Jestem inwestorem z dorobkiem 25 lat inwestowania w różne instrumenty finansowe. Zawiedziony i rozczarowany jestem New Connect.
Spółka potwierdza swoją wiarygodność w najlepszy możliwy sposób tj. sprzedaż pierwszego produktu bo tak należy interpretować Curiosity) za gigantyczne 100+70 mln dolarów, ma gotowy, potwierdzony już przez certyfikat drugi lepszy produkt, a jej kapitalizacja wyliczona przez kurs waha się pomiędzy 450-500 mln zł. Czyli mniej niż ma już dostać od amerykańskiej globalnie działającej czytaj wiarygodnej firmy.
Kurs powinien być po takim newsie powyżej 300 zł, docelowo 500-600.
Obroty poniżej 10 mln w 3 dni od newsa roku polskiej giełdy? Eeee…
Panowie ze Scope’ apel do Was, musicie przejść na duży parkiet asap bo New Connect nie jest już dla Was! Za cienkie Bolki na Was! Wy już wysoko krążycie!
Wchodźcie asap do 1 ligi i top 100 firm w Polsce a potem dalej w Świat z kolejnymi pomysłami ale może już poszukacie inwestorów w Polsce i kolejne produkty będą w rękach polskich inwestorów.
Panowie z funduszy- macie tu jednorożca, mam nadzieje że widzicie o zaraz będą dołączać kolejni duzi gracze. Tu jest potencjał intelektualny i biznesowy 2w1!
Go!