms Ty to juz jestes skolowany. Odpocznij, powaznie mowie. Daj juz spokoj. Nie masz zadnych podstaw by siac pesymizm. Jeszcze zarobisz na swoim pakiecie. Tylko ich nie pusc z lapek w tym momencie.
Już jestem zmartwiony , ze wyszedłem ze smiecia po 1,95 zeta , a ty dalej pisz te swoje bzdury i zrob zdjecie w domu swojego licznika elektrycznego i napisz ze to szafka Novavis na nowej budowie super farmy . KR--------------TYN
jak na razie panie Matiz to się zawsze myliłeś... także teraz to ja się śmieje z Ciebie, ale skoro tobie także do śmiechu (chyba z własnych opinii sprzed miesięcy;)) to luzik ;) tak patrząc na twe typy giełdowe (to i opennet) to ja bym na twoim miejscu giełdę odpuścił bo jesteś typowym antywskaźnikiem, co zachwalasz to leci na pysk...ale powodzenia życzę i szczęścia! jak to mawiają - kto nie ma szczęścia w grze ten ma szczęście w miłości ;) pozdrawiam !
Matiz, dzieki Obie nie puscilem...
kupilem xx xxx ilosc akcji.
Za reszte Kasy urzadzilem wesele ma Cyprze (Aiya Napa)
Jestem szczesliwie ożeniony:
Z NVV (w kwietniu 5 lat)
Z Wioletka (we wrzesniu 5 lat)
A i wisze Ci whiskacza z Irlandii :) Adres ciagle aktualny? Dostaniesz gdy sprzedan pakiet... whisky od listonosza bedzie to umowiony znak/sygnal ze opuscilem poklad NVV
Nie ma za co. Szczęścia w życiu i udanego małżeństwa. Wszystkiego najlepszego.
Adres już inny. Dość często zmieniam miejsce zamieszkania. Ale w razie czego zawsze się skontaktujemy przez forum.
Nowy jestem w temacie oze, czy nv ma jeszcze szansę na nakiś konkretne wzroaty czy trzeba czekać i szukać jakiegoś debiutanta na rynku? Przepraszam za przelaicki typ wpisu
A przy 13 zł było 3200% zysku i nikt nie powiedział ,że nie spieniężyliśmy części zysku ,bo to nasza sprawa.
Mamy tego xxx xxx sztuk
A ci co tak płaczą i chcą aby spadło na grosze. Z naszymi średnimi to i tak zysk spory i możliwość zgarnięcia większości FF i wstawienia kogoś do rady nadzorczej :)
Dnia 2020-03-15 o godz. 16:57 ~Matiz napisał(a): > A przy 13 zł było 3200% zysku i nikt nie powiedział ,że nie spieniężyliśmy części zysku ,bo to nasza sprawa. > > Mamy tego xxx xxx sztuk > > A ci co tak płaczą i chcą aby spadło na grosze. Z naszymi średnimi to i tak zysk spory i możliwość zgarnięcia większości FF i wstawienia kogoś do rady nadzorczej :)
A ślub też macie ? dzieci adoptowaliście ? Czy może "pobraliście" się w Hajfie w Izraelu a ślub prowadziła Zahorit Sorek ? Tak tylko pytam - z ciekawości ;D
Dnia 2020-03-15 o godz. 16:57 ~Matiz napisał(a): > A przy 13 zł było 3200% zysku i nikt nie powiedział ,że nie spieniężyliśmy części zysku ,bo to nasza sprawa. >
Proszę bardzo - szczury uciekały z papiera a na forum pisali że DOKUPUJĄ ! Że kurs pójdzie na 30 zł !!! ;D
Dnia 2020-03-15 o godz. 16:57 ~Matiz napisał(a): > A przy 13 zł było 3200% zysku i nikt nie powiedział ,że nie spieniężyliśmy części zysku ,bo to nasza sprawa.
Umiesz czytać chłopczyku z biedaszybów czy mam ci przesylabizować - bo że czytać nie umiesz to wszyscy wiemy ;D
"dzieci z biedaszybów" - gdzie jeszcze jesteście buhahahahaha buhahahahaha ... bo kundelek chce za wami gonić z okrzykiem - witajcie na pokładzie hahahaha ....
Do pięt mi nie dorastacie cieniasy z biedaszybu co na Walne przyjechali z dwoma tyś akcji na dwóch !! buhahahaha ;D Mam z was ubaw po pachy i polewkę !!
Dnia 2020-07-06 o godz. 11:09 ~rtomala napisał(a): > tak tak my już to przerabialiśmy > > > > > > rzeczywistość jest taka ze ty biedak i cienias jesteś > > > > jakie to uczucie być młotkiem tego forum ?
"wy" to jesteście kelnerzy i będziecie szampan chłodzony mi podawać jak będę sukcesy świętował !