Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  46,14 zł , zmiana od tamtej pory: -96,66%

Z innej beczki

A teraz po prostu zastanówmy się bez hype jakie będą najlepsze polskie gry 2018.

Wg mnie:
1.PD-tak własnei myśle nr 1.
2.FP-nr.2
3.HF. nr.3
4.Green Hell - sory jakos tak mam wrazenie ze to bedzie całkiem cacy.
5.Junkyard Simulator
6.WW3-tez sie sprzeda.
7.Bum Simulator - wielka niewiadoma - ostatnio na partkiet TV był nasz prezes(mówie do wszystkich od PLW) i prawił iż mają zespół od robienia teaserów i zwiastunów... niestety wtedy pomyslałem o BUM i FAT(ex) to podobne jak i Junkyard.
8.Mr. Prepper
9.Dino Operation
10.Contraband Police

Dlaczego PD - ponieważ - nie ma negatywnych ocen spostrzeżeń, oglądałem wszystkie utube, grałem we wszystkie ufa jakie wyszły do tej pory, jagged alliance itd. Gra wnosi to coś nowego. Coś takiego że kumpel kumplowi szepnie do ucha grałes? nie??? jak to??? - ze nie ściągnie tej gry z torrent'a a kupi ją.
Wali mnie "ciekawe" co mówi ze tu liczy się kasa i tylko kasa. Sory człowieku mam dobrą prace i z niej się utrzymam. Chcę zrobić cos dla Polski i coś dla ludzi którzy rzeczywiście pragną się wybić a nie tylko jak na NT zgarnąc kasę i za nią zbudować basen w którym będą moczyć tyłek pozostają w ułudzie ze są super.
Oczywiste mam w cholerę ich akcji ale zrobiłem to ponieważ w nich wierzę, w ich zaangażowanie i nie spanie po nocach w to ze gra będzie wybitna i ze stanie się grą roku. Zrobiłem to również dlatego ze jestem fanem turówek od lat 90, i ciesze się że goście odgrzewają coś co w fantastyczny sposób budzi moje wspomnienia z młodości. Zrobiłem to też dlatego żeby powiedzieć zonie że moje hobby turówkami strategicznymi ma sens. Zobaczymy. Moze się mylę. Oceni czas,
A FP? Kupiłem grałem 20 mintut. Sory misie ale to słabe jest, matomiast PR tej gry genialne kupiłem badziew i nie zwróciłem, zostawiłem bo moze kiedys "będzie nudno i wrócę" - a przeciez w TWOM grałem i nawet mnie wciągnęło.

Pozdrawiam wszystkich i mimo różnic zdań po prostu trzymajmy kciuki za chłopaków!
A trolom może niech się raz zrobi głupio, niech pomyślą o ludzkich wysiłkach nerwach i o ciężkiej pracy. Ja chłopaków z CFG i tak doceniam, doceniam ze słuchają ludzi na forach. Zyczę zwycięstwa.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CFG 0,98% 1,54 2026-06-15 14:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.