Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,91 zł , zmiana od tamtej pory: -65,45%
Spodziewałem się złych wyników, ale nie takich jakie opublikowali. Każdy ostatni kwartał w spółce od kilku lat jeżeli chodzi o przychody był najlepszy. Teraz jest inaczej. Widać, że towary są obecne w coraz większej ilości sklepów, a tu taki obrót. Według mnie to wielka improwizacja. Myślę, że również co mogli z 2017 r. to upchnęli w bilansie za 2016. Wcale im nie zależy, aby drobni objęli nowe akcje. List do akcjonariuszy też nie za bardzo zachęca do kupna. Powinni się bardziej postarać, a tu nic. Jak obejmą nowe akcje to dopiero pokażą wyniki za pierwszy kwartał, a te według mnie będą bardzo dobre. Do czasu objęcia nowych akcji żadna dobra informacja się nie pojawi ze spółki. Nie chcą kupować drogo. Jeszcze niedawno najwięksi akcjonariusze bili się o akcje, więc jest to dla nich smakowity kąsek. Jeżeli z tak nędznym kapitałem potrafią zrobić taki obrót to można sobie wyobrazić co będzie, gdy do spółki wpłynie kilkanaście milionów.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.