Po pierwsze, w zeszłym roku dokonaliśmy zmiany technologicznej przechodząc z ampułek na fiolki, co mocno zaburzyło sprzedaż. Poza tym, nasza konkurencja nie próżnowała – wiele z zakontraktowanych przetargów, które mieliśmy realizować w 2025 r., zostało oprotestowanych, co z kolei spowodowało opóźnienia w dostawach" – powiedział Starkowicz.
"Mieliśmy też zaplanowane przerwy produkcyjne - dokonywaliśmy prób technologicznych i różnego rodzaju testów, które są konieczne do działania naszych nowych zakładów. Ponadto, niższy, niż zakładaliśmy, był przetarg na szczepionkę przeciwko gruźlicy w Polsce – tutaj rynek się kurczy" – dodał.
Synthaverse planuje rozszerzyć portfolio o nowy produkt, ale nie ujawnia szczegółów.
Ja też będę produkował takie rzeczy o których do tej pory można było śnić. ale nie powiem jakich nie powiek od kiedy i gdzie. Może za miesiąc , za rok za dwa.
Jak czytam takie brednie to krew mnie zalewa.
Wszystko przeciwstawiło się przeciwko wam. całe zło na tym świecie . Jest mi przykro że konkurencja nie śpi, no ale wy jesteście taką potęgą że nikt wam nie podskoczy. Może Bayer miałby z wami szanse , a reszta to pionki.
To pan jest prezesem tej firmy a nie jakiś żul spod monopolowego( może on by lepiej zarządzał), to pan jest do tego nie dopuścić do takich sytuacji. To pan nie przystąpił do przetargu na WZW. Wszystko niby zostało opóźnione , na jaki czas? rok dwa lata? Powtarza pan to od czasu jak objął pan stanowisko. Nie wspomnę że mówił pan co innego po objęciu stanowiska, a co innego pan zrobił. Kłamstwo za kłamstwem.
Nie będzie emisji akcji- była i to nie jedna pod tytułem ipopema
Molekuła chyba panu spier......iła i jej pan szuka.
Akcje za motywacje - za co? k....wa za co?
Czy inwestor oddał już im akcje?