www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/wyciek-maila-dworczyka-leniwy-nieudacznik/ar-AA136aCc?ocid=msedgntp&cvid=8b41d37f45a14a409d175d978050e6f6
Wy MOI UKOCHANI PISOWCY - tak naprawdę macie gdzieś Polskich Obywateli.
Wrogów niszczycie używając naszych pieniędzy - niezgodnie z celem w jakim Naród Was powołał!
Zrobicie każde świństwo, żeby tylko utrzymać się u Władzy i nie ryzykować bycia zamkniętym w klatce!
Z Narodem to Wy już za wiele wspólnego nie macie - ale o dziwo są tacy co nadal w Was wierzą!
Wy już nawet nie rozróżniacie co jest prawdą a co fałszem! Żyjąc cały czas w manipulacji faktycznie można się pogubić!
Aha... Widzę, że są jeszcze porządni sędziowie! I chwałą im za to, link poniżej:
wiadomosci.wp.pl/kryzys-w-sadzie-najwyzszym-starzy-sedziowie-nie-chca-sadzic-z-nowymi-6823966533745472a
Za 50 lat powiedzmy - ciekawe jak Was MOI UKOCHANI PISOWCY opiszą w niezależnych podręcznikach historii ( jeśli świat nadal będzie istniał, bo się zrobiło niebezpiecznie - USA chce koniecznie zachować rolę hegemona i zrobi wszystko, żeby ją utrzymać ) - ale myślę, że WAS BARDZO KIEPSKO OPISZĄ, HAHA - podadzą nawet przykłady całkowitych bredni i nieudaczników Pisowskich - to się powoli kończy MOI UKOCHANI PISOWCY! Epoka Krzyżowców i Średniowiecza, do której należycie - była już dobre kilka wieków temu!
Mimo wszystko przebaczam Wam, że mnie podstępnie okradliście - żyjcie tam sobie jak najdłużej, ja Wam krzywdy nie zrobię - ale Waszych grzechów Wam też nie przebaczę!