Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  33,90 zł , zmiana od tamtej pory: 13,63%

wyłudzenia play

TO W JAKI SPOSÓB FIRMA PLAY TRAKTUJE SWOICH STAŁYCH KLIENTÓW TO SZCZYT BEZCZELNOŚCI.
ZAMÓWIŁEM W GRUDNIU TOWAR KTÓRY OKAZAŁ SIĘ NIE ZGODNY Z UMOWĄ SPRZEDAŻY. PRZYJĘTO ODE MNIE ZGŁOSZENIE I NATYCHMIASTOWO NUMER ODŁĄCZONO, ODESŁAŁEM SPRZĘT I OTO CO DZIEJE SIĘ DALEJ......PLAY NALICZA SOBIE W STYCZNIU OPŁATY ZA SPRZĘT I ABONAMENT, KTÓREGO NIE MA, MAŁO TEGO MIMO ZAPEWNIEŃ PRZY ZWROCIE SPRZĘTU Z TYTUŁU NIE ZGODNOŚCI ZAPEWNIANO MNIE, ŻE ŻADNE OPŁATY NIE BĘDĄ NALICZANE. CO DALEJ OCZYWIŚCIE REKLAMACJA ZŁOŻONA W STYCZNIU.... A JAKA ODPOWIEDZ ? ZE TRZEBA ZAPŁACIĆ FAKTURĘ ZA SPRZĘT KTÓREGO NIE MA A PLAY ŁASKAWIE ODDA TĄ KWOTĘ W RATACH PO 33 ZŁ

ŚMIECH NA SALI , FIRMA UPADŁA NA SAMO DNO
DLA ZACIEKAWIONYCH KORESPONDENCJA Z DZIAŁEM OBSŁUGI....CÓŻ SPRAWA DLA UOKIK RZECZNIKA PRAW KONSUMENTÓW I NA WSZELKIE MOŻLIWE PORTALE SPOŁECZNOŚCIOWE

kopia zgłoszenia REKLAMACYJNEGO
Szanowny Panie,
Zgodnie z rozmową przesyłam treść, oraz numer zgłoszenia reklamacyjnego.
Zgłoszenie numer 182784188

"Klient odstępował od Umowy dla numeru 48530898445, nie w ramach 14-o dniówki, tylko w ramach niezgodności towaru z umową.
Rezygnacja została wprowadzona następnego dnia, natomiast na fakturze F/20245662/12/17 została naliczona opłata aktywacyjna dla tego numeru, opłata 32 grosze za pakiet "TVnet - pakiet mini ", oraz 40 zł za ratę za urządzenie dobrane z tym numerem.
Klient wnosi o wystawienie korekty do faktury F/20245662/12/17, która anuluje wyżej wymienione opłaty.
Zaznaczam że Klient odstępował od Umowy w ramach niezgodności towaru z umową, a nie w ramach 14-o dniówki.
Klient prosi o odpowiedź na maila, na adres ROBERT.JASINSKI81@GMAIL.COM."

Z poważaniem,
Mateusz Boruch
Kierownik Zmiany.

Kopia odpowiedzi na reklamację-->śmiać się czy płakać?

Proponuje Panu przyznanie rekompensaty w wysokości 33 zł na okres 3 miesięcy (łącznie 99 zł). Jeśli wyraża Pan zgodę na przyznanie takiej rekompensaty proszę o kontakt z Biurem Obsługi Klienta i powołanie się na numer zgłoszenia 182784188.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLAY -0,36% 38,52 2020-12-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.