Forum Giełda +Dodaj wątek
Na zebraniu było dokładnie 94.517 głosów tzw. małego akcjonariatu - troche ponad 3% ogólnej liczby akcji

Przyznam, że liczyłem na obecność innych akcjonariuszy tj. samodzielnych, jednak po za w/w ilością akcji oraz głównego akcjonariusza, na WZA nie było nikogo więcej z akcjonariatu - w sumie nie mam pretensji ale też proszę nie oczekiwać fajerwerków informacyjnych z naszej strony ....

Jak wskazałem wcześniej na forum nie będę prezentował szerzej takich treści, które mogłyby zostać uznane za naruszające zasady forum, ładu czy dobrych obyczajów ....

Zebranie było rzeczowe, miłe i uważam, że warto było się do niego przygotować oraz poświęcić czas na wycieczkę do Katowic...

Nie wiem czy wiedzieliście ale zebranie było emitowane onLine więc można było w nim niejako "uczestniczyć" w formie audio/video. Informacja i odnośnik umieszczone były na stronach FSG - tak przynajmniej mnie poinformowano...

Może ten pierwszy występ małego akcjonariatu (parytet 10k akcji nie zmienia sie) ośmieli niektórych niezdecydowanych do zajęcia się swoimi (naszymi) sprawami, gdyż jeśli będziemy tylko czekamy na tzw. "niewidzialną rękę rynku" to różnie z nią bywa ....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.