Zaskakuje mnie wiara niektórych akcjonariuszy w wielkie możliwości Jacka do zbijania kursu napisał wam że rzucając 87 tys akcji zszedł z kursem do 30gr. To ciekawe założenie biorąc pod uwagę że od 19 do 28 września przemieliło się prawie 2mln akcji kurs zszedł ze szczytowego 53 gr na 29gr ale śmieszne 87tys nawet rzucone w jeden dzień jest w stanie zbić jedynie o 2-3 gr. Sprzedawało po prostu kilku lub kilkunastu graczy krótkoterminowych którzy kupowali poniżej lub w okolicach 20gr i zagrali na 50/100% zysku co im wystarczyło. Zauważcie że samo wywindowanie kursu od 14 do 18 września z 22 do 37 gr wymagało jedynie 274 tys,akcji a jakoś nikt nie przypisał sobie tej akcji . Jacek po prostu podpina się pod wiele operacji sugerując że to jego sprawka dodaje trochę socjotechniki w swoich postach, trochę czarnego PR i osiąga zamierzony cel sterowania częścią akcjonariuszy i ich akcjami. Starsi akcjonariusze pewnie pamiętają jak Abu Dhabi wyrzucał swoje 2,5 mln akcji od listopada 2011 do lipca 2012 to Jacek też się pod to podpinał i wszystkim wmawiał że to on steruje kursem i spadki są dzięki niemu (cyt z Jacka :Gram jako niedźwiedź od początku, żeby jesienią 2011 zrzucić kurs spółki o 50 gr. (zobacz wpis i datę zrzutu) poświęciłem także własny kapitał.).
Ps. Jeszcze tylko dygresja nt wpisu Jacka ( cyt. niech pojawi się gracz "Y" i zrobimy wymianę przy średniej 50 gr. Dostanie ode mnie powiedzmy 400 tys akcji, ja mam z tego niemal 300 tys zysku.) to Jacku wychodzi 200tys. zysku oczywiście przy założeniu że akcje dostałeś za darmo i nie musiałeś ich kupować)
Pozdrowienia dla "Starych" akcjonariuszy.